Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
válasz
Touch-ko #248 üzenetére
ismerem a foxconn történetét, nem kell felsorolnod
Már írtam csak a hangulat kedvéért löktem be
Senki sem mondta, hogy az ujjlenyomatolvasó hülyeség, csak itt pl: Tibee86 úgy fogja fel mintha apple találta volna fel a telefonba épített ujjlenyomatolvasót és akkor már az epöl überkirály és különleges, mert még slow motiont is tud , a többi gyártó meg hülye mint pl: a Motorola Atrix 4G, mert ő már 2011-ben betette az androidba fingerprint scanner-t
Az apple csak átvette az ötletet és megcsinálta iOS-be az ujjlenyomatolvasót, nem volt kérdéses hogy hatalmas marketinget tesznek köré így el fog terjedni
(#246) Tibee86: mostanra teljesen nyilvánvaló lesz, hogy próbálod kimagyarázni a "különlegességeket" amit néhány órával ezelőtt összehordtál és utána személyeskedni fogsz
Emlékszel még a 185. hozzászólásodra? "Különleges funkciók felárért? Mondjuk touch ID, slo-mo videó, de sorolhatnám még. Jah, hogy ezeket utána a konkurencia is belerakja a saját készülékeibe..." A konkurencia rég belerakta és el is felejtette, lehet nem vált sikeressé, mert nem volt milliárdja reklámokra, de tényleg sorolhatnád még a különlegességeket...kíváncsi lennék rá
-
Lacy6
senior tag
válasz
Touch-ko #247 üzenetére
Tobbek kozott zafir uveget hasznalnak a home button ujjlenyomat-olvasojahoz is.
Igen és azt nem tudta megkarcolni a csiszolópapírral.
A kérdés inkább az, hogy mennyire hivatalos az az előlap ami a tesztelőnél volt mert ugye azt, ugyanaz a csiszolópapír erősen összekarcolta. Nem mondom 100%-ra, hogy zafír lesz, de azt se lehet mondani h az. Viszont azért a tesztelő srác már nem számít kis embernek ebbe a világba szerintem. Én 80-90%-ba biztos vagyok abba hogy nem lesz zafír üveg csak a home gomb-nál. De visszatérünk rá amikor bemutatják az i6-ot
(#252) daniel909: Szomorú, de igaz.
-
Janez0085
tag
válasz
Touch-ko #165 üzenetére
Az "A" betűs teoriámat szarkasztikusan gondoltam. Amikor megjelenik egy készülèk azonnal az iPhone-hoz hasonlítják. Ha ez fordítva van akkor az polgárháborút robbant ki, hogy mi az, hogy az iPhone hasonlít erre a tamagocsira. Nincs bajom az 5S Gold-al sőt az Apple termékekkel sem, most is iPad Mini-ről írok, csak azt akartam elmondani az első hsz-el, hogy teljesen mindegy mire fog vagy mire nem hasonlítani, az is mindegy lesz e benne erősebb hardver vagy sem tuti, hogy rekordot döntenek vele mert szerintem hangsúlyozom SZERINTEM az iPhone-t használják a legtöbben divatból. És ez vitathatatlan. A Samsung a Sony az Lg a Nokia a BlackBerry a HTC nem menő. És ezt az i5 megjelenésekór sorban álló pubertás pattanásos gyerek is meg mondta a TV-Ben is, hogy "az iPhone az egy menősêgi szint".
-
törölt tag
válasz
Touch-ko #165 üzenetére
Igazából a belinkelt cikk címe csak szenzációhajhász. De ezt ő is írja lejjebb:
"Az asztali statisztikákat tovább böngészve kiderül az is, hogy a Macintosh felhasználók nézik meg a legtöbb videót látogatásonként és ők bírják a legtovább a szexet - illetve ők nézik a leghosszabban ezeket az oldalakat."Vannak olyan igen érdekes emberek, akik gyűjtögetik ezeket a képeket, videókat, rendszerezve a gépükre, tehát nem feltétlen függ össze az "egyszemélyes aktussal". Persze ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy ennek a rendszernek a hívei mind szexulási jellegű tartalmakat gyűjtenek.
(vagy ahogy mint utána írja, lassabb a net náluk
)
Szórakoztatók az ilyen "kutatási eredmények".
-
Janez0085
tag
válasz
Touch-ko #155 üzenetére
Én a Magyar viszonylatról beszélek. Itt igen is nagyon sokan vesznek ilyen okból iPhone-t. Sőt... Attól még, hogy nem èrtessz vele egyet igazak a gondolataim. Örülj neki, hogy nem ismersz ilyen embereket. Én nem azt mondtam, hogy köze van a HTC-hez, hanem azt, hogy hasonlít rá. És ez tèny. Mint az is, hogy az iPhone divattá vált. Ezt csak a leg elvakultabb fan nem làtja. Én komoly pénzt rà mernék tenni arra, hogy ha mondjuk végig sétálnànk a vàroson és összeszednénk 10 iPhone felhasznàlót abból legalàbb 5 nem tudnà hogyan kell félkövérre àllítani a font-ot. És legalább 7 nem tudnà hogyan àllítson be nem Gmail fiókot. Lehet, hogy nem pontosak a számításaim de nagyon nagy koncentrációban van jelen ez a réteg. És most nem a grafikusokra gondolok akik Mac-et hasznàlnak mióta az eszüket tudják, hanem azokra aki oda megy egy 5S Goldal hogy: "dezvírem nem tudom letőteni a fécbukot mert valami káodot kér, mi az káod nem tudod ?! " mert ez sajnos létezik ha làtsz ilyet ha nem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Gombászkönyvek egyben
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest