Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #263 üzenetére
Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy a GG esetében sem a törés a legnagyobb kérdés, hanem hogy a mikro karcoknak mennyire áll ellen. Kisméretű porszemcsék nagyon zúzzák a GG lapját, sajnos. Persze ezt meg lehet oldani különböző kitöltő folyadékokkal vagy ehhez hasonló tulajdonságot hordozó fóliával.
Amúgy GG3 -as kijelzővel szerelt telefon egyszer lecsúszott az ölemből a kocsiban (persze, miért vagyok ilyen hülye, hogy oda tettem, de elfelejtettem...), beesett a kézifék és az ülés közé, 3 ütődés lett rajta. Kis pötty, biztos sokan észre sem veszik, de engem zavar.
Zafírnak szerintem van létjogosultsága, ez persze már gyakorlatban is kiderült, akár óráknál is. Tudom, nem mondtad hogy nincs. GG3 inkább egy jó marketing fogás. Lehet valakinél tök jól megmarad a kijelző épsége, lehet valaki nem is látja rendesen, meg lehet valakinek agyon karcolva is úgy, hogy azért próbál rá vigyázni, illetve nem rakja kulcs vagy apró mellé.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Cyberpunk #257 üzenetére
Pedig a törést kellene jobban bírni, akkor lenne újítás. A karcolásokat a gorilla glass is bőven állja. Szerintem mindenki aki felső kategóriás okos telefonnal rendelkezik, a kijelzőtöréstől óvja a telefont leginkább. Hajszálkarcok voltak a több éves készülékeimnél is, csak fény felé fordítva keresve lehetett észrevenni és soha nem használtam fóliát.
(#258) Ali G. : Az ujjlenyomatolvasó-t az Apple csinálta meg legelsőnek kényelmesen használhatónak, és még most sem sikerült jobbat csinálni. Igaz a nyomorék Apple levédte. A lassított videó nem volt semmilyen újítás, akár a G2 is tudja.
-
Ali G.
senior tag
válasz
Cyberpunk #197 üzenetére
Minden mobil drága az elején, de aztán felére leereszkedik, ami nagyon jó, ott meglátszik kb mennyit ér egy telefon a gyártó által kiszabott magas ár nélkül
fejlesztési költségek, anyagköltség, gyártási költségek, marketing stb ezek mind megvannak más gyártóknál is , ha ezeket beszámolod akkor is túl nagy az ár. Itt inkább arról van szó, hogy melyik márka mennyi fanatikussal rendelkezik , az apple a fanatikusainak számát építette ki elég kemény marketinggel így kb egy rossz kínai telefont is el tudnál adni egy rá nyomtatott alma logóval magas áron , a fanatikusok úgyis megveszik minden évben addig meg gyújtögetnek rá a csóró országokban míg megjelenik a gazdag országokban meg farzsebből kivágják,
Minden a reklámon múlik, reklámmal , hírnévvel, minden eladható, akkor is, ha valójában a megszabott ár felét sem éri meg a készülék, így van ez pl a játékoknál is, megjelenik a legújabb Call of Duty már veszik azonnal, ha jó, ha nem
#201) Tibee86 szerintem te élsz zavarban, mert iOS-ben semmi különleges sincs, amit más gyártó ne tudna, csak te jól megetted a sok reklámot amit láttál róla
-
Lacy6
senior tag
válasz
Cyberpunk #197 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy nagyon túl vannak árazva az Apple termékek. Megértem őket, mert olyan táborral rendelkeznek akik csukott szemmel is fizetnének. Ebben csak az zavar, hogy ez a droidos árakat is húzza felfelé nem is kicsit. Most az Iphone 6 is állítólag rekord összeg lesz. Nem tudom meddig lehet elmenni ezekkel az árakkal de majd idővel kiderül.
Azonos időpontba megjelent csúcskészülékek: LG G2, Iphone 5S
-
Ali G.
senior tag
válasz
Cyberpunk #182 üzenetére
tudom tudom, nem mindekit érdekel a hárdver, ez nem is baj,de árról volt szó, miért a felár az iphone-oknál ha nem a hárdver ? indokold akkor te
Manapság minden csúcskategóriás telefonnál felár van , de azokban legalább a trendnek megfelelő full hárdver vagy különleges funkció társul
-
Lacy6
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz
Cyberpunk #138 üzenetére
Nincs itt nagyon szégyenkezésre ok szerintem. i5S vs GS5 (dual core vs quad core) speed test
-
Kampó
senior tag
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Én ahogy néztem nálunk szolgáltatónál gyakorlatilag minden drágább
(kártyás csomagban) pedig ha a kuncsaft úgy dönt hogy az adott szolgáltatót választja (igaz hogy ezért szolgáltató, mert elsősorban szolgáltatást árul nem készüléket.) akkor azért lehetnének barátibb árak viszonzásul amiért az ő táborukat és anyagi készletüket erősítem .... Előfüzetéses konstrukciók is olyanok hogy csak pillogok.... de ez máshova tartozó téma
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest