Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Felnyitod a szemunket?
Azt sem tudod miert hasznalunk Apple termekeket, hogyan nyitnad fel a szemunket.
Raadasul en ha jol emlekszem leirtam private message-ben neked, es ezeket az android nem tudja.
A te szemedet kellene inkabb felnyitni, hogy lasd, amit csinalsz az kotozkodes..
Mellesleg legutobbi PU-re meg mindig nem kaptam
Valaszt. Gondolom lefoglal a trollkodas -
Touch-ko
őstag
`ismerem a foxconn történetét, nem kell felsorolnod
Már írtam csak a hangulat kedvéért löktem be
`
-Ezutan a mondat utan nehez lesz tagadnod, hogy nem trollkodsz..
`Tibee86 úgy fogja fel mintha apple találta volna fel a telefonba épített ujjlenyomatolvasót és akkor már az epöl überkirály és különleges, mert még slow motiont is tud , a többi gyártó meg hülye`
Ezt amugy melyik kommentjebe irta? `Az Apple talalta fel ezeket`
` a Motorola Atrix 4G, mert ő már 2011-ben betette az androidba fingerprint scanner-t `
Lehet, hogy volt benne. Gondolom a Motorola is ugy oldotta meg, hogy az Androidos find my iPhone segitsegevel kulonbozo megoldasokat hasznal, valamint vasarlaskor is hasznalta, illetve megnyitotta a fejlesztoknek is. Jah gondolom megsem, mert meg a Samsungnak sem kellett az otlet. (ugye ok azok akiknek nem nagyon vannak onnallo otleteik)Nem erzed szanalmasnak az erolkodesed, hogy probalod elrontani mas tech oromet? Mert szerintem (es a masik 7-8-9 felhasznalo szerint is kicsit gyerekes amit csinalsz.
Tudsz mondani par ervet, miert jo, hogy trollkodsz?
-
Tibee86
nagyúr
Kezd egy kicsit unalmas lenni, hogy olyan dolgokat állítasz, amiket én egy szóval se mondtam. Másold be, hol írtam, hogy az Apple találta fel. Kettőnk közül melyikünk is állította, hogy a konkurencia a felárért legalább különleges funkciókat tesz a készülékeibe?? Szerinted vannak a konkurenciának különleges funkciói, amikért nyugodtan tud felárat kérni, csak példát azóta se tudtál egye se írni, a touch id és a 120fps erre volt példa Apple oldalról, innen indult az egész "beszélgetésünk", de azóta is csak terelsz, és még nagyobb hülyeségeket írogatsz.
Parancsolj, itt a hsz.-ed amiben ezt állítottad. -
daniel909
addikt
ha lenne valós marketing ereje annak h valami nem a foxconnál készül, már rég éltek volna vele a gyártók. csak valójában senkit nem érdekel ki rakja össze a 600 dolláros telefonját, és mennyiért. oké 3 percig sajnálkoznak rajta az emberek de ha lenne egy 1000 dolláros szifon amit nem a foxconn rak össze hanem amerikai diákok nomrál bérért, az emebrek többsége ugyanúgy a 600 dollárosat venné meg.
mi a tanulság? a foxconnal gyártatni olcsón jó, mert minél olcsóbban gyártják le, annál nagyobb a nyereség. ha annyira kevés lenne a bér, nem vállalnák el a munkát, de rengetegen állnak sorba munkáért. szóval vagy éhen hal az emberünk, vagy elmegy robotolni és keres egy kis pénzt. nyilván addig kereshet más munkát is stb.
-
Touch-ko
őstag
MAr vartam, hogy kiterjunk a Foxconn-ra. Gondolom a kovetkezo dolog amibe belekotsz az az FM radio, BT file kuldes illetve az IR port hianya lesz.
Szoval a Foxconn munkasai nem az Apple-tol kapjak a fizetesuket. Ok nem az Apple ceg emberei, nem az Apple alkalmazza oket. Az Apple talat egy olyan ceget, akik tudnak mennyiseget gyartani, viszonylag olcson es jol.
Foxconn egy hatalmas ceg, akinek vannak telepei Europaban (koztuk Mo-n is), Del-Amerikban, Azsiaban.
Maradjunk a kinai gyarnal. Az ottani emberek orulnek, hogy van munkajuk. Mivel bennt laknak, esznek elnek, igy nem kell sokat kolteniuk, igy tobb penzuk marad. Nekik, ottani viszonylatban ez egy jo munkahely, meg ha 10-12 orakat dolgoznak.
Most ekezed az Apple-t, mert naluk gyartat. Te kinel gyartatnal, aki ilyen mennyisegben, minosegben kepes gyartani?
Raadasul nem csak az Apple-nek dolgoznak.
Itt egy kissebb lista amit egy Q&A site-on talaltam:`Acer Inc. (Taiwan)
Amazon.com (United States)In 2011,
Amazon and Foxconn formed a joint-design manufacturing company. The move was meant to produce an Amazon branded smartphone sometime in 2012.
Apple Inc. (United States)
ASRock (Taiwan)
Asus (Taiwan)
Barnes & Noble (United States)
Cisco (United States)
Dell (United States)
EVGA Corporation (United States)
Hewlett-Packard (United States)
Intel (United States)
IBM (United States)
Lenovo (China)
Logitech (Switzerland)
Microsoft (United States)
MSI (Taiwan)
Motorola (United States)
Netgear (United States)
Nintendo (Japan)
Nokia (Finland)
Panasonic (Japan)
Philips (Netherlands)
Samsung (South Korea)
Sharp (Japan)
Sony Ericsson (Japan/Sweden)
Toshiba (Japan)
Vizio (United States)`A lista nem teljes, csak a nagyobb cegeket emlitik. Gondolom Te is hasznalsz olyan termekeket amit a fentebbi listaban olvashato cegek nevehez fuzodik.
A touch-ID hem volt hulyeseg. Elotte is letezett, de az iPhone-on kivul meg mindig senki sem tudta normalisan telefonba, tabletbe beletenni. Pedig az iPhone 5S lassan 1 eves modell lesz.. Gondolom nem tudod mekkora otlet a Touch ID es az iOS7 egyuttesen. Probald ki, olvass rola, kerdezz es ra fogsz jonni magadtol is.
(nem mellesleg, ha jol szamolom, mar 7 ember modnja neked, hogy eleg gyengen ervelsz, es tevesen allitasz dolgokat)
-
Blyan
félisten
-
-
spawn21
veterán
De most teljesen komolyan!
Nem hiszem el, hogy ennyire szűk látókörű vagy?! Plane. Hogy mindenkinek beszólsz, mindegy mit mond.
Remélem azt nem feltejted el, hogy mindegy milyen rohadt márkát veszel, ugyan arra használod! Telefon, sms, netchat, facebook (én nem), viber stb.... Az, hogy kinek milyen rendszer van azon a rohadt telefonon, nem mindegy?Nem védem egyik márkát sem, ( kivéve htc
),de tényleg már csak direkt csinálod.
-
daniel909
addikt
véletlen sem azért veszik az emberek mert jó az ios...
amiről te beszélsz az egy kis réteg (műkörmsök, plázacicák, szoláriumban dolgozók...stb) és ezek az emberek nem is használják ki, azt se tudják mit tud egy szifon. ez mondjuk úgy 30-40%
de a többi ember aki kicsit is ért hozzá azért vesz szifont mert: "kicsi" telefon kell gyors hardverrel, jó és optimalizált rendszer kell neki egyszerű rendszer kell neki, esetleg geek és élvezi h 2 évig jön rá a support + majdnem minden app iosre debütál elsőként. esetleg apple fan és minden eszköze apple...
szóval ne általánosíts mert te csak 1 rétegről beszélsz. és ugyanez a réteg vehet galaxy s5-t is mert az a menő (igaz használni nem nagyon fogja mert nem fogja érteni) de ott lesz a kezében 0-24.
szóval egy szifon elég nagy réteget tud megszólítani ami elég ritka. ezért is sikeres. ja és azt ne feledjük h még mindig arról az os-ről beszélünk ami átszabta a mobil piacot régen. és a köré épített support zseniális. (ja és nem szifonom van am)
-
Tibee86
nagyúr
"aja igen biztosan varázslat a touch id, rég előjött telefonban ujjlenyomatolvasóval a motorola, a slow motion videó is nagy szám, hasra is estem, te mindenről úgy beszélsz mintha az alma találta volna ki "
Ki mondta, hogy ezeket az Apple találta fel? Én biztos nem, de valahogy mégis az Apple oldotta meg elsőnek a normálisan használható ujjlenyomat olvasót. Samsung próbálkozott utána, nem jött össze.. Slo-mo videót lehet csak jól bereklámozták, vagy tudsz mondani olyan telefont, amivel az 5S előtt lehetett csinálni?
Nagyon nagy zavarban élsz, ha szerinted az a jó, ha valami kijön 200+ ezerért, majd 2 hónap múlva már csak 150, rá egy hónappal meg fele annyi. Ez szerinted érdem, és előny...Taps! És akkor az anyaghasználatba bele se megyek, hogy 200+-ért biliműanyag stb..Quasi_modo: Mondj már légyszíves pár "különleges funkciót" a konkurenciánál. Tudom a Nokia egy fényképezőgépet ellátott telefon funkcióval, symbiannal.
-
Touch-ko
őstag
Hiaba van 4 mag benne, ha a gyarto nem fogja kiadni 2 ev kesobba frissitest..
Szerintem nem az a muveszet, hogy 4-8 magos processort dpbsz a telefpnba, hogy majd izombpl futassa az OS-t, hanem ha optimalozalod normalisan.
Igaz az idobe tellik es azalatt az ido alatt ki lehet adni masik 10+ telefont.A muveszet ott kezdodik, hogy sajat OS sajat eszkoZre.
-
Cyberpunk
félisten
Nem értem miért zavar az ár. Az Apple saját árszabása szerint dolgozik, ez van, nem ők tehetnek arról, hogy alacsonyak a fizetések nálunk! Tipikus troll érveid vannak, keresel valamit, amivel aztán jól lehet érvelni a márka ellen, jelen esetben az ár az. Megértem, hogy frusztrál, de miért csak az Apple-t emeled ki? szerintem miden mobil túl drága 150k felett, és sokszor még ez alatt sem érik meg az árukat.
Amúgy sajnos nem anyagköltség áron árulják őket, akkor egy szifon sem lenne túl drága.
Az ár segítek ezeken a dolgokon múlik, fejlesztési költségek, anyagköltség, gyártási költségek, marketing, logisztika, helyi adók, és nem utolsó sorban a gyártó haszna. Tetszik vagy nem ez van. Van másik!
-
Cyberpunk
félisten
Ez az Apple, az Apple termékek mindig magasan vannak árazva, és tartják is azt. Persze nézőpont kérdése az a magas ár a mi szemünkkel magas, nyugatabbra nem probléma. Egyébként egy készülék ára több tényezőn múlik, a hazai árat köszönd a helyi adóknak!
Amúgy meg nagyon erőltetett a troll szöveged, és hülyeségbe kötsz bele. Kinek mi a drága ugyebár.
Felár, mihez képest felár? Ár vagy felár, tudod mi a különbség? Kétlem.
-
Cyberpunk
félisten
Hányszor kell még elmondani nektek, hogy az a két magos SoC pariban van a 4 magos csodákkal? Ráadásul ugye 64 bit, nem mellesleg tavalyi fejlesztésről van még szó, idén lesz új SoC! RAM meg minek 4GB, ha a rendszer tud gazdálkodni vele, és nem eszik x száz megát egy app? Az Android egy erőforrás pazarló rendszer, ez pedig tény!
-
Touch-ko
őstag
-
Tibee86
nagyúr
Legyen mondjuk a felár ( ami nincs, mivel bármelyik konkurens csúcskészülék 200 fölött indul, nem az iPhone hibája, hogy azok nem tartják az árukat) azért, mert fele olyan hardverrel is hozza minimum azt a szintet, mint a többiek. Varááázslat!!
Különleges funkciók felárért? Mondjuk touch ID, slo-mo videó, de sorolhatnám még. Jah, hogy ezeket utána a konkurencia is belerakja a saját készülékeibe...
-
Gadgetfan_
senior tag
Nincs "felár" az iPhone-on, ez ennyibe kerül és kész. A vásárló meg szépen eldönti, hogy kelle-e neki ennyiért. Én csak a magam nevében mondhatom, hogy nekem pl megéri az árát, mert bár volt csúcs androidos és windowsos telefonom is, de csak az iPhone müködött úgy mindig, ahogyan azt én elvártam a pénzemért. Pont leszarom milyen hardver ketyeg benne, nekem a lényeg, hogy minden felmerülő igényemre vagy problémámra találjak egy stabilan jól működő alkalmazást, és az működjön is gyorsan és hatékonyan. Ennyi. Nem értem miért olyan nehéz ezt megérteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest