- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
mindfreak #488 üzenetére
sponsored by nvidia tesztekben biztos
Amúgy a linkeden semmiféle fps-t nem látok azt látom hogy 13% itt is a gtx580-nak, tehát az 5870 vs gtx480 különbséghez semmit nem adott hozzá
hát még más tesztekben ahol 0% a különbség.
És hát a nem a nem éppen 13%-os lapkaméretbeli különbség is megmaradt -
válasz
mindfreak #327 üzenetére
Például amikor gyalog vagyok feleszem a szemetet és kidobom. Akkor is amikor hideg van, és fázik a kezem.
De miért az én személyem a beszélgetés témája?(#326) szaszabee: Egy új technológia, ami eddig nem volt. Soha sehol. "Ingyen" spórol neked-nekem-neki energiát. Tényleg fölösleges hülyeség?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
mindfreak #266 üzenetére
Érdemes olyan oldalt nézni, ahol nem szintetikus tesztben mérik a fogyasztást, mert ott a meghajtóprogram többet számít, mint a tényleges energiaigény.
Ha már 3D marknál akarsz maradni, akkor itt tényleges tesztben van mérve. [link] Persze a játékot javaslom, mert az lényegesebb. -
válasz
mindfreak #266 üzenetére
Nem más termékekhez mérten, hanem a saját maximális fogyasztásához képest az új energiagazdálkodási lehetőségekkel redukált fogyasztás közötti eltérésre érdemes fókuszálni.
És erre böfögte be a sok okos, hogy "minek az", "úgyse számít" "kit érdekel"....
Na én erre a hozzáállásra mondom azt, hogy eléggé éretlen és "buta".... -
válasz
mindfreak #227 üzenetére
Rohadtul nem ezt írtad.
Tudod mit írtál?
"Amíg ivóvízzel húzzuk le a budit, addig senki ne vergődjön a fogyasztással, hővel meg környezetvédelemhez hasonló dolgokkal. Szerintem.."
Ezt írtad. Szó szerint.
Próbálhatod maszatolni, szériával, meg másik topikkal meg amivel akarod.MOD: Ugye nem baj, ha mondjuk 10 vagy 15 év múlva amikor háborús övezetben élsz ugyanezt mondom neked?
(#229) Def26: Soha nem adok.
(#226) iwu: Steam
-
válasz
mindfreak #222 üzenetére
Tényleg, ne addig foglalkozzunk vele amíg lehet valamit tenni, hanem amikor már késő.
Szerintem...MOD:
Arról nem is szólva, hogy amíg te ivóvízzel lehúzod a budit, amire leér a kaka vagy 4-en meghaltak a bolygón éhen/szomjan.
Tényeg k*rvavicces.
Röhögök is mindjárt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest