- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo #102 üzenetére
Nem keserítettél el.
Ettől függetlenül az Opera tényleg kifejezetten gyors, a Firefoxhoz képest fénysebességgel lehet vele böngészni.
Én nem "hibahatár", hanem felhasználói élmény alapján kategorizálom inkább a böngészőket.
De már nagyon OFF.Szerk.: komolyra fordítva: ez nem fanboy-kodás, mert ha tipikus fanboy lennék, akkor nem váltogatnám időnként a böngészőket. Többnyire Chrome és Opera között váltogatok. De a FF-ot elsősorban a sebességében észrevehető jelentős negatív különbség miatt sosem sikerült megszeretnem, pedig mindenféle előítélet nélkül próbálkoztam vele sokáig. A Firefoxot elsősorban a Firebug miatt használtam nagyon sokáig, de mára a Chrome natív fejlesztőeszköze részemről teljes mértékben kiváltotta ezt a kiegészítőt, plusz néhány dologban többet is tud (pl. abban, hogy a konzolra dobált üzenetek megtekintéséhez nem kell frissíteni az adott lapot, ha nyomok egy F12-t a fejlesztői panel megnyitásához, de most hirtelen csak ez jutott eszembe), persze nyilván elképzelhető, hogy egy-két dologban talán okosabb még a Firebug, ezt nem tudom. Az Opera Dragonfly-on viszont még bőven van mit fejleszteni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo #99 üzenetére
Próbáld ki az Operát is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo #94 üzenetére
Számomra a Firefox abban az értelemben nem az, hogy engem ráz tőle a hideg (persze nem annyira, mint az IE-től, de ez már webfejlesztős téma is), de ez tényleg egyéni preferencia kérdése. Nem vagyok elvakult fanja egyik böngészőnek sem, de nálam a Chrome és az Opera váltak be; teljesen nyitott voltam a Firefoxra is, de szimpla tény, hogy a Firefox a többihez képest lassú. Opera oldal-betöltési sebességéhez képest mondjuk még a Chrome is annak nevezhető. Most ne vitázzunk, hogy márpedig nem, mert nem fogsz tudni meggyőzni.
A lényeg, amiért ez egyáltalán szóba került, hogy az eredeti felvetésben igen nevetséges volt ez a korábban is idézett "nekem, rendes böngészőt (8-as firefox) használva" mondatrész... Mintha a Firefox lenne A rendes böngésző.Nyilvánvalóan szélsőséges vélemény. Attól még, hogy én ha tehetem, inkább kerülöm a Firefoxot, mert zavar a rendkívül lassú indulási sebessége, a számomra kényelmetlen és nem túl tetszetős kezelőfelülete és az általános tempója, attól még nem mondom azt, hogy csak az a rendes böngésző, amit én annak tekintek.
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
WonderCSabo #94 üzenetére
-
rt06
veterán
válasz
WonderCSabo #16 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Mondjuk tényleg elenyésző, átlagban 66 Mbit/s. [link]
-
Reggie0
félisten
válasz
Pl. az IRC-esek szeretik hasznalni, kulonbozo tunneleken keresztul kb. mar 10 eve van ra lehetoseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest