- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Sk8erPeter #105 üzenetére
ha az érvrendszered következménye az, hogy a jól működő böngészőt elutasítod és egy rosszul működőt favorizálsz, akkor az érvrendszereddel van baj. nekem nincsenek szövegértelmezési gondjaim és ezzel itt az elenyésző kisebbségbe tartozom.
önmagában rossznak tartom, hogy böngészőre optimalizálni. ha már mindenáron optimalizálni kell, akkor a szabványra kellene, nem pedig egyes böngészők téveszméire.
-
bambano
titán
válasz
Sk8erPeter #98 üzenetére
oké, tehát azt a böngészőt, amivel jól jelenik meg az oldal, kerülöd, azt, amivel meg nem, szereted. és én vagyok a szélsőséges.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sk8erPeter #100 üzenetére
El kell keserítselek, az Opera sem gyorsabb. rviktor25 -nál is ott a pont. Legtöbbször simán hibahatáron belül vannak a különbségek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sk8erPeter #98 üzenetére
A Firefox indulási sebessége lassú ez tény, de az oldalbetöltése nem az, sőt. Én a minap mértem Chromehoz képest. A böngikbe beépített időmérő nem hazudik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sk8erPeter #93 üzenetére
A Firefox rendes böngésző. Bár a Chrome, IE9, Opera, Safari, stb. is az.
Számomra nem mind, de az már az én személyes problémám.
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter #88 üzenetére
Operában viszont azóta jó, hogy lekerült a Szégyenfalról (FF-nek vagy IE-nek maszkolás kellett, ami megtörtént a gyári override_downloaded.ini-ben). Persze ez nem von le semmit az oldal minősítéséből, de azért érdekes, hogy egy szarul megírt oldalt is meg lehet úgy írni, hogy Operával jó (értsd: olyan, amilyennek a webfejlesztő eltervezte), a "toleránsabb" böngészőben meg széthullik.
Tehát ez az Opera a kényesebb is egy tévhit. Nem kényesebb, egyszerűen csak más. Nem véletlenül nem "Mozilla 5.0 compatible". Mivel azokban az időkben, amikor létrejött logikusabb volt a Presto-t úgy tervezni, hogy amikor éppen nem tudta megjeleníteni a(z akkor még) gyerekcipőben járó szabványoknak megfelelő módon az adott oldalakat, akkor az IE-szerint próbálja értelmezni. De mivel a kettő nehezen összeegyeztethető ez egyfajta quirks módként funkcionált. Az Operában a rengeteg IE specifikus dolog van, aminek egy részét, ami már teherré vált, folyamatosan gyomlálnak.
-
bambano
titán
válasz
Sk8erPeter #88 üzenetére
nekem, rendes böngészőt (8-as firefox) használva teljesen jónak néz ki, legalábbis 1-2 perces vizsgálat után nem látok semmi érdemi hibát.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #88 üzenetére
"Akkor még legalább a többi böngészőben jól nézett ki."
Bocsánat, muszáj korrigálnom magam, inkább úgy értem, legalább a többi böngészőben nem úgy nézett ki, mint egy telehányt vécékagyló, hanem csak mint egy heveny hígfosás. -
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter #82 üzenetére
"Ez szerintem kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy a W3C által kreált webes szabványok/ajánlások törvényerejűek lennének."
Ha Matolcsy is olvassa a PH-t, még az is simán elképzelhető. Gondolj bele. Pénzbírság validációs hibákért. Közmunka böngésző diszkriminációért. Többet hozna az államnak, mint a jövedéki adók. Az egyetlen szépséghibája, hogy önmagukat büntethetnék első körben.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #58 üzenetére
Utánanéztem, a helyi xp-s gépen. Nem láttam aztán...
De alapból nem támogatja telepíteni kell. Azt meg vagy megcsinálják, vagy nem szóval ezért írtam, hogy vége, mert egyszerűbb win 7-et használni.
Egyébként asszem valami nem okés vele, talán a dhcpv6 nem megy, csak külső segítséggel. -
rt06
veterán
válasz
Sk8erPeter #58 üzenetére
van egy ilyen subnet-em: 2a01:368:e10d::/48
ez, ha minden igaz (es nem nezek be valamit iszonyatosan), akkor hozzavetoleg 2^80 ip cim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest