- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Egy újabb teszt:[link]
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
Simi-San #329 üzenetére
Igen a W950 is egy nagyon JÓ! alternatíva lehetne. DE! A Kamerát igazán bele tehették volna! Még ha igaz is az hogy: aki akar az úgy is fényképezőgéppel fog képeket készíteni. De lehetnek olyan helyzetek amikor jól jönne ha volna a mobilba fgép rész . De lehet h lesz kamerás változata is...... Ki tudja.
Azért is szimpatikus ez a Teló, mert csupa olyan dolog van 1 készülékbe beleintegrálva ami kelhet! Talán ez az első teló amiben minden benne van amit elvárok és külsőben se val szégyent!
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
PhoenixSzG #307 üzenetére
Hi!
1GB memoval adják. -
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #171 üzenetére
Hülye vagyok!
Szolgáltatónál többe lesz kártyafüggetlenül........
Még mindig nagyon korán van nekem.
De ahogy láttom, tényleg 100-110 körül mozog a gsm boltokban az ára. -
Sunyi Sanyi
senior tag
Várom a megjelenést/árat a hazai mobilszolgáltatók kínálatában. Kívácsi vagyok mibe lesz egy ilyen. De van egy sejtésem: W810i-nél drágább lesz vagy 10ezerhuffal mármint amikor úgyanúgy a W810i is megjelent annak idején(ahhoz képest).
Szóval úgy Kártyafüggetlenül kb 100-110ezer Huf
Szolgáltatónál kártyásan még szerintem nem lehet megvenni majd csak később. (vagy nem)
Előfizuval meg több konstrukciós változatok leszenk ahogy az lenni szokott.(részletre ...etc)
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Nagyon tetszik ez a készülék!!! Egyedül a Fotózási részleget cseszték el. De aki zenét akar hallgatni annak sztem tökéletesen megfelel.Azért mondom,hogy a fotó részleget elcseszték mert a mai technika nem akadályozná őket, hogy ennél jobbat tegyenek bele.
Egy ilyet vagy egy Nokia N95 vennék a mai állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest