- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Szerinted majd te fogod megmenteni a földet vagy mi?"
Igen."Azzal h 30w al kevesebbet zabál majd a Vidkarit?"
Nem, de abba az irányba mutat, ami mindenképp üdvözölendő."Gyanítom az emberek nem a nap 24 órájában tolják 100% terhelésen. Vagy igen?"
Te tényleg ennyire nem érted?"Szerintem 500000 x több káros dolog van a földön."
'szt? Mi köze hozzá?"Hányok már ettől."
Lásd utolsó sor."Neked esetleg fent van a napkollektor a házadon? Vagy hőszivattyú? Tegyél valamit az ügy érdekében hajrá. Vagy ne használj számítógépet. Ne autózz mert az olajért katonák halnak meg .. stb.."
Baromi nagy különbség van aközött, hogy a lehetőségekhez képest az ember hogy éli az életét, meg aközött, hogy sz@rik bele mindenbe, és konkrétan leszólja/lesz@rja a környzetvédelem minden formáját.
Elbagatelizálja, rollerral, napkollektorral, meg hőszivattyúval dobálózik és veri magát rá, hogy sz@rik bele az egészbe.
Én meg ettől hányok.(#240) mindfreak: Neked is szól.
-
Az személyeskedés lenne, ha azt mondanám: "Eszed pont annyi amennyi látszik."?.
Szerintem ez már súrolná a határát, úgyhogy inkább csak:
Ülj le, egyes.(#215) Oliverda: Nem kell kifizetni, a helyi áfát kell rászámolni eladáskor.
Magánszemélynek ha jól tudom nem áll ez a lehetőség. -
Számold ki %-osan is.
Ennyivel kevesebb hő is.3 hónap múlva számold ki az eladott kártyák száma x30W
Aztán gondolkozzál el egy kicsit és gyere vissza.(#200) iwu: Ezen miért vagy felháborodva? A gugli szerint is ennyi:
220 British pounds = 71 611.5942 Hungarian forints71K=90K= szokásos magyar árak......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest