- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
"A 3 dbA increase results in double the sound pressure. The human hearing is a bit different and it is generally accepted that a 10 dbA increase doubles the perceived sound level."
3 decibelenkent a hangnyomas no ketszeresere. az emberi ful szamara a 10 decibeles novekedes jelent kozel ketszeres hangerot. persze minden relativ
-
mghltm
addikt
az orajel alapon 5g, huzas utan lesz 6,16g. ez annak a fenyeben hihetetlen, hogy a kartyan mar alapbol csucsra vannak jaratva a memoriak: ( "The GDDR5 memory chips are made by Hynix, and carry the model number H5GQ2H24MFR-T2C. They are specified to run at 1250 MHz, 5000 MHz GDDR5 effective." ). most nem tudom hogy a Hynix-et kell dicserni ezert az eredmenyert, vagy az amd-t a gpu memoriavezerlojeert
-
mghltm
addikt
ott a pont. arban egymashoz kozel eso kartyakat kell osszehasonlitani es nem az nvidia/amd marketing szoveget kell nezni!
btw, gtx560 fogja meg felkavarni az allovizet. ha nvidia hozza a tole elvarhatot, akkor egy gtx470 kozeli kartyat varok olcsobban, halkabban, kisebb melegedessel
es akkor meg tuningrol nem is beszeltem
-
mghltm
addikt
ar/ertekben a gtx460 melle az 5850-et tudnam sorolni: mindketto kepes full hd-ban a jatekokat futtatni kisebb kompromisszumokkal
mas: nagyon tetszik az amd altal megvalositott powertune, foleg hogy lehetoseg van felhasznaloi beavatkozasra ccc-bol az nvidia-val ellentetben
-
mghltm
addikt
en epp forditva remeltem: biztam hogy az atdolgozott fermivel az nvidia nyer, es bejott!
techpowerup teszt szerint a 6970 a gtx480/570 parossal kb azonosan teljesit. hajra arverseny!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest