- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
hwtvennek #204 üzenetére
Most ilyen baratokkal peldalozas szerintem hulyeseg o is csak egy ember es szubjektiv az egesz. Nekem is van rokonom legonal projektmenedzser es melos teloja mindig az aktualis top iphone ennek ellenere droidos tabot vett maganak repulo utakra mert gyuloli a telefonjat.
De mint mondtam ez nem bizonyit semmit... es o nem 800 ezret kap hanem tobbet bar ez szintrn nem tudom hogy jon ide
-
tomboy0013
veterán
válasz
hwtvennek #204 üzenetére
Az elejére felesleges reagálni ahol az árakról van szó, tökéletesen látni, hogy az iPhone-osok gond nélkül kifizetik az ötszörös árat mindenért. Szerinted ez oké, szerintem meg felesleges pénz pazarlás.
5. Az android rendszer tesreszabhatósága nem csak a küllemben merül ki, de szerintem ezt írta is. Automatizálhatod a rendszert és gesztusvezérléssel is bővítheted a funkciókat amivel valóban okostelefonná emelkedik az android a konkurenciával szemben.
6. Az, hogy a játékokat gyorsabban betölti egy iPhone egy dolog, attól a hétköznapokban még nem lesz fürgébben és gördülékenyebben használható egy OP3-nál sem ami hozzáteszem fele (!!!!) annyiba kerül mint egy 64 GB-os 6S. Az én 6 magos 2GB-os Nexus-om nagyjából minden app-ot gyorsabban betöltött mint haver 6S-e. És mint említettem kb harmada az ára mint a legolcsóbb 6S-nek is jelenleg. És ez a nem mindegy.
Ha már a 2012-es Nexus 4-et hoztad fel akkor hasonlítsd már össze egy iPhone 4S-sel iOS 8-tól (vagy 7-től)....
Másfél évtől meg azért picit több a támogatás a Nexus-okra
Jelenleg 7.0 betat használok az 5X-en, ugye MM-val jött ki. Nincs bug, nem indul újra, nem dobálnak ki az app-ok sőt az üzemidő is jobb egy picit. És még jövőre érkezik rá az android O plusz még 1 év biztonsági frissítés(3 főverzió + havi biztonsági frissítések + még OS frissítés vége után 1 éven keresztül havi biztonsági frissítés). Ez akárhogy számolom nem 1,5 év. És ezért a támogatásért és magáért a hardverért sem kell 200+ ezret lecsengetni, de még 100-at se. Meg lehet magyarázni mindent, de azon kívül, hogy tetszik valakinek az iOS vagy maga az iPhone sok dolgot nem lehet felhozni az androiddal szemben ami miatt valós okokból megérné így 2016-ban a ráfizetést mind a telefon mind a kiegészítők terén. -
-
Scrydhan
senior tag
válasz
hwtvennek #158 üzenetére
Mi tartozik a legjobbak közé a kijelzőben? rossz kontraszt,rosszabb max fényerő mint egy note 7-nek,rosszabb felbontás és rosszabb kalibráció (note 7-el szemben),én ezt nem nevezném jobbnak de ha te elmondod hogy miben az akkor hallgatom
Látszik hogy mindenáron az almát akarod védeni,ez olyan mintha vennél egy 120 gb-os ssd-t játékra és leb*sznád az embereket hogy miért vesznek 2tb-os ssd-t. Tudod zenéknek nem kell ssd sebesség...
Lehet neked felesleges a led,de sokaknak nem,egész egyszerűen mert nem nézik meg folyamatosan h van-e valamilyen üzenetük...
Figyeld meg,I7 vizálló lesz és te leszel az első aki isteníti hogy milyen jó és pont azért szar a droid. -
dilajoska1
őstag
válasz
hwtvennek #158 üzenetére
Mi hátrányom származik abból ha lassabb Sd kartyán tárolom, hallgatom a zenéket, videókat. Dokumentumokat-könyveket olvasok, fotókat nézek........ ? Valahogy ezt még mindig nem tudom megérteni! Meg neked miért fáj az ha valamelyik gyártó olyan dolgokat tesz bele amitől neked semmivel nem lesz rosszab csak max nem használod ki?
-
Szakiii
addikt
válasz
hwtvennek #146 üzenetére
Tehat osszefoglalom.
Jobb kijelzo minek?
Led ertesites minek?
Sd bovithetoseg minek?
Vizallosag minek?Kb felsoroltal mindent ami miatt egyszeruen nem felsokategoriaba tartoznak az iphoneok
es megmagyarazod hogy eleg igy is es megeri a 200 ezret.
nem tudok mar mit mondani hihetetlen jol csinalja az apple, hogy lehet ennyire elvakitani valakit?
Mi vagyunk elvakultak? Nem mi probaljuk bizonygatni hogy az apple mekkora kiraly egy olyan hirnel aminek semmi koze az applehoz de meg az androidhoz sem. Kellene mar egy moderator mert mar nevetseges ez a forum.
-
RaveForce
veterán
válasz
hwtvennek #78 üzenetére
"root nélkül droidon se csinálod meg hogy fut a youtube a háttérben
max van red előfizetésed"
Dehogynem. A chatheades allitasod megintcsak hulyeseg.. de komolyan miert kell szetoffolni ezt a topikot is android vs. iOS csata ezredik verziojaval?! raadasul ugy h az egyik fel nem is ismeri a masikat... agyrem ami itt megy.. -
Clander
tag
-
holozis_HUN
addikt
válasz
hwtvennek #34 üzenetére
A chat fej igenis hasznos, egyszer kipróbálod és nem tudsz meglenni nélküle
Igen, memóriában tudja tartani őket. Wow, végre meglépte az apple a 2gb ramot.
Na de futtatni őket? Így értem: Youtube videó a háttérben (ja, IOS alatt gyári appal (vagy másikkal sem) nem lehet megcsinálni) Chrome egy vaskos honlappal, vagy többel, Messenger chat fej (szintén nincs, nehogy elfogyjon a 2 mag, vagy a ram). Na ehhez kell több mag. Igen, videón látszik, hogy gyorsabban tudja megnyitni az appokat, ennyi appnál összesen 12 sec előnnyel. Na de egyszerre működtetni őket, ahhoz kell a több mag. De látod, Apple is halad felfele, csak lassan. Először 1, majd 2 majd 3, és talán van már 4 magos Apple chip is, memóriában ugyan ez. Csak lassan növelik. Pedig igény lenne rá, tuti.
Na de lényegtelen, számomra véget ér a vita, IOS is gyors, csúcs Droid is gyors. Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya. Számomra Android járhatóbb út a sokkal több lehetőséggel: testreszabás, chat fej, értesítési LED, nagyobb aksik, sokkal több készülék variáns (amelyik tetszik, azt veszem, nem csak 1 fajta mobil van az adott rendszerrel) és egyéb dolgok.
Totál más alapú a 2 rendszer. Apple chipre raknának android, elhasalna a proci. Androidos chipre raknának IOS-t, hát, ezt nem tudom igazából, lehet gyorsabb lenne, lehet lassabb.
Vége
-
Laci.M
senior tag
válasz
hwtvennek #34 üzenetére
Nem akartam beleszólni de:
Chat head igen is fontos, amíg nem használod nem tudod milyen kényelmes. Barátnőm képe egész nap kint van, és bármit csinálok tudok neki írni közben.Emelett rengeteg érv van a droid mellett. iPhone az jó a marketionges csajoknak, de mi itt a mérnökségen köszönjük nem kérünk belőle, minket ne hátráltasson az oprendszer. Egy sima pendriveot se tudsz rádugni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest