- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rviktor25
tag
én (jó kis winfos rendszeremen) direkt arra állitottam, h ahol dual stack dns van, ott ipv4-et preferálja (azért mégis az a nativom
), de amig ez nem volt bent, addig mindenhol kapásból az ipv6 jött be, ahol elérhető volt és mint te is irtad, még úgy is NAGYON kevés oldal volt, ahol megjelent 6-os forgalom.
na origo-t megnézzük ipv6-on XD ... és télleg bejött
-
pakriksz
őstag
hát persze neked minden tartalom nulla amivel nem értesz egyet. Cáfold meg inkább. (bár nehéz mert tele van a net és az újságok a telekom szolgáltatók sírásával hogy nekik milyen nehéz a sorsuk) a fejlesztéseket meg láthatjuk hogy nem nagyon vannak(sem pedig jelentősebb árcsökkenttés, legalább is a tré birodalmában).
-
rviktor25
tag
Abban egyetértek, hogy nem ért a páciens a témához nagyon, viszont a feladat amit adtál neki unfair. Hiába van pl. No. -ban sok szolgáltatónál már nativ IPv6, ettől még a forgalomban nem fog megjelenni, mert ipv6 tartalom viszont nagyon kevés van.
Nekem is (most már én is BIX-en látszok) be van állitva ipv6, de kb. a forgalmam 0,01% az, ami azon megy.
-
köszi. és ez napi használatban van nálad? magyarán mindig ezen netezel? megbízható? (nem áll le, nem marad ki)?
vagy bármi említésre méltó.
[kicsit meg is vagyok kavarodva, ha ez ma indult és a tesztnap kb pont egy éve volt (videó szerint), akkor tavaly szeptemberben hogyan tudtad ezt tesztelni. ez a sixxs független a mostani átállástól?](bocs, ha sok a kérdés. csak eddig mondogatták, hogy mostmár nagyon át kell állni (ok, hogy top-down jelleggel..). most mondják, hogy megindult az átállás, csak épp mi még nem tudunk.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest