Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
han_lev #13927 üzenetére
Bocsi, nem szeretnék beleszólni, de hátha ez segítségedre lesz.
-
sz.j
nagyúr
Így csináltad, mert ez alapján nekem probléma nélkül sikerült az átállás?
-
sz.j
nagyúr
válasz
shootme2 #13617 üzenetére
Köszi az infót, de sajnos még nem tudtam hasznosítani, mert
- az elsőnek írt megoldást még nem tudtam megcsinálni, mert most nem jelentkezik az értesítés
- a második megoldásnál meg sajnos hiába írom be a keresőbe a Készülékkeresés-t (ékezet nélkül) nem talál semmit .... -
sz.j
nagyúr
válasz
Faterkam #13614 üzenetére
Nem olvastam vissza viszont rákerestem, de ott nem láttam a Te kérdésedet ...
Remélem, hogy valaki tudni fogja a válasz és azt megosztja velünk.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
A Készülékkeresés-t ki lehet valahol kapcsolni (állandóan megjelenik), mert azt hiszem erre nekem nincs szükségen
-
sz.j
nagyúr
Nemrég tértem át a stabilra (Global 8.5.4 Stabil) és csak most töltöttem vissza a Galériába a képeket, amiknél azt vettem észre, hogy hiába van kikapcsolva a "Helyszíni infó mentése" lehetőség egyes képeknél (nem mindegyiknél!) kiírja a képkészítés helyét.
Hol lehet ezt megszüntetni/kikapcsolni? -
sz.j
nagyúr
válasz
misimagaki #13313 üzenetére
Közben megoldódott .., zárolva volt az elrendezés.
-
sz.j
nagyúr
Van egy olyan lehetőség, hogy a kezdőképernyőre ki lehet tenni a kikapcsolási ikont (Kijelzőt hosszan érinted=>+ Widget=>Kapcsoló=>Képernyőzár), de hiába is próbálom nem sikerül.
Hosszan nyomom a kijelzőt mégsem jelenik meg sem a kezdő sem a második oldalon.
Sőt a kezdőoldalról sem tudom a számomra nélkülözhető ikont áthúzni a másik oldalra, hogy ennek a helyére tegyem a kikapcsolás ikonját ...
Mit csinálok rosszul? -
sz.j
nagyúr
válasz
trebrona #13304 üzenetére
Na épp ez a bajom, hogy hiába változtatok témát vagy háttérképet a főoldal kivételével minden megnyitott oldal háttérszíne fekete marad a képernyőn.
Viszont ezt nem értem ....
Akartam felrakni képernyő képet is a fekete háttérről, de amikor letöltöttem a pc-n már fehér volt a háttér, ezért lefényképeztem a telefont és itt a fekete háttér ...
A kezdőképernyő meg normális.Mit lehet ilyenkor csinálni, min kellene változtatni, hogy ne fekete legyen a megnyitott oldalak háttere?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Lenne egy láma kérdésem ....
Azt hol tudom megváltoztatni, hogy a megnyitott oldalak háttere ne egyszínű fekete legyen, mert így nem látni sok szöveget, jelet? -
sz.j
nagyúr
Szinte hihetetlen, de maga a stabil rom, minden probléma nélkül, kb 5-10 perc alatt felment.
Ez alapján csináltam, köszönet a leírásért shootme2 fórumtársnakKicsit szokatlan a kezelőfelülete, bár lehet, hogy ezen tudok majd változtatni, most még (kb 20 perce) a frissítések letöltése zajlik.
Viszont a frissítések letöltésének kezdetéig a Névjegyeket (telefonszámokat) nem töltötte vissza... Automatikusan visszatöltötte! -
sz.j
nagyúr
válasz
punky10 #13291 üzenetére
"... Egyedül a beállított csengőhang okozhat meglepit...."
Miért, nem ugyanazok a csöngőhangok vannak a stabilon is mint a betán? Mert ha nem az "fájna" ...
Rögtön meg is kérdezném azokat akiknek Stabil van a telóján, hogy MiMix vagy MiMix2 csengőhangok a stabilon is megvannak e?
-
sz.j
nagyúr
válasz
punky10 #13287 üzenetére
Neked is köszönöm a sok segítséget!
Amúgy a naptárat se látom ...Ui.
Ezt a névjegyzés mentést tulajdonképp a stabilra történő frissítés miatt csináltam, de közben elbizonytalanodtam, mert ha a mentéssel ennyit kínlódtam, akkor mi lehet majd az esetleges stabilra történő átálláskor .... -
sz.j
nagyúr
válasz
trebrona #13268 üzenetére
"Eddig hová mentetted a számokat? Na onnan importáld át!"
Nálad a pont!
Nem hagyott nyugodni az "importálás" szó ezért elkezdtem bújni a telót és lás csodát az Importálás/Exportálás oldalon az Importálás a tárhelyről-re kattintva a felugró ablakban ráklikkeltem a Google"-ra és a Google címtárban máris megjelentek a Névjegyzékben lévő telefonszámok.Viszont semmi mást nem látok (például a képeket, beállításokat) amit áthozott volna a telefonról.
Köszönöm az eddigi segítséget!
-
sz.j
nagyúr
Már nem tudtam szerkeszteni az előző hsz-mat...
Újra ráböktem a Szinkronizálás most-ra és most már megjelent a Google, amit ha megnyitok minden ott lévő szinkronizálva van.
Viszont ha PC-ről megnézem a gmail fiókomat ott továbbra sem található semmi amit a telefonról mentett volna át, pedig a "névjegyek" is ki van pipálva és többször ráböktem a Szinkronizálás most"-ra. ... -
sz.j
nagyúr
válasz
punky10 #13258 üzenetére
Közben megnéztem PC- a fiókot, de ott nem láttam/találtam semmi olyant ami a telefonról lett volna letöltve, mindössze annyi változás van hogy a G kiírta, hogy "új eszköz jelentkezett be ...", illetve egy másik értesítés a G-től, hogy nem a legfrissebb G alkalmazások vannak a telón.
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mit kellene itt látnom ha minden oké?A "Szinkronizálás" oldalon csak a Szinkronizálás kapcsoló, a "Csak Wi-Fi-n" , a "Mi Cloud" és az IMAP/POP3 található, semmi más nincs, nem lehet tovább lefelé menni.
Az "Egyéb fiókok" alatt csak a már említett IMAP/POP3 va, semmi más. Viszont ha ezt megnyitom akkor a "Fiókok" alatt ott van a most a telón létrehozott gmail fiókom, alatta a "Fiókbeállítások" van -
sz.j
nagyúr
válasz
punky10 #13256 üzenetére
A PC-n eddig is élő gmail e-mail fiókot hoztam létre a telefonom és máris jöttek új képek, tehát működni az e-mail fiók.
A Beállítások/Szinkronizálás-nál a Szinkronizálás be van kapcsolva.
Van olyan opció, hogy "Csak wifin", ugye jól értelmezem hogy ha ezt bekapcsolom, akkor csak akkor tudok e-mailezni ha wifin vagyok?
A MiCloud-al és a IMAP/POP3-al, valamint a képernyő alján levő Szinkronizálás m......-al kell valamit csinálni? -
sz.j
nagyúr
válasz
Sebhelyes #13214 üzenetére
Az hogy én általában minden héten frissítek és nálam eddig soha nem volt gond, most meg ketten vagy hárman is bugra panaszkodnak ...
Azt sem értem, hogy ha valamit egyszer piacra dobnak az miért beta-val jön ki .., de ha ha már azzal került piacra, akkor miért nem tudnak a beta-hoz stabilan működő frissítéseket kiadni, mert az egyszerű mezei felhasználótól (szerintem ez a többség) nem várható el az, hogy átálljon egy stabilabb rendszere -
sz.j
nagyúr
válasz
fairyharry #13209 üzenetére
Ez furcsa, mert nálam gond nélkül felment a frissítés
-
sz.j
nagyúr
Azt hol lehet beállítani, hogy ne jelezze ki a frissítéseket?
-
sz.j
nagyúr
Tegnap az egyik ovis unokám évzáróbuliján voltam és bár előzőleg nem volt szándékom videót készíteni (a tavaly tapasztalt csapnivaló hangminőség miatt), de mivel nagyon jópofa és aranyos műsorokat adtak elő, ezért mégis rászántam magam ..., szerencsére.
Ma amikor a számítógépen lejátszottam meglepődve tapasztaltam, hogy szinte tökéletes a videók hangminősége.
Ezek szerint érdemes volt a frissítéseket letölteni, mert valamelyik frissítéssel a hanghibát ("vödörhang") megszüntették.
MIUI9 Global 7.12.14 Béta van a telcsinViszont a készített/lejátszott videókkal van egy problémám ..., vagy én vagyok a láma vagy pedig a számítógépen lévő VLC media player a ludas...
A videókat függőlegesen tartott telcsivel készítettem, a telefonon visszanézve hibátlanok, viszont ha a számítógépen nézem meg, akkor a videók nem függőleges hanem fekvő téglalap formában játszódnak le...
Kérdésem az lenne, hogy a telefonnal csak oldalra elforgatott állapotban lehet olyan videót készíteni ami lejátszáskor nem elfekvő képekkel jelenik meg vagy ha lehet függőlegesen is, akkor az én általam használt VLC beállításával (bár nem találtam állítási/forgatási lehetőséget) van a gond? -
sz.j
nagyúr
Nem árt tudni róla:
-
sz.j
nagyúr
"Az miért van hogy sima usb kábeles gépre dugással nem látom a képek egy részét? Minden fájt látok minden kép megvan kivéve a kamera képek - mindegy hogy file megosztás vagy csak kép megosztást választok."
Nálam meg pont fordítva van mint nálad (ha jól értettem azt amit írtál), mert a telcsihez kapott usb-kábelen keresztül minden képet le tudok tölteni pc-re és ott látom őket, de semmi mást nem látok és ezért nem is tudom (például a biztonsági mentést vagy bármit ami a telcsivel kapcsolatos) a pc-re tölteni.
Persze az sem kizárt, hogy valamit én bénázok el ....
-
sz.j
nagyúr
Csak most vettem észre, hogy kb. egy hónap óta a Galéria --> Fényképek-nél az egy-egy alkalommal készített képek felett nem csak a dátum látható (mint a régebben készített képeknél) hanem közelítő pontossággal a hely is ahol a képek készültek (pl. Bp xy utca 22).
Hol lehet a képeknél letiltani/kikapcsolni a helymeghatározást?
-
sz.j
nagyúr
Srácok, sürgős segítségre lenne szükségem!
Kiakartam próbálni a képernyő-videót, elindítottam majd kis idő múlva lekapcsoltam és ekkor ért a meglepetés, mert a telefon lefagyott!!!
Semmit nem lehet vele csinálni, a hívásokat nem fogadja!Kérem segítsetek, hogy tudnám ezt a hibát megszüntetni, hogy normálisan működjön a telefon?
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabifotos #12059 üzenetére
Nálam fagyás nélkül tökéletesen működik úgy a gyári mint a Chrome böngésző nagyításkor és úgy általában is. (MIUI 9 Global 7.9.22 Béta)
-
sz.j
nagyúr
A sokadik próbálkozás eredményeként végre sikerült MIUI 9 Global 7.9.15 beta-ra frissítenem a telót, eddig, egy kivételével, semmi különösebb eltérést nem tapasztaltam sehol. De majd részletesen átfogom nézni a telefon funkcióit/beállításait.
A fent említett kivétel az, hogy egy plusz időjárás ikon jelent meg az óra mellett. -
sz.j
nagyúr
Rászántam magam, hogy felrakom az aktuális frissítést (jelenleg a MIUI 8 Globál 7.8.11 Beta van fent), de a letöltés kb 25 perce 0%-on áll.
Ilyenkor mi van, miért nem tölt le?
Esetleg szakítsam meg az egészet és később újra próbálkozzam, egyáltalán meglehet szakítani? -
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #11997 üzenetére
Általában gond nélkül szokott csatlakozni, de jelenleg nálam sem sikerült csatlakozni a hálózathoz
-
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #11776 üzenetére
Igen, ezek szerint felületes voltam és ezáltal félreértelmeztem ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #11774 üzenetére
Ha az hatos, aminek a felső része eléggé elmosódott, akkor viszont az aksi várható "üzemteje" lehet kiírva ...
Erre nem is gondoltam ... -
sz.j
nagyúr
Ezt nem értem ...
Töltöm a telefont és több mint fél órája 100 %-ot mutat, ugyanakkor alul azt írja ki, hogy "Megközelítőleg 1 óra 33 perc van hátra"
Most melyiknek higgyek?
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infót, de ha nem baj akkor pontosítanék, mert elköltöztek (minden egy helyen)
WayteQ Europe Kft (Ügyfélszolgálat és szerviz)
Új címük: 1097 Budapest, Gubacsi út 6. -
sz.j
nagyúr
válasz
Nirvatti #11748 üzenetére
Azt hiszem sejtem, hogy mi okozhatta a túlmelegedést ...
Mivel a telcsin tok van, ezért a fém hátlapon keresztül nem tudott kellőképpen visszahűlni a telefon, mert a műanyag tok meggátolta azt (szigetelt).
Ennek ismeretében könnyen előfordulhatott, hogy ebben a hőségben a csúcsforgalomban kocsival araszolva a bent lévő extrém meleg okozhatta a túlmelegedést.Másra nemigen tudok gondolni, mivel semmilyen túlzott igénybevételnek nem volt kitéve a teló.
-
-
sz.j
nagyúr
Ma vettem észre, hogy a kijelző jobb felső sarka sárgásan elszíneződött, kb. 1-1,5 cm hosszú és 0,5 cm széles függőleges sárga csík jelent meg ...
Képet nem tudok betenni róla mert sem a képernyőképen sem pedig a telcsivel készített fotókon nem látszik az elszíneződés csak a telefon kijelzőjén.Gondolom ezzel nem lehet mit kezdeni, ezért az lenne a kérdésem, hogy ez garanciális hibának számít e (Eustock vétel)? Ha az, akkor ilyenkor a készüléket vagy a kijelzőt cserélik)
-
sz.j
nagyúr
Mit lehet arról tudni, hogy a 3S-hez is érkezni fog e a MIUI9, valamint az Android Nougat, és ha igen akkor mikor?
-
sz.j
nagyúr
válasz
energomatt #11591 üzenetére
Jaa, ha Te nem tőlük vagy a Eu Stocktól vásároltad a telódat, akkor ezen ne is csodálkozz..., de rajtuk kívül van még más is
Amúgy hagyjuk ezt az egészet, mert a nem túl konkrét kérdésedre én semmiféle "dezinformációt" jnem adtam csak jó szándékkal linkeltem Google találati listáját, Te meg, ahogy látom, kissé "sarkítod" a dolgot ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
energomatt #11589 üzenetére
Feltételezem, hogy garancián túli javításokat is vállalja a többség, mert nem hiszem, hogy az ráfizetéses lenne nekik, sőt .....
Amúgy a #11574 hozzászólásodban egy szót sem ejtettél arról, hogy neked milyen kellene ... -
sz.j
nagyúr
válasz
energomatt #11574 üzenetére
Van még egy-kettő: [link]
-
sz.j
nagyúr
A havi felhasznált adatmennyiséget meglehet nézni valahol?
-
sz.j
nagyúr
Jelenleg nem használok semmilyen levelezőt (fiókot, app-ot) a telefonon, kérdésem az lenne, hogy a gmail és egyebeken kívül lehet mást (pl. upc vagy saját weboldalamhoz tartozó e-mailt) valamilyen app segítségével alkalmazni?
És ha lehet melyik appot javasoljátok erre a célra? -
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #11489 üzenetére
Sajnos nem sok más választásom marad ..., még szerencse, hogy a fórum tagjai többnyire segítenek, amiért köszönet nekik.
-
-
sz.j
nagyúr
Létezik olyan oldal ami az okostelefonok (főleg a xiaomi készülékek) funkcióit, használatát ismerteti?
-
sz.j
nagyúr
válasz
vipviform #11478 üzenetére
Lehet, hogy itt követtem el a hibát, mert amikor a nekem kellő mellék száma elhangzott, de a géphang még sorolta a többi lehetőséget, én már a "+ Hívás hozzáa....." lehetőség megnyomását követően beütöttem a számot ....
Remélem ahogy csináltam (amiket megnyomtam) az jó volt -
sz.j
nagyúr
válasz
gingerbalm #11475 üzenetére
De akkor mi a fenéért nem volt átmenetileg nettem, mert előtte volt és most már van?
De ennél számomra sokkal fontosabb lenne ha választ kaphatnék az ezelőtti kérdésemre, azaz arra hogyan kell telefonáláskor a központ által megadott mellék számát a telefonomon beütni vagy ha kell az ehhez szükséges beállításokat hol kell elvégezni?
-
sz.j
nagyúr
Újabb hiba jelentkezett
Az interneten szerettem volna valamit megnézni, de nem tudtam a nethez csatlakozni ...
Az alábbi információs szöveg jelent meg: "Ön jelenleg offline"Ez mitől lehet (adatmennyiséggel nincs gond), illetve hol lehet leellenőrizni a telefon beállítását, hogy esetleg nem e állítódott el valami?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Az előbb egy ügyfélszolgálatot hívtam ahol a különböző lehetőségek közül egy hozzátartozó számot kellett megnyomni, de hiába nyomtam meg nem történt semmi (a telefonon megjelent a beütött szám), a géphang csak egyfolytában ismételte hogy ha pl. hibabejelentés, akkor nyomja meg az ilyen és ilyen számot ..... (másutt is kipróbáltam ott is ez volt)
Ehhez hogy ez működjön esetleg a telefonon kell valamit beállítani?
-
sz.j
nagyúr
Srácok, a véleményeteket/tapasztalataitokat szeretném kérni.
Mivel egy óvatlan mozdulatnál lerántottam a telefonomat (szerencsére a fülhallgató zsinórja tompította a koppanást és nem lett baj) rászántam magam egy tok vásárlására.
Szerintetek melyik a jobb/praktikusabb tok az Ipaky Bumblebee kemény tok vagy a Ipaky Slim tok?Esetleg ha tudnátok képernyővédő fóliát is ajánlani azt is megköszönném.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Egy frissítést követően a Naptár nyelvezete átváltott angolra (beállítások is), hogy tudnám "visszamagyarítani"?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Hogy lehet az eddigi összes kimenő, illetve bejövő hívást (sok ezer van) egyszerűen törölni (pl egy gombnyomással), mert a kijelölési módszer nagyon sokáig tartana? -
sz.j
nagyúr
Srácok, hogy lehet az ikonos oldal háttérképét/színét megváltoztatni? (7.6.15 beta)
-
sz.j
nagyúr
Eddig különösebb hiba nélkül működött a telcsi, de ma volt egy olyan, hogy csörgött a telefon de a képernyő sötét maradt, ezért nem is tudtam időben felvenni ....
Ez mitől lehet és ha ilyen van (sötét képernyő) hogy tudom a hívást felvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest