- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nekem Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital [link] van, használtam is több mint egy évig, ugye elmnet garanciális javításra és közben vettem mást és azóta a dobozában várja a sorsát
De nekem ez a kosár kialakítás nagyon nem jött be
Ha hasábot sütöttem benne és 2-3cm vastagon volt az alja a hasábnak egyáltalán nem sült, sokszor kelet rázni hogy egyenletesen süljön nem lehetett otthagyni mert 2-3percenként rázni kellet
Mirelit péktermékeknél is az alja a cuccnak nem sült meg a vége felé meg kellet fordítani hogy az alja is süljönLehet már fejlesztettek ezen vagy más a kialakítás vagy a méret miatt nem lesz olyan vastagon a hasáb hogy ne sülne az alja, de én szívem szerint nem merném ajánlani
Ugye az a gond hogy nem mindenki szereti visszaküldeni kipróbálás után és aztán éveket szenvedni mikkor érzi az ember hogy lehetne jobb is a sütésHm lehet tanultak kicsit, az én 4.2l esetén is 800 g mirelit hasáb volt a max megadott mennyiség, és most néztem hogy ennél a 5l-nél is 800g a megadott
És akkor ráírják hogy sok sok ember, most komolyan 800g hasáb sok sok embernek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest