- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebuci
tag
válasz
r3dsnake #268 üzenetére
Használtam. Nekem nem éri meg. A felár sem izgat, mivel évente cserélhetem a telómat ingyen. Vehetek iphone - t, note-ot, nexust, WP-t vagy BB-t. Mindegy. De én szeretem magam eldönteni, hogy nekem mi a jó és mi az amire szükségem van. És bocsi, de ha használod mindkettőt, rájössz, hogy a 6s plusz nincs egy szinten a note-tal. Tegnap próbáltam ki a note 7-et (Németországban a Samsung szaküzletekben bárki megteheti) és hamar rájössz, hogy a két teló nem egy kategoria. Főleg nem úgy, hogy az iphone ára 115 euróval több... Kíváncsi leszek az új almára mit hoz és mennyiért? Ha hozza azt amit a note 7,akkor váltok. Ha nem, akkor nincs miért. A HTC amiből még ma is van egy one 8 otthon, sokkal jobb a szoftver területén mint a Samsung. Viszont kamera, kijelző, illetve annak mérete, s-pen, vízállóság... Ezt a HTC nem tudja, és sajnos számomra mindez fontos. Hiába imádom a sense-t. A Samsung bedarálja a hiányosságai miatt. Na nálam ugyan ez a helyzet az almával is.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
r3dsnake #295 üzenetére
És Andreno 418 hány magos akkor, mondd meg nekem? A számítógépemen, pl. a megjelenítésnél videóknál, játéknál, grafikai dolgoknál áttűnéseknél sokkal fontosabb, a videókártya, mint a proci. Szerintem a kettő együtt fontos önmagában az hogy 2 magos a CPU nem sokat mond. Szerintem a mobilokban a 8 mag CPU inkább marketing, egy 4 magos intel asztali proci szinte a csúcs kártyákat is kihajtja játék esetén.
Meg persze az is fontos milyen kijelzőt hajt ki a proci, az andoridos csúcsmobilakban gondolom elsősorban, hogy a VR is élvezhető legyen, már QHD felbontás van.
szerk. Ha csak egy full HD kijelzőt hasonlítunk egy QHD, ez a full HDn-él 2,1 millió pontot kell megjeleníteni framenként, QHD-nél 3,7 millió pontot. -
ToniSoprano
addikt
Ez egyébként baromság, mert az Iphoneban 8 mag van összesen 2 a prociban, 6 mag a GPU-ban van.
Szóval egy 6S pl. 8 magos. Nem tudom egyébként mi ez a trükk, hogy csak 2 magos a proci, és 6 magos még emellett a GPU mert, ezek eléggé intergrálva vannak, pl. a GPU a prociba, Nem tudom hogy lehet elválasztani a kettőt? -
bebuci
tag
válasz
r3dsnake #140 üzenetére
Galaxy Note 7 64gb- 850 euró. IPhone 6s Plus 64 GB 964 euró. Nem említem, csak azt a tényt, hogy az iphone 1 éves modell. Kijelző, kamera, retina scan, s-pen, vízállóság, memória bővíthetőség már csak a hab a tortán. De neeeeem, az alma nem cseszi át a klienseit, ugyanolyan áron adja ugyanazt mint a droidos készülékek .... Kérlek mesélj még
-
Szakiii
addikt
válasz
r3dsnake #208 üzenetére
Nekem az ilyen fejleszto haverom ezt csinalja azt csinalja dologbol a top hsz az volt itt amikor dual simrol volt szo es beirta a srac hogy az o haverja fejleszto es azert hasznal i6st meg i6s pluszt mert mindkettore fejleszt nem azert mert nincs dualsim
jo kis fejleszto lehet foleg ha droidra is fejleszt ezert a letezo osszes telefont hasznalja sose emulal es tesztel szimplan minden valtoztatas utan telepit es teszteli az osszes letezo kutyun
kiegek neha az itteni emberektol. Egyebkent en is fejleszto vagyok igaz kezdo mega junior meg de en iphonet biztos nem fogok main telonak hasznalni. Offnak viszont jo a kis i5s.
-
válasz
r3dsnake #140 üzenetére
Az én kommentjeimre valamiért nem reagálsz
Csak nem sakk matt volt?
Leírok pár dolgot, amibe akkor sem fogsz tudni belekötni és megcáfolni, ha megfeszülsz.
1. Androidos telefonok működnek egymás töltőivel. Apple milyen más töltőkkel működik együtt?
2. Androidos telóhoz kapok 400, azaz NÉGYSZÁZ Ft-ért igen jó minőségű utángyártott adatkábelt.
Ájfónhoz mennyi a kábel?
3. Androidot bedugom a 400Ft-os kábellel a PC-re, hopp már látja is a rendszer külső tárolóként és ctrl C, crtl V-vel tolhatom fel BÁRMILYEN formátumban a filmjeimet, zenéimet és nézhetem őket ahogy és amivel akarom. Apple-el hogy is lehet filmeket, zenéket a készülékre másolni?Ja, hogy telepíteni kell külön szoftvert a gépre hozzá?
4. A munkámból kifolyólag sok helyen kell, sok féle tv-t és projektort kell vezérelnem, melyekett infra porton keresztül csinálok, a telefonra telepített univerzális szoftverrel. Apple-ön hol az IRDA port?
5. Andoid ezer módon testreszabható kinézetben, működésben. iOS mennyire is szabható testre?
6. Amíg 125ezer Ft-ért One Plus3 abszolút csúcskategóriás készüléket lehet kapni, addig miért is kéne 280-ért iphone-t venni? Mert kevesebb mag van benne és kevesebb memória?
7. Amikor a 13-14éves elkényeztetett hülye iskolás picsák kezében is már ájfón 6-ot látok (csupán mert TRENDI és COOL), mert sznob apuka megvette nekik, addig biztosan nem akarok ebbe a felhasználói csoportba tartozni semmilyen szinten.
8. Hugom barátja szoftverfejlesztő, szóval nem egy hülye user-ről beszélünk. Évek óta Apple eszközökkel dolgozik. Nemrég cserélte le az iphone6-osát egy Nexus6P-re és nagyon pozitívan nyilatkozott róla, hogy brutálisan gyors, stabil és összerakott a rendszer. Ismétlen, egy programozó, szoftverfejlesztő emberről beszélünk, aki évek óta Apple termékeket használ. Nem mellesleg most vett Nokia Andoid tabletet és imádja. Hmm, mégis van élet a Apple oprendszerek mellett is?A teljesség kedvéért még hozzátenném, hogy iBook-on dolgozik és írja a szoftvereket. Erre a célra neki jobban bevált az OS mint a Win, de telefon és tablet szinten szerinte mindenben jobb már az Android. Hmm
-
szupermacs
veterán
válasz
r3dsnake #134 üzenetére
Most komolyan... felállok a gép előtt és tapsolok és fejet hajtok előtted, ha végre abbahagyod. Kit érdekel az üzemidő? Kit érdekel a nyomógomb?
Csodálatos a zájfónok gombja, kijelzője, teljesítménye, háttértára, hangereje, funkciói, színei, doboza, töltőkábele, de sz@runk bele.(Még mielőtt ezt is elkezded.)
(#135) wesder: Nem érdekli, semmi nem érdekli, csak az, hogy trollkodjon és offoljon. Értem én, hogy ez a topic már halott lenne, ha nem offolnák szét a zájfónosok, de b@szod! Akkor is.
Továbbra is wesder: Na és meg vagy elégedve a redmi 3 Pro-val? Visszaraktad a gyári ROM-ot és működik megint az értesítő let? Vagy rollerezel még a developerrel? Egyébként jó lenne már összefutni még egy sörre.
Szép időnk van, reggel azt hittem, hogy esni fog és marad a hideg, de tök kellemes lett.Gyerekek jól vannak? Asszony is?
-
-
Szakiii
addikt
válasz
r3dsnake #116 üzenetére
Nem veri szarra az exynos 8890et se az s820at. De mint irtuk is eleve mas a koncepcio.. abbol a magokbol osszeraknal 8at es egyszeruen nem lehetne huteni hagyd mar ezeket a mag szamokat.. es erdekes modon 8 maggal kevesebbet fogyaszt a konkurens megoldas mint az a 2mag... hihetetlen hogy meg mindig bizonygatni probalod hogy az apple mekkora kiraly
fel nem foghatom miert csinalod.. talan onigazolasnak kell? Sose mondta senki hogy nem erosek az iphoneok hardverrel nincs gond de boven van gond massal
ezt az eladosok is bizonyitottak.
S820 gpuban es socban is erosebb
-
Szakiii
addikt
Továbbra se értem miért szeretnéd bizonygatni hogy az apple a király és a samu/android nem. Főleg úgy hogy az androidos samuk most határozottan célközönségre találtak és nagyon jók lettek minden téren, ezt az eladások is bizonyítják amíg a másik oldalnál gondok vannak mert piacot veszítenek.
Eddigi infók alapján i7 se lesz nagy durranás szimplán csak követi a többi gyártót (dual kamera, talán vízállóság stb.) csak megspékeli egy jack bemenet elvételével
-
Deck
titán
-
-
Szakiii
addikt
Ket kulon platform ertsd mar meg
plusz egyik 720p kijelzo a masik 2k egyik ios masik android, egyik korlatolt masik nem. Egyikre siman lehet masolni barmit masikon nem. Egyikre barmilyen film formatumot teszel lejatsza masik nem. Egyik korlatolt "okos"telefon a masik tenylegesen okos telefon. Remelem erted a pc vs konzol parhuzamot.
i5s em van meg most s7. Semmi gond nincs se ennek se annak a sebessegevel de tudasbeli kulonbseg az oriasi...
Te sem gondolhatod hogy azt a low felbontast egy exynos 8890 ilyen pontszamokkal hajtana meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest