- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krix
őstag
Köszi, Jó ötlet, kipróbáltam, de az a baj, hogy visszaáll 3G-re. Pl. a zenelejátszó indításakor, vagy USB kapcsolatkor is.
A felmásolt zenéket automatikusan albumokba rendezi az MP3 tag-ek alapján. Tehát akár az összes fájlt rakhatom egy könyvtárba, az 'Albumok' címszó alatt akkor is össze rendezi őket előadó és albumként. Bravó!
A hangjától én többet vártam, de még kísérletezek vele. -
-
Ethar
csendes tag
Az a W830, amiről beszélsz, de az még nincs. Legalábbis nálunk nincs, és nem is biztos, hogy lesz. Ahogy olvastam, egyik országban ez, másikban a másik jelenik meg (3G/EDGE lefedettségtől függően, de lehet, hogy butaságot írtam)... Ezt én is furcsállottam, biztos lehet majd kapni W830-at is nálunk (valamilyen módon). De abban szvsz ne reménykedj, hogy sokkal olcsóbb lesz a W850i-nél.
Ha pedig beértem volne egy W810i-vel, akkor már rég nem írnék ide...
Ár/Érték arányban nem rossz a W850i 100-110e között, hiszen 80 körül van egy új W810i, 512-es kártyával, ehhez meg helyből 1Gb-os van, 3G (esetleg fogom használni), BT2.0, A2DP, 240*320... És igen, a kamera miatt sír mindenki, elismerem, hogy gyengébb (én K700i-ről váltanék, nekem jó lenne), de ez Walkman telefon, zenehallgatásra veszed...
Snatch: én arra gondoltam a két kütyüvel kapcs, hogy ha a mostani K700i-m VGA kamerája tökéletesen elég arra, hogy bármit megmutathassak a haveroknak, ami érdekessel találkozom, akkor a W850i 2mp-es kamerája is bőven elég lesz. Amikor pedig igazán szép fotókat akarok készíteni, akkor azt a legjobb kamerás mobillal sem tudom megtenni, arra céleszköz kell, vagyis fényképezőgép. Ettől kezdve számomra nincs értelme a Cybershotoknak...(a Ni*on nem rossz, én a Min01tára esküszöm
).
Itt megy a vita, pedig a dolog végtelenül egyszerű: ha sokat fényképezel mobillal és használod ezt a tulajdonságot, akkor nem ilyen telefont veszel, hanem tipikusan fotózásra való modelt. Ha akarsz egy profi mp3 lejátszót, ami emellett még egy fejlett telefon is, és még közepes minőségű fotókra is képes, akkor meg ezen a mobilon töröd a fejed. Tökéletes mobil nincs, mindig magasabbak lesznek az igényeink, mint amit meg tudunk venni... Ez a lényeg. Megveszed ezt, de már közben egy jobbra vágysz, ami hasonlít erre, de van egy 3mp-es autofókuszos fényképezőgépe. Az majd akkor fog kijönni, amikor a Cybershotok már 4-5mp-nél és optikai zoomnál fognak tartani.Csak, hogy mindig vágyhass valami jobbra.
[Szerkesztve] -
Atomgeszi
nagyúr
W810i -be is vannak gyári flash témák, csak a T-mobile butította le h. ne lehessen betenni. Én a W800i-men is kicseréltem az eredeti menüt flash-esre, sőt még a Walkman menüt is
Apropó WALKMAN, azt se feledjük el h. a W850i-ben már Walkman 2.0-ás szoftver van, ami jóval fejlettebb mint ami a W810i-be van.
-
Snatch
csendes tag
Sziasztok!
Én lenni lelkes SE rajongó. Nem lenni nem mágyar.
Szóval a fantasztikus beköszönés után szeretném megkérdezni itt mindenkitől, hogy tényleg olyan gáz a kamera ezen a telón? Láttam már (állítólag) vele készült képeket, de nem találom őket annyira rossznak. Persze nem K800i vagy N73, de azt sem mondhatnám, hogy vérgagyi. Nem pixeles, tiszta, jól kivehetőek az ábrák és a szinek is. Nincs rajta elmosódás, és nem is ''szinez'' annyira kék-pirosat roszabb fényviszonyok között. Ez nekem most tényleg nagy dilemma, mert itt a teló ára a zsebemben és csak emiatt hezitálok még, már vagy egy hónapja...
Pls help. Erősítsetek meg vagy vegyétek el végleg a kedvem!!!
Köszönöm!!! -
-
ByB
addikt
Ez még egy nagyon régi nick (ByB), amúgy innen a prohardver.hu-ról indult az egész - [link]
Láttam a kaliforniai srácot, nagyon jólesett! Most néztem, gyűlnek a pozitív visszajelzések a mobile-review.com-ról, a clubsonyericcson.com-ról, az esato.com-ról, terjednek a képek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Linux haladóknak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Androidos fejegységek
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest