- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
"A 3 dbA increase results in double the sound pressure. The human hearing is a bit different and it is generally accepted that a 10 dbA increase doubles the perceived sound level."
3 decibelenkent a hangnyomas no ketszeresere. az emberi ful szamara a 10 decibeles novekedes jelent kozel ketszeres hangerot. persze minden relativ
-
mghltm
addikt
az orajel alapon 5g, huzas utan lesz 6,16g. ez annak a fenyeben hihetetlen, hogy a kartyan mar alapbol csucsra vannak jaratva a memoriak: ( "The GDDR5 memory chips are made by Hynix, and carry the model number H5GQ2H24MFR-T2C. They are specified to run at 1250 MHz, 5000 MHz GDDR5 effective." ). most nem tudom hogy a Hynix-et kell dicserni ezert az eredmenyert, vagy az amd-t a gpu memoriavezerlojeert
-
mghltm
addikt
ott a pont. arban egymashoz kozel eso kartyakat kell osszehasonlitani es nem az nvidia/amd marketing szoveget kell nezni!
btw, gtx560 fogja meg felkavarni az allovizet. ha nvidia hozza a tole elvarhatot, akkor egy gtx470 kozeli kartyat varok olcsobban, halkabban, kisebb melegedessel
es akkor meg tuningrol nem is beszeltem
-
mghltm
addikt
ar/ertekben a gtx460 melle az 5850-et tudnam sorolni: mindketto kepes full hd-ban a jatekokat futtatni kisebb kompromisszumokkal
mas: nagyon tetszik az amd altal megvalositott powertune, foleg hogy lehetoseg van felhasznaloi beavatkozasra ccc-bol az nvidia-val ellentetben
-
mghltm
addikt
en epp forditva remeltem: biztam hogy az atdolgozott fermivel az nvidia nyer, es bejott!
techpowerup teszt szerint a 6970 a gtx480/570 parossal kb azonosan teljesit. hajra arverseny!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest