- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #278 üzenetére
persze - persze , mindig azt kell büntetni akivel nem lehet személyeskedéssel elbánni mi?
-
joey04
titán
válasz
Gadgetfan_ #278 üzenetére
nem kell pihenőre küldeni, szeptember 1. van.
-
törölt tag
válasz
Gadgetfan_ #219 üzenetére
Na az iWatch jó kérdés. Erre én is kíváncsi leszek.
Én két lehetőséget tudok elképzelni:
1.
- Kisebbik tesó kap egy közepes emelést az elődzőhöz képest.
- Nagyobbik meg az elődhöz képest "jóval" nagyobbat.VAGY
2. (ami elég necces ügy)
A kisebbik méretet felemelik a nagy árához közelire, mert elsősorban alternatívát szeretnének kínálni. Ebben az esetben viszont a kisebbik méret relatíve magas áron fog indulni. Ez kevésbé valószínűbb.Persze itt induló árakra gondolok. Szerintem mindegyikre meg van a reális esély. Viszont az iWatch nagyon jó kérdés, kíváncsi leszek, hogy teljesen önálló termék lesz -e. Esetleg előállnak egy olyan csomaggal, hogy pl. az 5,5 colossal is meg lehet venni, mondjuk az iWatch piaci árának a felével növelve. Vagy szolgáltatói vonalon ajándékba adják mellé bizonyos kunstrukcióhoz.
Tudomásom szerint a 4 colos retina kijelző anyagára 50 dollár, az 5,5 colos zafír kijelző esetében viszont 300 dollár. !!Ezek csak kerekített számok, de az arányításnál lényeges!! Meg ugye a piaci ára is mindig változik a zafírnak. Persze tartalék alapvetően így is van szerintem az eddigi készülékek árában, tehát nem feltétlen jelenti azt, hogy a 2 termék között minimum 250 dollár különbség lesz, de benne van a pakliban, akár 300 is, mert előzőleg anyagárakról beszéltünk.
-
törölt tag
válasz
Gadgetfan_ #217 üzenetére
Szerintem több lesz az, mint +100 dollár. Nagyon kevéske különbség lenne már a két megjelenő típus között is.
Már csak azért is gondolom ezt, mert tudomásom szerint a kisebb pajti 4 colos retina kijelzőjéhez képest 5x kerül többe a nagytestvérre a zafíros kijelző. Gondolom anyagárban is már a két újonnan megjelenő típusnál is nem kevés összegről beszélhetünk. Főleg, hogy eléggé plafonon van a zafír ára. Ilyenkor még ezt is be kell építeni az árba és az e fajta üvegre a kereslet meg csak nő (más márkák). Az utánpótlásnál meg nem fogja azt megtenni, hogy emelgeti a készüléke árát, ha éppen még jobban a csillagok felé tör a zafír, szerintem.
Persze nincs is ezzel gond, hiszen a portfólióba belefér. Idővel majd ez is beáll.
-
Ali G.
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #194 üzenetére
akkor vegyél egy pár zoknit 200 ezerért, mert az az ára...
#195) Cyberpunk: nah végre rátértél a lényegre, magasan vannak árazva, mert a márkát fizeted meg nem a hárdvert meg ami benne van, meg a sok reklámot amit letolnak, hogy vegyed akkor leszel az ászok ásza
Ha annyi lenne az ára mint ami a burkolat alatt rejlik + a burkolat ára akkor vajon mennyibe kerülne ha az apple logót nem számoljuk bele?
-
Janez0085
tag
válasz
Gadgetfan_ #161 üzenetére
Igen, és Te vagy a jó fej mert sértegetsz.
-
Janez0085
tag
válasz
Gadgetfan_ #157 üzenetére
Azt, hogy lehet statisztikálni, hogy ki mennyire használja okosan a készülèkèt ? Illetve, hogy melyik platformos jobb az ágyban?
Jesszusom. Én legalább nem hivatalosan állítom a "baromságaim"
Ha az én állításom baromság akkor ez legalább akkora hanem nagyobb. De ezek is alátámasztják az Apple féle übermegalizmust. Az Apple felhasználók egyébként sokkal szebb "A" betűket is rajzolnak. Sőt ők aLkotják a betűket
valószínű, hogy nincs 100%ig igazam de erős valóság alapja van.
-
Janez0085
tag
válasz
Gadgetfan_ #157 üzenetére
Meg a vizen is tudnak járni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest