- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revox66
tag
"akár NV-t, akár AMD-t vesz az ember a felső kategóriában, nem hiszem, hogy nagyon csalódott lesz a vásárlás után."
Ezzel teljes mértékben egyetértek, én nem határolódók el egyik irányba sem, mindig azt kell nézni hogy az adott keretből melyik kártya éri meg a legjobban szerintem.
-
Revox66
tag
Hát igen, amd fanok többsége, ahogy a tesztben olvastam többet várt a HD 6970 -től,
de engem sokat nem érint, az biztos soha nem vennék ilyen drága vga-t.
Régebben még csak - csak fejlesztgettem, de manapság nem igazán éri meg.110e ből inkább 26" lcd tv + xbox 360 én véleményem szerint. -
TTomax
félisten
(#527) ANW2
Nyugodj meg béke van,le ne verj valamit az asztalról a nagy idegeskedésben...Tessék,itt egy link ahol a 6970 furmark alatt kiveri a biztosítékot ... Sokan fogják cserélni a hűtöket ezeken a karikon az biztos..az 50-67db az olyan mintha rotátoroznának a gépházban...
-
Robi BALBOA
őstag
Most kb 112k és 118k körül lehet megvenni, de ez csak az újdonság varázsa miatt van így január február körül remélhetőleg 100-k ra lemegy az ára, legjobb ilyen 90-95k lenne, a 75-80k-t azt azért írtam, mert ha lemegy 90-95k-ra akkor nagy valószínűséggel annyiért majd talán tudok magamnak szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest