- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Khadris #5704 üzenetére
Én egy embere sütök kétfajtát
Így mennyiség nem sok, de mégis két fajtaEgy két főnél szerintem a nagy rendes sütős sok, ez a két kosaras meg pont jó ha egyszerre akar valaki sütni
Hogy meglévő airfryer és sütő mellé, hát, esetleg ha tényleg van olyan hogy két fajtát kell sütni de nem nagy mennyiséget akkor jól jöhet
-
bul07
nagyúr
válasz
Khadris #5690 üzenetére
Ha ez a fajta Xiaomi, és van aki szétszedje
Ezen videó alapján az első 1:56-ig látható lépéseket meglépném, addig míg le jön az oldalsó burkolat, majd megnézném hogy e négy csavar ki lehet e csavarni [kép], ha ki lehet akkor már ketté és jön és jöhet a rács lecsavarozása ami 4:01-nél látható
Ekkor már meg lehet próbálni a takarítást, vagy videót tovább folytatva ki lehet billenteni a fűtőszálat, nem is kell kikötni mert ha a csavarjai ki vannak szedve ki lehet húzni valamennyire a vezetéke enged valamennyitViszont én lehet nem így esnék neki
Hanem a videóban látható[link] hogy az alját hogy lehet szétszedni, és lehet ha lejön az alja hozzá lehet férni a fentebb képel illusztrált négy csavarhoz([kép]), ha ingen akkor felfordítva már hozzáférhető a rács csavarja így nem kell lebontani a gép burkolatát
Viszont ekkor a burkolat ott lesz és sokkal nehezebb a sikálás(#5691) TA68
Jó igen
Amúgy
cosori.hu lehet, de más boltnál cosori sütőnél én ezt nem láttam kiírva/cseregaranciát hirdetve, meg kell nézni hogy megéri e a felárat a cosori.hu
2évet meg már kötelező minden 10e Ft felett(#5694) 123xyz
Ebben a hónapban volt a jogszabály változás
Cikk róla [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest