Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
Tomyyy93 #136 üzenetére
na jolvan. nem hogy megmayaraznad pontosan mire gondolsz, inkabb nyomod az ovodas dumat.
egyreszt nem 4-rol beszeltem, hanem 4s-rol. a voda most nem 4-et, hanem 4s-t arul. telekomnal olcsobban meg lehet a 4s-t venni, voda idiotan araz.
masreszt altalaban a telefonokat azokkal merjuk ossze amikkel egyidoben jottek ki. (gondolom belatod, hogy egy 2014-est nem lehet erdemben osszemerni egy 2016-ossal) amiket leirtam azok egyidoben jottek ki es ahogy a premierkor, ugy most sem marad le egyik iphone sem. ebbol kovetkeztetni tudunk arra, hogy az i6 2 ev mulva ugyan ugy felveszi majd a versenyt a konkurenciajaval, mint azt az i4s es az i5 is tette. az ios mashogyan gazdalkodik az eroforrasaival, gyengebb hardverrel is hozza azt amit masok erosebbel. emiatt semmi ertelme a tobb magnak es ramnak. raernek akkor belerakni mikor tenyleg szukseg lesz rajuk vagy megkoveteli a piac.
igy mar erted vagy lerajzoljam? remelem vegig tudod olvasni, probaltam egyszeruen irni. am itt befejeztem, egy idore kelloen lezsibbasztott a gyépés osztag.
-
mondomén
őstag
válasz
Tomyyy93 #131 üzenetére
remélem nem arra gondolsz, hogy majd a 2016-os telefonokkal is fel kéne vennie a versenyt. azokkal amik vele egy időben jönnek ki még 2 év múlva is ugyan úgy felveszi majd, ha nem jobban... 4s most nagyon le van maradva a galaxy s2 vagy a galaxy nexus mögött? vagy az i5 az s3, optimus g és nexus 4 mögött? néha nem tudom direkt írtok e ilyen hülyeségeket. egyébként az első mondatig értem, hogy miről beszélsz. kik jönnek, hogy belel lehetett volna már a hatba rakni? illetve mi lesz 200k? mint a kisegítőben, komolyan...
Arra leszek még majd kíváncsi, hogy mi lesz akkor, ha már egyik gyártó se tud újat mutatni
a legtöbb már nem tud, azért növelnek minden szart a világba. -
Kampó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest