Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
oriolus123 #10363 üzenetére
"Beépített fájl kezelő tud ftp szerverként működni ..."
Elnézést a tudatlanságomért, de ennek a beépített fájlkezelőnek mi a neve és hol található?
Csak nem ez a "Fotók átvitele (PTP)? -
sz.j
nagyúr
(ilyenkor a főoldal látható)
Elnézést, pontatlan voltam ...
, helyesen: a lezárt képernyő látható
-
sz.j
nagyúr
Az természetes jelenség, hogy a lezárt sötét képernyő időközönként magától "kivilágosodik" (ilyenkor a főoldal látható)?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Hol lehet az internetes adatforgalmat (pl. automatikus letöltéseket) letiltani/kikapcsolni? -
sz.j
nagyúr
Nem árt tudni róla ...
"Ha ezt látja kiírva androidos telefonja képernyőjén, nehogy rányomjon"
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Az mitől van (és mire akar figyelmeztetni) hogy töltés közben kaptam egy ilyen üzenetet?
Van jelentősége? -
sz.j
nagyúr
Én nem értem ezt a "később csenget" mizériát, mert most egymásután többször is kipróbáltam (vezetékesről felhívtam magamat) és amint a vezetékes telón elkezdődött a csengetés a mobil is rögtön csengettet ...
Amúgy folyamatosan egyforma hangerővel csörög ..., nem emelkedő hangerővel.
(MIUI 8 Globál 6.11.24 Beta) -
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
válasz
jambiyya #7776 üzenetére
"KI kell kapcsolnod. Én speciel bekapcsoltam, mert így egyrészt konferenciába is tolhatom a hívásokat, másrészt legalább látom a nem fogadott hívásból hogy ki keresett, és vissza tudom hívni."
Amikor ki van kapcsolva, és amikor beszélgetés alatt jön újabb hívás (bár megszűnt a hangjelzés), de a nem fogadott hívást jelző LED villog, ezért bármikor visszahívható a telefonálót.
-
sz.j
nagyúr
Azt hol lehet beállítani, hogy ha beszélek már valakivel és újabb hívás jön, akkor a hívónál foglaltat jelezzen ne folyamatosan kicsörögjön (mert ez olyan mintha nem venném fel)?
-
sz.j
nagyúr
válasz
mrx1212 #7107 üzenetére
Milyen kód van a dobozán és a telcsi hátulján lévő matricán, ezek közül?
Kétféle variációban gyártották a készüléket:
2016030: 4G 800MHz (B20) támogatás nélkül
2016031: 4G 800MHz (B20) támogatással (International verzió)Talán érdemes lenne az Összefoglalót is átnézned, sok mindenre választ kaphatsz, mert a forgalmazók sok esetben különböző névvel hirdetik ugyanazt a telót
Ui.
A kód alapján neked Xiaomi Redmi 3S Prime telcsid van (B20-al) -
sz.j
nagyúr
válasz
oriolus123 #6702 üzenetére
Na kipróbáltam és nekem túlzónak tűnik a telítettség ( "Magasabb"), vissza is vettem "Magas" beállításra.
Amúgy semmi lényeges javulást nem tapasztaltam ..., sajnos. -
sz.j
nagyúr
válasz
oriolus123 #6702 üzenetére
Köszi az infót .., kifogom próbálni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
oriolus123 #6690 üzenetére
"Egy ideig a kamera miatt aggódtam, mert eleg szegényesnek tűnt a szín világa (amíg be nem állítottam)."
Ha szabad érdeklődnöm, akkor légyszi áruld el, hogy mit állítottál.
-
sz.j
nagyúr
válasz
kukinyo #5924 üzenetére
" Sőt a videó felvétel nem is működik. Felveszi az indításkor lévő képet és végig az van a felvételen."
Ezek szerint akkor én "örülhetek", mert nálam folyamatosan felveszi a képi és a hanganyagot is .., igaz mindkettőt csapnivaló minőségben.
Ha lesz egy kis időm, akkor csinálni fogok egy videót amit belinkelek ide is, hogy lehessen véleményezni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Victoryus #5858 üzenetére
Amit szombaton próbaképp készítettem videókat (szalagavatón) azokon (a minősíthetetlen képanyag mellett) az általad belinkeltnél is sokkal rosszabb volt a hang ..., a hangerősség és a hangszín is állandóan változott, (fakó, tompa "vödörhang)
Én nem is értem hogy mernek ilyen minőséggel rendelkező készüléket forgalomba hozni ....
Nagyon bánom, hogy csak most, a 14 nap lejárta után csináltam próbavideót, mert ha ezen belül lennék azonnal visszaküldeném!(Maga a telefon funkció elfogatható)
-
sz.j
nagyúr
válasz
SteadyMan #5810 üzenetére
Köszi az infót, ezek megint hasznosak voltak nekem.
Amúgy létezik valami leírás ami ismerteti az okostelcsik (pl. Redmi 3s-hez vagy általánosan) fényképező és videóbeállítási lehetőségeit?
Ha esetleg tudnál linkelni egy, lehetőleg magyar nyelvű oldalt azt is megköszönném. -
sz.j
nagyúr
Srácok!
A Kamera beállításainál melyik "Fókuszmód" választása az ajánlott a TAP vagy a CAF? -
sz.j
nagyúr
Tegnap este az egyik unokám szalagavatóján voltam és gondoltam kipróbálom, hogy a teló milyen képeket és videót készít (színházterem, színpadvilágítás).
Egy szóval lehet véleményezni, csapnivalót! (életlen, elmosódott, szemcsés ...)
Még szerencse, hogy vittem egy félprofi gépet is, így legalább meglesznek az emlékfotók, videók. -
-
sz.j
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy a rezgés erősségét hogy lehet növelni, mert híváskor a mostani maxot tízből jó ha kétszer lehet észrevenni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
gipsztigris #5222 üzenetére
Ha az oldalon megadottak valósak és két év múlva is létezik az eladó (vagy a cége), akkor ez valóban jó vételnek tűnik.
-
sz.j
nagyúr
válasz
gipsztigris #5220 üzenetére
Köszi az infót, de én már túl vagyok a vásárláson, de ha úgy gondolod, hogy segíteni szeretnél azoknak akik most akarnak venni, akkor ad meg a céget/üzletet egy link formájában.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Meglepetten vettem észre, hogy a Google alkalmazások között a "Hangala ..." (hangalapú keresés?) -nél egy jelzés van, be van kapcsolva, holott én semmit nem állítottam át a közelmúltban ....
Ezt hol lehet kikapcsolni?Ui.
Ma egy telefonálás alatt egy csipogást lehetett hallani ami eddig soha nem volt .... -
sz.j
nagyúr
Elnézést kérek én voltam a láma
, mert amikor ráböktem a névjegyzékben lévő névre ugyan az ahhoz tartozó "adatlap" megnyílt (névvel, telefonszámmal) és itt kerestem a Hívás opciót/gombot, mert több más lehetőség is van (Megosztás, Hívásnapló, Egyéb stb) nem gondoltam, hogy a számra kell klikkelni
Az előző Samsung telefonomnál elég volt a névre bökni és rögtön hívta a hozzá tartozó számot ....Köszönöm a segítségedet.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Most először kellett volna a Névjegyzék-ben lévő egyik számot hívnom, de nem találok rá opciót ...
Hogy lehet a névjegyzékben/kedvencek között lévő számokról hívást kezdeményezni? -
sz.j
nagyúr
válasz
Milestone2 #4358 üzenetére
-
sz.j
nagyúr
Gondolom nem árt tudni róla:
-
sz.j
nagyúr
Egyszer már kérdeztem, de mivel nem érkezett rá válasz most újra megkérdezném hátha most kapok rá választ.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a a készített képek mindig a legnagyobb méretben készüljenek, illetve töltődjenek le?
Mindezt azért kérdezem, mert jelenleg a különböző időpontokban készített képek letöltés után különböző méretben (pl, 293×520, 240×320, 720×1280, 2340×4160) jelennek meg?
Mindez annak ellenére, hogy teljes képernyős (16:9) méret van beállítva. -
sz.j
nagyúr
válasz
trebrona #4092 üzenetére
Lehet, sőt valószínű, hogy jó amit írsz (még nem próbáltam ezért nem tudom), de azon az útvonalon amit előbb írtam (plusz "Importálás az 1. SIM-kártyáról") épp tegnap raktam át három nevet/telefonszámot a SIM-kártyáról a tárhelyre/telefonra és tökéletesen működik. Ha gondolod próbáld ki.
@ KMT
Köszi az infót. -
sz.j
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #4000 üzenetére
Akkor bénázok, mert nem találom ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
Gabor.Sz #3945 üzenetére
Sajnos nálam továbbra is csinálja ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
Sebhelyes #3934 üzenetére
"Örömteli" látni a "segítőkészségedet" ...
Amúgy igen, Chrome használata alatt történt és boldogabb lennék ha nem ilyen képet kellene linkelnem.
Ui.
Készült videó is a lefagyásról, de azt sajnos valamiért nem tudom belinkelni ..., ha segítesz, hogyan kell ide feltenni akkor azt is láthatód -
sz.j
nagyúr
Az miért van, hogy a különböző időpontokban készített képek letöltés után különböző méretben (pl, 293×520, 240×320, 720×1280, 23404160)jelennek meg?
Mindez annak ellenére, hogy teljes képernyős (16:9) méret van beállítva.
Vagy valahol még be kellene állítani valamit?A másik kérdésem
Netezés közben ha függőleges helyzetből balra elfordítom a telcsit, akkor a megnyitott oldal teljes képernyő szélességben látható, de ha függőleges helyzetből jobbra forgatom, akkor marad a keskeny szélesség balra a megnyitott oldal jobboldalt üres képernyővel.
Ráadásul az utóbbi esetben mindig lefagy a telcsi, csak az újraindítás segít...
Ez mitől van? -
sz.j
nagyúr
válasz
eFeMeR74 #3830 üzenetére
"Úgy nehéz lesz bármit is Alapból azért legalább a google fiókot használd. Valahová le kéne azért szinkronizálni a dolgokat"
Ezt nem tudtam, mert az előző telefonomnál (ace 4) sem volt semmilyen fiókom és ott minden gond nélkül lehetett akárhány névjegyzéki nevet/számot stabilan tárolni a Kedvencek-nél ...
Sőt arra sem emlékszem, hogy szinkronizálni kellett volna bármit is (ha jól emlékszem)Ha már muszáj, akkor melyik fiók lenne a jobb/biztonságosabb, a Google vagy a MI?
-
sz.j
nagyúr
Ha nem kapcsolom vagy nem indítom újra a telcsit, akkor nálam is megmaradnak a kedvencnek jelölt számok (akár 10-20 db is), de mivel én minden este kikapcsolom a készüléket a reggeli bekapcsolás után már csak egy pár darab van a kedvencek között.
Most is újraindítottam és a kedvencek túlnyomó többsége eltűnt (mindössze négy maradt) a többi visszakerült a Névjegyzékbe .... -
sz.j
nagyúr
A Kedvencek közé hány számot lehet tenni?
Ezt azért kérdezem, mert az ide felvett 8 számból csak 4 maradt a Kedvencek között. -
sz.j
nagyúr
Ma jelentkezett egy bosszantó hiba
...
A hívásoknál hiába húzom végig (akár számtalanszor is) az ujjamat a kijelzőn nem tudom felvenni a telcsit, csak cseng cseng, de semmi más.
Viszont ha headset-et használok akkor azt a kapcsolójával rögtön fel tudom venni.Tudtok erre a hibára valami megoldást?
-
sz.j
nagyúr
Tegnap kb 10 számot betettem a kedvencek közé, ma meglepetten láttam, hogy csak 3 db van ott ...
Hogy lehet azt elérni, hogy azok a telefonszámok amik a kedvencek közé lettek téve ott is maradjanak? -
sz.j
nagyúr
Ez mi lehet, mit akar jelezni?
Alvó módban egyszer csak magától megjelenik a kezdőképernyő és jobboldalt felül megjelenő kisméretű ikonban valami forog, majd rövid időn belül elsötétül a képernyő és újból alvó módba kerül a telcsi ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest