- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Azt hol lehet megnézni, hogy pl. az S7-ben hány magos a GPU sehol sem látom?
Vagy az LG g4-emben egy snapi 808 esetén Adreno™ 418 GPU van, de sehol nem látom ohgy a 418 hány magos? Még a gyártó oldalán sem. Ezt meg tudja valaki mondani hol lehet megnézni?Itt sem írnak semmit a GPU magokról csak annyit, hogy a 808-ban 6 mag van:[link]
-
-
dilajoska1
őstag
Inkább ne próbáld ki a 4s-t Ios9-el! Egy mtk6580-as telefonon is simábban fut a Lollipop mint azon az ios9. Pedig gpu-ban és lehet cpu-ban is erősebb a 4s!
Create.:
Hát nekem pedig a 3 éves Z1-em van olyan gyors mint most az 5s! Gondolom a 3 éves alatt a közép és alsó kategóriara gondolsz!
-
Ilyen ez, az apple-droid gyúlékony téma, mélyen vallásos alapokkal tarkítva. Bármelyik samu, droid, alma-releváns hír lehet nagy trollgyűjtő, az illetők már olyanokaz írnak sokszor egyenes adásban, amiről maguk is tudják h nettó b@romság - ill életükben nem fogták kézbe a fikázott készülékeket.
Amúgy van pár tagtárs a ph-n akinek tényleg van saját teló mind2 oldalról, számomra az ő véleményük irányadó, a többi levegő.
A modik részéről meg - ha nem túl sok erőforrás - a kimoderált hsz-eket mínuszban számolnám a rankingbe, x db után a tag "troll"-á, majd "címeres ökörré" lépne elő
.
-
r3dsnake
nagyúr
Ja, home gomb nélkül. Amit nagyon helyesen még mindig nem vettek ki. Frászt kapok a droid érintőgombjaitól. Egyedül emiatt választanék samsungot, ha váltanék droidra. Bár szörnyen lassan lép ki főmenübe a home nyomására az S7 is.
dekrer: 3000mAh vs. 1700mAh
Ez csak 1600-as:
-
Látod én meg ezzel úgy vagyok, hogy sokáig nézek egy telefont, a legfőbb szempontom, hogy prémium legyen és jól nézzen ki(pl ezért nálam a Samsung nem jöhet szóba, mert nem tetszik, formára a sonynál lennének nekem tetsző, de azokkal is csak a baj van, ahogy olvasgattam.) Na mármost, ha végre megtalálom, ami megfelel mindenhogy, akkor 1 év múlva nem akarok megint azzal kínkődni, azt a pár szerencsétlen appot meg vigye már el normálisan, amit én használok, szerintem ez nem olyan nagy kérés.
Szakiii: szerintem is kell a fejlődés, de ebben a kijelző méretben, szerintem már butaság.pár év múlva, ha már mondjuk 8k lesz akkor meg a 4k-t szapuljátok, meg azon látjátok a pixeleket, amit ma még nem láttatok. Számomra ez érthetetlen továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest