Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo #102 üzenetére
Nem keserítettél el.
Ettől függetlenül az Opera tényleg kifejezetten gyors, a Firefoxhoz képest fénysebességgel lehet vele böngészni.
Én nem "hibahatár", hanem felhasználói élmény alapján kategorizálom inkább a böngészőket.
De már nagyon OFF.Szerk.: komolyra fordítva: ez nem fanboy-kodás, mert ha tipikus fanboy lennék, akkor nem váltogatnám időnként a böngészőket. Többnyire Chrome és Opera között váltogatok. De a FF-ot elsősorban a sebességében észrevehető jelentős negatív különbség miatt sosem sikerült megszeretnem, pedig mindenféle előítélet nélkül próbálkoztam vele sokáig. A Firefoxot elsősorban a Firebug miatt használtam nagyon sokáig, de mára a Chrome natív fejlesztőeszköze részemről teljes mértékben kiváltotta ezt a kiegészítőt, plusz néhány dologban többet is tud (pl. abban, hogy a konzolra dobált üzenetek megtekintéséhez nem kell frissíteni az adott lapot, ha nyomok egy F12-t a fejlesztői panel megnyitásához, de most hirtelen csak ez jutott eszembe), persze nyilván elképzelhető, hogy egy-két dologban talán okosabb még a Firebug, ezt nem tudom. Az Opera Dragonfly-on viszont még bőven van mit fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest