- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Meg hát tudod, az egy füllel és farokkal rendelkező érv, hogy ha valami drága, akkor az szar, meg különben is a krva anyját.
Egyébként meg az Androidos csúcsmobilok is pont annyira drágák, hogy ez már kicsit olyan, mint azon vitatkozni, hogy hülyeség-e 25 milliós BMW-t venni egy 20 milliós Audival szemben, hiszen aki 25 millát költ egy autóra az egy büdös gyökér, de aki csak 20 milliót az jó vásárt csinál.
(#82) Tomyyy93: Már ne haragudj, de a OnePlus One csúcshardvert ad 299 dollárért, kiváló képernyővel, speciális anyagból készült házzal, jó kamerával. Akkor nekem ne mondja senki, hogy egy két és félszer ennyibe kerülő Samsung, HTC vagy Sony annyival okosabb választás, mint egy iPhone. Rohadt nagy mítosz, hogy az iPhone az egyedüli túlárazott cucc a piacon, miközben az Androidos csúcsvasak is közel akkora haszonkulccsal jönnek.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
xenom0rph #44 üzenetére
Valószínűleg arról van szó, hogy az Apple elküldte a mockup mintákat a kiegészítők gyártóinak és valaki kiszivárogtatta. Ezért már a megjelenése előtt kaphatók az olcsó Androidos koppintások, alighanem a hírben közölt fotókon is egy ilyen másolat látható. A design valószínűleg ez lesz, vagy ha lesz is változtatás, maximum csak olyan ami nem teszi inkompatibilissé az eddig elkészült kiegészítőkkel.
-
Stauffenberg
nagyúr
De miért? Miért kell meglennie? Én Nexus user vagyok, szóval nem az Apple seggét akarom védeni, de tényleg nem értem, hogy két remek felbontású kijelző közül miért szar az ami kicsit elmarad a Full HD-tól, hiszen PPI-ben mindkettő erős, ha nem nagyítóval vizsgálod egyiken sem látsz pixeleket (és ezt lehet szó szerint érteni, 300 PPI vagy nyomdai DPI felett már nagyító kell). A 4 magos CPU-t sem értem, főleg akkor ha tudjuk, hogy az iOS egészen más erőforrás igényekkel rendelkezik. Az én 4 magos Nexus 7-esem is hajlamos megdöccenni, ez még nem jelent semmit.
A bővíthető memóriában viszont egyetértek, tetű dolog, de ez nem csak az Apple-re jellemző. Ahogy általában az Apple userekre sem jellemző, hogy a hardveres specifikációktól felizgulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest