Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Cyberpunk #263 üzenetére

Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy a GG esetében sem a törés a legnagyobb kérdés, hanem hogy a mikro karcoknak mennyire áll ellen. Kisméretű porszemcsék nagyon zúzzák a GG lapját, sajnos. Persze ezt meg lehet oldani különböző kitöltő folyadékokkal vagy ehhez hasonló tulajdonságot hordozó fóliával.

Amúgy GG3 -as kijelzővel szerelt telefon egyszer lecsúszott az ölemből a kocsiban (persze, miért vagyok ilyen hülye, hogy oda tettem, de elfelejtettem...), beesett a kézifék és az ülés közé, 3 ütődés lett rajta. Kis pötty, biztos sokan észre sem veszik, de engem zavar.

Zafírnak szerintem van létjogosultsága, ez persze már gyakorlatban is kiderült, akár óráknál is. Tudom, nem mondtad hogy nincs. GG3 inkább egy jó marketing fogás. Lehet valakinél tök jól megmarad a kijelző épsége, lehet valaki nem is látja rendesen, meg lehet valakinek agyon karcolva is úgy, hogy azért próbál rá vigyázni, illetve nem rakja kulcs vagy apró mellé.

törölt tag

válasz Lacy6 #255 üzenetére

Ő egy nagyon jó kis telefon, persze ellenállóképességben más tekintetben nem haszonlítható össze a 2 dolog, de itt a videón pont az üveggel variálnak: Kyocera Brigadier

Ilyen szempontból össze sem lehet hasonlítani a GG -vel.

törölt tag

válasz Lacy6 #251 üzenetére

Szerintem az iPhone nem engedheti meg magának, hogy teljesen mellőzi a zafír kijelzőt. Ez presztízskérdés. Persze erről is lehet vitázni, még talán igazam sem lesz, de jelenlegi viszonyok között én azt mondom, hogy lesz ilyen változat. Majd kiderül.

Azért persze az értékén kívül nem feledhetők el az érdemei sem, a már említett ellenállóképesség. Egy prémium márkánál ez szerintem lényeges kérdés, ha adott a lehetőség.

Az más dolog, hogy ezek az érdemek milyen árkülönbséget fognak eredményezni, de ez leginkább olyan régióban lesz éles kérdés, mint Magyarország, ami nem mérvadó a számára.

törölt tag

válasz Lacy6 #232 üzenetére

Pletyka szinten megy az is (meg az a video is), csak pedzegetjük a lehetőségeket a valós adatok tekintetében. Igazából nincs erre hivatalos szövegezés. Annyi biztos, hogy lesz zafír. Vélhetően a 4,7 colosnál 2 fajta változat is lesz kijelző tekintetében, 5,5 col meg kiderül (valószínű ott is).

A8 proci tuti. Az is csak az utóbbi rövidke időben merült fel, hogy lesz a bemutatón iWatch is.

Feld & Volk is összerakott egy vélhetően végleges változatot. Persze ilyennel is tele a padlás, de itt a [link].

Ebben a stádiumban még csak beszélgetni lehet róla.

Az viszont szerintem tuti, hogy nagy dobásra készülnek, nagyon mennek az előkészületek és a helyszín sem véletlen szerintem.

törölt tag

válasz Gadgetfan_ #219 üzenetére

Na az iWatch jó kérdés. Erre én is kíváncsi leszek.

Én két lehetőséget tudok elképzelni:

1.
    - Kisebbik tesó kap egy közepes emelést az elődzőhöz képest.
    - Nagyobbik meg az elődhöz képest "jóval" nagyobbat.

VAGY

2. (ami elég necces ügy)
    A kisebbik méretet felemelik a nagy árához közelire, mert elsősorban alternatívát szeretnének kínálni. Ebben az esetben viszont a kisebbik méret relatíve magas áron fog indulni. Ez kevésbé valószínűbb.

Persze itt induló árakra gondolok. Szerintem mindegyikre meg van a reális esély. Viszont az iWatch nagyon jó kérdés, kíváncsi leszek, hogy teljesen önálló termék lesz -e. Esetleg előállnak egy olyan csomaggal, hogy pl. az 5,5 colossal is meg lehet venni, mondjuk az iWatch piaci árának a felével növelve. Vagy szolgáltatói vonalon ajándékba adják mellé bizonyos kunstrukcióhoz.

Tudomásom szerint a 4 colos retina kijelző anyagára 50 dollár, az 5,5 colos zafír kijelző esetében viszont 300 dollár. !!Ezek csak kerekített számok, de az arányításnál lényeges!! Meg ugye a piaci ára is mindig változik a zafírnak. Persze tartalék alapvetően így is van szerintem az eddigi készülékek árában, tehát nem feltétlen jelenti azt, hogy a 2 termék között minimum 250 dollár különbség lesz, de benne van a pakliban, akár 300 is, mert előzőleg anyagárakról beszéltünk.

törölt tag

válasz Gadgetfan_ #217 üzenetére

Szerintem több lesz az, mint +100 dollár. Nagyon kevéske különbség lenne már a két megjelenő típus között is.

Már csak azért is gondolom ezt, mert tudomásom szerint a kisebb pajti 4 colos retina kijelzőjéhez képest 5x kerül többe a nagytestvérre a zafíros kijelző. Gondolom anyagárban is már a két újonnan megjelenő típusnál is nem kevés összegről beszélhetünk. Főleg, hogy eléggé plafonon van a zafír ára. Ilyenkor még ezt is be kell építeni az árba és az e fajta üvegre a kereslet meg csak nő (más márkák). Az utánpótlásnál meg nem fogja azt megtenni, hogy emelgeti a készüléke árát, ha éppen még jobban a csillagok felé tör a zafír, szerintem.

Persze nincs is ezzel gond, hiszen a portfólióba belefér. Idővel majd ez is beáll.

törölt tag

válasz Touch-ko #165 üzenetére

Igazából a belinkelt cikk címe csak szenzációhajhász. De ezt ő is írja lejjebb:
    "Az asztali statisztikákat tovább böngészve kiderül az is, hogy a Macintosh felhasználók nézik meg a legtöbb videót látogatásonként és ők bírják a legtovább a szexet - illetve ők nézik a leghosszabban ezeket az oldalakat."

Vannak olyan igen érdekes emberek, akik gyűjtögetik ezeket a képeket, videókat, rendszerezve a gépükre, tehát nem feltétlen függ össze az "egyszemélyes aktussal". Persze ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy ennek a rendszernek a hívei mind szexulási jellegű tartalmakat gyűjtenek. :D (vagy ahogy mint utána írja, lassabb a net náluk :D )

Szórakoztatók az ilyen "kutatási eredmények".

törölt tag

Nekem tetszik, de majd kiderül mi lesz a vége. Az is sokatmondó, hogy már kb. 1 hónapja lehet kapni iPhone 6 -ot, csak nem az Apple gyártja. :D (gondolom egy-két embernek átmegy az üzenet lényege)

Nincs ezzel semmi baj, én nem vágom a földhöz magam, mert várni kell még a hiteles bemutatkozásra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés