- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
Cyberpunk #257 üzenetére
Pedig a törést kellene jobban bírni, akkor lenne újítás. A karcolásokat a gorilla glass is bőven állja. Szerintem mindenki aki felső kategóriás okos telefonnal rendelkezik, a kijelzőtöréstől óvja a telefont leginkább. Hajszálkarcok voltak a több éves készülékeimnél is, csak fény felé fordítva keresve lehetett észrevenni és soha nem használtam fóliát.
(#258) Ali G. : Az ujjlenyomatolvasó-t az Apple csinálta meg legelsőnek kényelmesen használhatónak, és még most sem sikerült jobbat csinálni. Igaz a nyomorék Apple levédte. A lassított videó nem volt semmilyen újítás, akár a G2 is tudja.
-
Lacy6
senior tag
válasz
#86973952 #253 üzenetére
De ez is inkább a karcolástól védi mint a töréstől nem? Annyira nem is néztem utána, de szomszéd srác sincs elájulva ettől pedig i5s-t használ és azt mondta, hogy órába is volt neki zafír üveges és az is összetört nem lesz nagy szám újítás. Ha valaki tud róla infót, hogy mennyire véd törés ellen megcáfolhat, mert engem is érdekel a dolog.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Touch-ko #247 üzenetére
Tobbek kozott zafir uveget hasznalnak a home button ujjlenyomat-olvasojahoz is.
Igen és azt nem tudta megkarcolni a csiszolópapírral.
A kérdés inkább az, hogy mennyire hivatalos az az előlap ami a tesztelőnél volt mert ugye azt, ugyanaz a csiszolópapír erősen összekarcolta. Nem mondom 100%-ra, hogy zafír lesz, de azt se lehet mondani h az. Viszont azért a tesztelő srác már nem számít kis embernek ebbe a világba szerintem. Én 80-90%-ba biztos vagyok abba hogy nem lesz zafír üveg csak a home gomb-nál. De visszatérünk rá amikor bemutatják az i6-ot
(#252) daniel909: Szomorú, de igaz.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Newyorker #209 üzenetére
Én is ilyen információkat találtam. Ezért is bátorkodtam kijelenteni, hogy drágább lesz. Amúgy biztos, hogy drágább lesz csak az a jó kérdés mennyivel. Kíváncsian várom
(#210) Tibee86: A Touch ID-t jó dolognak tartom. A lassítás van konkurens készülékeknél is, és az I5s is elég sovány lassítást tud számomra. 240 képkocka(1/8-os lassítás) már megfelelő lenne. Ezért az M8-ba sem igazán használom.
Viszont a tanítható infraport okos megoldás, gyakran használom. Motion Launch funkciónak is tudok örülni, mert szintén hasznos újítás.
extreme power saver mód se hülyeség.
Összességébe kevés újítás van mind2 oldalon.
Iphone 6-ba megtehetnék, hogy 3000 mAh-es akksit beletesznek, mert készülékházba nem lesz kisebb mint a G2, csak kijelzőbe. De inkább beleteszik a jóval kisebb akksit átlagos üzemidőt produkálva. -
Lacy6
senior tag
válasz
Cyberpunk #197 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy nagyon túl vannak árazva az Apple termékek. Megértem őket, mert olyan táborral rendelkeznek akik csukott szemmel is fizetnének. Ebben csak az zavar, hogy ez a droidos árakat is húzza felfelé nem is kicsit. Most az Iphone 6 is állítólag rekord összeg lesz. Nem tudom meddig lehet elmenni ezekkel az árakkal de majd idővel kiderül.
Azonos időpontba megjelent csúcskészülékek: LG G2, Iphone 5S
-
Lacy6
senior tag
válasz
Quasi_modo #188 üzenetére
+1
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Divattá azért vált, mert a régebbi készülékekkel toronymagasan verték a konkurenciát. Ezért az emberek még mindig azt hiszik az Iphone a legjobb készülék. Ezért a hype miatt, amit valóban kiérdemeltek tömegcikk lett az Iphone. Ettől végképp nem lesz egyedi. kollégám 5s-ére nem szóltak semmit, mert ismeretségi körömben megszokott látvány, igaz hogy azért megkérdezték tőle hogy melyik Iphone is ez
Egy M8 szerintem 100-szor egyedibb készülék. Nem egyszer megcsodálták már, de azért rengetegen nem ismerik a HTC márkanevet. De attól, hogy valami tömegcikk lesz, szerintem veszít is az egyediségéből. Én mindig is szerettem megvenni a kevésbé ismert készüléket, ami persze teljesítménybe simán egál az ismertebb termékekkel. Lehet csak nekem nagyon egyedi a gondolkodás módom amúgy
Amúgy azt érzem az Apple-nél, hogy nem érdekli őket hogy a konkurencia lehagyta, nem akarnak igazán nagyot alkotni. Úgy elvannak a langyos vízbe, tudják hogy így is rekordbevétel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest