- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
holozis_HUN #79 üzenetére
Mivel nincs, ezért nem tudja, csak az előnézetet làtta. Ez kb olyan hasznos nekünk mint nekik a 3D touch.
-
hwtvennek
tag
válasz
holozis_HUN #40 üzenetére
root nélkül droidon se csinálod meg hogy fut a youtube a háttérben
max van red előfizetésed, tubex appal itt is megy a háttérben a youtube és tudok közben mindent csinálni. ne aggódj, rengeteg minden fut egyszerre itt is.
szoktam látni ahogy chat headelnek mások, és kb 2-3 sor marad visszaolvasható, teljesen használható, ja nem!
nagyon mókás, hogy a nyilvánvalót is letagadjátok az iosról.
ott van a videókon, hogy tudja azt amiről állítjátok hogy nem tudja.
-
Eclips21
őstag
válasz
holozis_HUN #49 üzenetére
Nem root, minden zene fent van soundcloudon es az tud futni a hatterben.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8 üzenetére
"Szerintem Snapi 820 teljesítménye bőségésen elég egy telefonnak. Ezt a teljesítményt kellene tartani, csak jóval kevesebb fogyasztással és hőtermeléssel."
A jövő évi nem csúcs, hanem az az alatti SoC-ok valószínű, közelítőleg ezt fogják tudni.
Ez a szakaszos fejlesztés amit írtál, nagyon mesterkélt. Én nem is látom, hogy ez mitől működne, illetve hogy mitől lenne jó.
(#71) Scrydhan:
Kivéve, ha változik a koncepció, aztán mégsem ez lesz utolsó.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
holozis_HUN #33 üzenetére
Kell az a micro sd. Még szerencse, h nem rajtad múlik...
Meg aztán akkora helyet elfoglal (g3ban a sim felett), h a helyére legalább plusz 500 mAh beférne...
Legyen inkább vastagabb a teló 2mm-el és máris előrébb vagyunk. Úgyis hányingert kapok a 3mm vékony telóktól. Mindenük van, csak jó fogásuk nincs. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Jailbreak és ugyanezek megoldhatóak.
darvinya: Hallgatlak.
-
Wesder
titán
válasz
Ugye tudod hogy ez valamilyen szinten warez + Jailbreak-kel Iphone-on is megoldható?
-
dilajoska1
őstag
válasz
Firefoxon is megy a háttérbe, igaz ott nincs kis képernyő.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Meg lehet csinálni a youtube háttérben futtatását tudtommal. Ilyen lejátszó félék mennek a háttérben iPhone-on is.
Az már érdekesebb teszt lenne, hogy az amúgy szarul optimalizált Chrome és az elvileg jó Safari hány oldalt tud egy 6GB-es OP3-on, meg egy 2 GB-os 6s+-on memóriában tartani újratöltés nélkül. Persze lehet ott is "csalna" az iOS. Szokása, hogy nem az alkalmazást tölti be, csak egy képet róla. Aztán mire rányomsz valamire az app is betölt. Észre sem veszi az ember használat közben. Egyszer erről láttam videót. Szerintem nagy ötlet. Így kell lefedni a töltőképernyőket.Amúgy droidnak tényleg kell a multi core, szerintem a multi core lesz a jövő. Főleg ha tényleg igaz, hogy a 10nm-nél fogunk tartani egy pár éves pihenőt. Na meg minden telefon 8 magos lesz android középkategóriában. Talán ad egy kis lökést az is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Fut háttérben a youtube, ha előfizetsz a Red-re. Pont mint Androidon.
Én iPaden kis ablakban nézem a Plex sorozatot míg böngészek.
darvinya: De milyen funkciókorlátozás? Ugyanaz a számolandó dolog fut le az összes eszközön, melyről ad egy pontszámot a végén. A CPU nyers számítási teljesítményét mutatja.
-
hwtvennek
tag
válasz
holozis_HUN #33 üzenetére
Szerintem tekintsd meg ezt a videót Mr. iOSon csak 1 dolog fut!
Chat headsre meg nem tudok mit reagálni..
Hát az nagyon fontos lehet ha csak fészbúkra használod a telefont....
-
válasz
holozis_HUN #8 üzenetére
Gyúrni kell a teljesítményre, 2017 4k-s kijelzőjű mobiljaiba elkél majd az extra kraft. 30% kevés is lesz, 4k=2x annyi pixel, mint az idei QHD, ráadásul vr-ban egyéb számításokra is kell majd a nafta. De jogos, a hőtermelést is csökkenteni kell drasztikusan, mert az nem pálya, h 5perc játék után visszavesz a grafikából a teló.
MicroSD: Fail de duplán, mégis, miér fàjna egy 5+"-os készüléknek egy áramköröstül 0.3cm3-es microsd olvasó??? Csak az apple nettó b@romsága, h bővíthetetlenre csinálja a telóit. Fogyasztás tekintetében meg már elkészült az ufs formátum ami lényegesen kisebb áramfelvétel mellett ssd sebességet kínál: ezt semmi esetre sem hagynám ki a következő telómból.
#9, mf: nem tudom, milyen rendszerrel van ilyen sok bajod, az épp másodtelóként használt veterán sgs2-mön még 1x se fagyott ki a következő:
Gyári (utsó) 4.1.2 ROM
Opera
Mobilevoip
Kaspersky IS
Oruxmaps
... -
Kasya
nagyúr
válasz
holozis_HUN #8 üzenetére
Szerencsere nem csak e fele tartunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Zelda Játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest