- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #278 üzenetére
persze - persze , mindig azt kell büntetni akivel nem lehet személyeskedéssel elbánni mi?
-
Ali G.
senior tag
"Különleges funkciók felárért? Mondjuk touch ID, slo-mo videó, de sorolhatnám még. Jah, hogy ezeket utána a konkurencia is belerakja a saját készülékeibe..."[link] - azt írtad ezeket a konkurencia is belerakja a saját készülékébe, ezzel arra utalsz , hogy apple találta ki és a többi csak másolja, most akkor ki hazudtol kit? te saját magad letagadod
Lehet belerakta a konkurencia epöl után IS , de már epöl előtt berakta a Mororola, akkor ki másolt kit? és még különleges funkciónak nevezed?
A slow motion szintén volt, ha visszaolvasod valaki már jelezte. Azokat a "különleges" funkciókat sorold amit nem nyúlt le az apple
(#272) Touch-ko: nem trollkodás, nem szeretitek, ha valaki felnyitja a csipátokat
(#271) mondomén: egyébként tényleg nem érdekel az apple féle marketing szöveg amit toltok, ezzel csak magatokat biztatjátok
-
Ali G.
senior tag
válasz
Touch-ko #248 üzenetére
ismerem a foxconn történetét, nem kell felsorolnod
Már írtam csak a hangulat kedvéért löktem be
Senki sem mondta, hogy az ujjlenyomatolvasó hülyeség, csak itt pl: Tibee86 úgy fogja fel mintha apple találta volna fel a telefonba épített ujjlenyomatolvasót és akkor már az epöl überkirály és különleges, mert még slow motiont is tud , a többi gyártó meg hülye mint pl: a Motorola Atrix 4G, mert ő már 2011-ben betette az androidba fingerprint scanner-t
Az apple csak átvette az ötletet és megcsinálta iOS-be az ujjlenyomatolvasót, nem volt kérdéses hogy hatalmas marketinget tesznek köré így el fog terjedni
(#246) Tibee86: mostanra teljesen nyilvánvaló lesz, hogy próbálod kimagyarázni a "különlegességeket" amit néhány órával ezelőtt összehordtál és utána személyeskedni fogsz
Emlékszel még a 185. hozzászólásodra? "Különleges funkciók felárért? Mondjuk touch ID, slo-mo videó, de sorolhatnám még. Jah, hogy ezeket utána a konkurencia is belerakja a saját készülékeibe..." A konkurencia rég belerakta és el is felejtette, lehet nem vált sikeressé, mert nem volt milliárdja reklámokra, de tényleg sorolhatnád még a különlegességeket...kíváncsi lennék rá
-
Ali G.
senior tag
ugye ezt te sem gondolod komolyan, a legnagyobb android trollok mind apple mániában szenvednek, nagy része meg be sem vallja hogy iOS-t használ
A foxconn-t csak úgy érdekességnek hoztam fel a hangulat kedvéért, ott csak legyárttatja a cuccokat az apple, jó alacsony áron gondolom
(#243) joey20: majd lenyugszol
(#241) Tibee86: ha olyan hülyeségeket írsz hogy különleges a slow motion videó meg ujjlenyomatolvasó akkor mit vársz mit válaszoljak? vagy hülyeséget válaszolok én is vagy nem is válaszolok semmit
-
Ali G.
senior tag
nem fáj, ki mondott ilyet? annak fáj aki a foxconnál dolgozik éhbérért, hogy legyártsa az apple stock-ot
Mondjuk inkább úgy, hogy nem akarjátok érteni, érteni értitek csak szimulálni könnyebb, apple-nél szelektív az emberek látása, ott a káva sem vastag, a memóriakártya slot sem hiány és semmi más dolog ami android topikban hamar szemet szúr érdekes módon, nah mindegy
(#231) Cyberpunk: igen tudom... hagyjuk, nekem meg az árazás apple-nél és kvittek vagyunk te meg szaladj sortállni minél hamarabb mikor megjön a hatos iphone
-
Ali G.
senior tag
válasz
daniel909 #225 üzenetére
jah , jól mondod bele tatozik ebbe minden, divat, tinik, selfie-mánia, de az is, hogy kőbunkó is kezelni tudja, mert egyszerű. Igazából az indította el az egészet, hogy Jobs kipróbált valamit, ami vagy bejön vagy nem, megjelent az érintőképernyővel a piacon, onnantól kezdve csak reklám kellett, eleinte mindenki kiakarta próbálni vajon milyen lehet a touch screen és az embereknek megtetszett,onnantól már egyenes út volt felfelé a létrán, nekem is megtetszett az érintőképernyő miután bekapcsoltam az első érintőképernyős telefonomat, aztán már nem váltottam volna le semmi pénzért fizikai billentyűzetes telefonra
(#226) spawn21: nekem mindegy ki mit használ, csak egy kérdésre érdekelt volna a válasz amire senki nem mert őszintén válaszolni, ennyi
szeretem a HTC-t is, amúgy
-
Ali G.
senior tag
mert egészen jó nézni ahogy kapaszkodtok akár hatan is egyszerre, hogy bizonyítsátok az igazatokat, végül pedig arra juttok, hogy inkább személyeskedtek, mert nincs igazatok
Te is megvetted nem? Ha az apple most alakult volna,nem reklámoznák anyira, nem lenne annyira ismerős márka és véletlenül belebotlanál a boltokban azt mondanád: mi ez a drága sz.r?
(#222) Tibee86: köszönöm, hogy megkímélsz magadtól, nem is válaszolnék olyannak továbbá, aki szerint az apple tele van egyedi dolgokkal, amit már rég használtak a konkurensek csak azok nem voltak annyira népszerűek ... ezért nem terjed el.
-
Ali G.
senior tag
válasz
Cyberpunk #197 üzenetére
Minden mobil drága az elején, de aztán felére leereszkedik, ami nagyon jó, ott meglátszik kb mennyit ér egy telefon a gyártó által kiszabott magas ár nélkül
fejlesztési költségek, anyagköltség, gyártási költségek, marketing stb ezek mind megvannak más gyártóknál is , ha ezeket beszámolod akkor is túl nagy az ár. Itt inkább arról van szó, hogy melyik márka mennyi fanatikussal rendelkezik , az apple a fanatikusainak számát építette ki elég kemény marketinggel így kb egy rossz kínai telefont is el tudnál adni egy rá nyomtatott alma logóval magas áron , a fanatikusok úgyis megveszik minden évben addig meg gyújtögetnek rá a csóró országokban míg megjelenik a gazdag országokban meg farzsebből kivágják,
Minden a reklámon múlik, reklámmal , hírnévvel, minden eladható, akkor is, ha valójában a megszabott ár felét sem éri meg a készülék, így van ez pl a játékoknál is, megjelenik a legújabb Call of Duty már veszik azonnal, ha jó, ha nem
#201) Tibee86 szerintem te élsz zavarban, mert iOS-ben semmi különleges sincs, amit más gyártó ne tudna, csak te jól megetted a sok reklámot amit láttál róla
-
Ali G.
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #194 üzenetére
akkor vegyél egy pár zoknit 200 ezerért, mert az az ára...
#195) Cyberpunk: nah végre rátértél a lényegre, magasan vannak árazva, mert a márkát fizeted meg nem a hárdvert meg ami benne van, meg a sok reklámot amit letolnak, hogy vegyed akkor leszel az ászok ásza
Ha annyi lenne az ára mint ami a burkolat alatt rejlik + a burkolat ára akkor vajon mennyibe kerülne ha az apple logót nem számoljuk bele?
-
Ali G.
senior tag
igenis felár és még mindig nem magyarázta meg senki miért van felár és még tarja is a felárat egy olyan hárdverrel , míg más telefon ára a kezdő árának a felére csökken csak annyit kell csinálni, hogy vársz pár hónapot és megveszed jóval olcsóbban a csúcshárdveres konkurens készüléket
Egyszerűen csak jön a szökásos hablaty hogy bőven elég 2 mag mert optimizált a rendszer stb, de ez nem magyarázat , ez csak sablonszöveg amivel hülyítik magukat az emberek hogy legyen értelmes válasz a kidobott sok pénzre
Jaja igen biztosan varázslat a touch id, rég előjött telefonban ujjlenyomatolvasóval a motorola, a slow motion videó is nagy szám, hasra is estem, te mindenről úgy beszélsz mintha az alma találta volna ki
Már csak a GUI-t kéne felsorold mint a multkor valamelyik okostojás , hogy azt is az alma találta fel
irgum: cserébe kisebb akksi van benne ami ugyanolyan hamar lemerül
#187) Cyberpunk : lehet erőforráspazarló az android de van is erőforrás alatt, ha megveszed legalább tudod hogy volt miért kiadnod a lét, míg ios-nél nem tudod miért adtad ki a jó felárat , senki sem akarja bevallani hogy nem éri meg az árát
-
Ali G.
senior tag
válasz
Cyberpunk #182 üzenetére
tudom tudom, nem mindekit érdekel a hárdver, ez nem is baj,de árról volt szó, miért a felár az iphone-oknál ha nem a hárdver ? indokold akkor te
Manapság minden csúcskategóriás telefonnál felár van , de azokban legalább a trendnek megfelelő full hárdver vagy különleges funkció társul
-
Ali G.
senior tag
válasz
mondomén #121 üzenetére
tudjuk a szokásos szöveget, ios-nek nem kell erős hárdver, mert anélkül is rendesen megy,hagyjuk unalmas, ti csak ezzel vigasztaljátok magatokat szerintem miközben már minden csúcskategóriás telefonban 3 gb ram, 4 magos proci van full hd febontással, de iphone-ban miért a felár? mert alumíniumkocka? megérteném ha a tudásához megfelelően és a benne levő hárdverhez megfelelően lenne árazva
-
Ali G.
senior tag
igen , más gyártónál bosszantó, ha a kamera csak 8 megapixel , csak 1 giga ram, csak 2 magos, nagy a káva, kicsi a felbontás, nincs memóriakártyabővíthetőség, gyenge az akksi, drága stb, de az apple fanoknál ezek a dolgok tabu témának számítanak, ott mindent el kell fogadni a rendszer kötöttségeivel együtt és ha épp bug-okkal jön ki a frissítés, az is okés mert az apple bmeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest