- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Csak úgy gondolom, hogy nagyon sokan köztük én is megteszek mindent, amit tudok. Nem ég feleslegesen a lámpa, nem szemetelek, nincs légkondi a lakásban, és télen is puloverben ülök itthon, mert nincs maximumra feltekerve a gáz! Csak amíg mindenki imádkozik a meleg vízért, meg használ 15 háztartási eszközt a lakásban, nehogy én legyek már aki nem környezet tudatos. Úgy gondolom nagyon sokan hozzátesznek valamit ezért, de mindent úgyse tudunk megtenni, mert nem szívesen rontunk az életkörülményeinken.
Majd aki barlangban él, vadászik, halászik meg gyűjtöget, na majd ő elmondhatja, hogy mindent megtett.Na most már tényleg befejeztem. Peace.
-
mindfreak
őstag
Jó lenne, ha valami újat is mondanál, nem pedig ugyanazt a süket dumát nyomnád itt hozzászólások óta. Osztod itt az észt a jó irányvonalakról... mit teszel Te ehhez hozzá nap, mint nap?! Még egy dolgot sem hoztál fel, pedig már kérdezték tőled! Azt hogy ATI VGA-d van, ne nevettess már.
-
mindfreak
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy itt pontosan mihez képest értjük a fogyasztás csökkenést? Mert NV-hez képest kevesebb, de csak annyival amennyire kisebb a teljesítménye is. Az elődökhöz képest (5800, 6800 széria) meg még nőtt is. Akkor most hogy is van ez?
Csak, hogy ne a levegőbe beszéljek: [link]
-
mindfreak
őstag
Manipuláció hatása alatt állsz. Amikor azt hiszed, hogy teszel valamit a környezetedért azzal, hogy ilyen "Green" terméket vásárolsz, akkor valójában csak pénzt húznak ki a zsebedből. Mert ha megnézed majdnem minden ilyen termék többe kerül. (Ezzel is bizonyítva, hogy mindenki szarik rá és nem érdeke, hogy elterjedjen!! Pedig még tuti, hogy az előállítása is olcsóbb.)
De hogy mennyi erdőt irtanak ki, hány élőlényt sodornak/tak a kihalás szélére, vagy mennyi olajat és más szemetet öntenek a tengerekbe arról téged sem kérdeznek meg. Nem tehetsz ellene semmit! Pedig ez ellen kellene valamit tenni, az lenne nagy lépés.
A gondolkodásoddal semmi baj, nem ez ellen irányult a dolog, nem is értem miért vetted ennyire magad, de, akkor is nagyobb jelentőséged tulajdonítanak ennek a pár wattnak, mint amennyit valójában jelent. Semmit. -
mindfreak
őstag
Egy fokkal ugyan udvariasabban szerettem volna fogalmazni, de paprika fórumtárs pont most írta a lényeget. Ennyi erővel kérlek kapcsold ki a gépet és menj sétálni egyet a parkban. Addig se fogyasztod az értékes energiát.
A másik szintén lényeges, ez az egész kevesebbet fogyaszt dolog a konkurencia fikázásáról szól, ami hozzáteszem megint érthetetlen számomra. Nekem volt már ATI is, NV is. Egyikkel se volt soha semmi bajom. -
mindfreak
őstag
Az esetek többségében a kevesebb fogyasztás kevesebb teljesítményt is jelent. Lásd 5800 és 6800 széria. Mindenki döntse el, hogy kinek mi a fontosabb, de az való igaz hogy a 30W fogyasztáson fennakadni teljesen felesleges. Lehet valakinek 500W-ot fogyaszt a gépe, viszont napi 1 órát használja, valakinek 300W-at viszont 12 órát ott ül előtte.
Sorry az offért, tudom van erre megfelelő topik is.MOD: Az nem az én bajom, hogy ki hal éhen, meg szomjan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- BMW topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest