Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomasz0
tag
Itt az http://se-portal.hu/ is vannak jó témák és sok jó játék egyébként most itt kinek van T650-e ?
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy kéne vennem egyet feketében.
Nagyon tetszik abban a színben!
-
LEFTHORSE1
őstag
Az első három linken látszik hogy miről beszélek, a negyedik linken a kedvenc hangszin beállitásom van, próbáld ki azzal és tekerd a hangerőt maxra (fülessel) hallgass meg többféle zenét és majd meg hallod hogy lehalkitsa az erőss részeket, a halkakat meg felhangositja, ez torzitás a javából és nem is bírom hallgatni vezetékes fülessel, szerencsére BT sztereó fülessel (HBH DS220) tökéletes a hangzás. Én nem Walkmanhoz hasonlitom hanem a K750-hez (R1CA021 szofttal). Az utólsó két linken látszik hogy a play-pause gomb elköltözött a BT fülesre, én nap mint nap használom és meg vagyok elégedve
-
-
gizda
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #893 üzenetére
igen a w610-en is rajta van a Citybeat-es téma meg a többi gyári témánál is ezt csinálja ha megy a zene de a t650nél még nem próbáltam sajna csak 1 gyári témám van az under water de az nagyon bejön a play/pause gomb viszont nagyon hiányzik erről a telóról nem is értem mért maradt le
de nagyon jól szól még jobban is mint 1 walkman !
-
LEFTHORSE1
őstag
Ma nagyon meglepett ez a mobil, pozitivan. Elöszöris kirázott a hideg, végífutott rajtam egy libabőr hullám, majd a szemeim kezdtek átlagnál több nedvet termelni. Az történt hogy annó a K750 segitségével az egyik boltban átküldtem egy W880-as ról a Citybeat flash témát, sokáig ott üllt a memkarin, most meg eszembe jutott, és rátettem a T650-re. Természetesen a memü ikonok a hagyományosak lettek, de nem ez a lényeg, elindítottam a zenelejátszót és minimalizáltam, ekkor vettem észre hogy a készenléti kijelző közepén jönnek be az épp lejátszott zene adatai, elöadó és a szám címe, ettől enyhén szólva hátast dobtam. Tí tudtatok ilyen témákról amelyek beolvassák ezeket az adatokat? Nekem ez nagyon új, ja és a K850-re is áttettem de azon nem müködik a fent leírtak, vajon miért, butább a T650-nél?
-
Olcsi
senior tag
Még egy kérdés felmerült bennem a témák böngészése közben: a legtöbb téma az eredeti se ikonokkal jelenik meg. Ez véletlen, vagy nem lehet kicserélni az ikonokat?
-
Olcsi
senior tag
válasz
--Nozbert-- #888 üzenetére
Akármit csinálok a hangerővel az a bizonyos furcsa, halk sípolás mindig hallatszik.
Másik: melyik sony ericsson kijelzőjére optimalizált téma jó a t650i-hez is? A zedge.net-en nem találtam konkrétan erre a telefonra témákat... -
Olcsi
senior tag
válasz
--Nozbert-- #886 üzenetére
Köszi! Remélem nem fogok benne csalódni...bár most észrevettem, h mintha telefonálás közben/után sípolna, ill. zúgna kicsit a telefon. Kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a tv-nek is van egy fajta sípolása... Ez normális?
-
Thomasz0
tag
Kék 3 ropiért adják a gyári garit állítólag amikor megkérdeztem akkor még volt 42-ért gyári garis de elfogyott úgyhogy így jártam ebből mi igaz vagy mi nem nem tudom és nem adnak tokot
-
jaymz
csendes tag
zöldkék? Setleg fekete? partnéró? a gyári garit 3 ropiért adják? nincs több kérdésem...
-
Thomasz0
tag
Megrendeltem a telot tegnap ma már itt is volt igazatok volt csak 1 év bolti garisat adnak annyiért 3mal több a gyár de megjött minden tartozék kivéve a tok de azért még reklamálok
Van egy T650em
-
Timocicu
senior tag
válasz
Timocicu #877 üzenetére
De találtam egy képet egy T650-ről Barbie színű házzal is!
-
Timocicu
senior tag
Én hirtelen ezeket találtam.
ezüst előlap: 6990.-
zöld billentyűzet keret: 2490.-
komplett ház kék: 12990.- -
gizda
senior tag
kb mennyibe lehet egy zöld svédacél ház
nincs most google-im csak azért kérdem -
-
Thomasz0
tag
Az oldalon lehet feltenni kérdéseket és ott válaszolnak rá és azt a 4db időpontot írtam ide hogy bárki megtudja nézni az oldalon hogy megkérdeztem ezt a garancia dolgot régebben és még mindig ott van így ki tudjátok keresni
-
badacsony
őstag
válasz
Viktor0610 #871 üzenetére
Nem talált.
Itt lehet megnézni a 4 időponthoz tartozó kommenteket. Kiderül, hogy a gyári garis kék van 42k-ért. -
-
Thomasz0
tag
Szerintem hagyjuk abba ezt a partalan vitát ha valakit érdekel nézze meg a PartNero GSM honlapját és a szóljon hozzá menüt és ott a
-2008 06 03 14:34 Tamás kérdés
-2008 06 03 14:58 PartNero válasz
-2008 06 03 17:16Tamás kérdés
-2008 06 03 17:29PartNero válaszSzerintem ebből minden kiderül
-
jaymz
csendes tag
tapasztalatim nekem is jók, mivel nem kellett semmit visszavinnem.a bajom, h a 610-zel magasra került a léc, de már ideje lassan letel. és most itt a választás ideje. nem könnyű.
amd: láttam kerestél nemrég dógokat, hol lehet olcsón esetleg. ajánlom az alábbit: hasznaltgsm.hu,ha eddig még nem. roppant informatív, sztem -
badacsony
őstag
válasz
AMD Power #863 üzenetére
A másiknál meg online lehet kérdezni, és viszonylag hamar válaszolnak is. De szerintem ezen ne vitatkozzunk.
(Nekem csak jó tapasztalatom volt velük.)
#864: Egyes készülékek csak bolti garanciával kaphatóak, mert itthon nem forgalmazzák őket vagy jelenleg nem beszerezhetőek gyári garanciával. Más telefonok bolti és gyári garanciával is kaphatóak, a gyári garis általában pár ezressel többe kerül. De olyan is van, hogy csak gyári garival kapható az adott készülék, mert a bolti garis drágább lenne.
-
jaymz
csendes tag
konkrétan k660-at érdeklődtem -650 az ellenfél - cseten. a honlapos nem volt egyértelmű számomra. most sem az. ha a bolt 1-et ad, akkor a gyári az csak ált. tájékoztatás nem?
-
jaymz
csendes tag
bezony, h nem 2 év gari a partnero. 1 év és üzleti. bár honlapjuk nem ezt mutatja, ottan 2 van.
-
gizda
senior tag
-
gizda
senior tag
nem fogjátok elhinni sikerült megcsinálni a telót
very BIG thanx mrlujoak -
papi77
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #853 üzenetére
Igen,annál tényleg nagyon bejön...
Jé,most nézem:Senior tag lettem
-
Thomasz0
tag
az két külön bolt ajánlata
-
-
Thomasz0
tag
Én meg itt néztem http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=1136640848 és itt is fogom megvenni
-
papi77
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #833 üzenetére
-
gizda
senior tag
válasz
Viktor0610 #846 üzenetére
azért érdekes hogy utánna meg 43.990 Ft és csak 3hó a garacia
-
-
papi77
addikt
válasz
Viktor0610 #844 üzenetére
Na jó,de az mitől 42K?
-
Thomasz0
tag
meglehet kapni 42000 ér 2 év gyári garival a T60-et
-
AMD Power
titán
válasz
De tényleg nagyon szép!
-
gizda
senior tag
válasz
óó dehogy nem most vetted ? zöldbe nagyon jól néz ki basszus belesajog a szívem hogy ekkora péró vagyok
-
papi77
addikt
Az enyémen, a hátlapon van néhány hajszálkarc.Nem vészes,de azért vigyázni kell rá.
-
jaymz
csendes tag
kösz a segítségt! na, ja. szinte mindene fém, ahogy én néztem, a bekapcsoló, ill. navi gombok talán műanyagok. sőt, mintha olvastam is voln vhol erről hozzászólást, h ezek a gyenge pontok. a 660-ról pedig szinte semmi felhasználói értékelést. nem találtam, saját fóruma is gyerekcipőben elhalt.
-
Thomasz0
tag
Heló énis ilyen telefont akarok majd venni tegnap megnéztem élőbe a média marktba szerintem a gombok fémből vannak és senki nem panaszkodott hogy kopnak a gombok legalábbis én nem halottam. Hát a teló fémből úgyhogy biztos lassan fog kopni és ne felejtsük ki a karcálló üveg kijelzőt és sok tartozékot adnak hozzá szerintem ezt vedd de a k660 fórumán biztos az mellett érvelnek !!
-
jaymz
csendes tag
Uraim! t650-en ki lehet kapcsolni a fényorgonát v mindig lesni kell? Jelenleg még 610-es van, 3 és fél éves, de már dupláznak a gombok soxor, ill. akksi is utolsókat. k660 vs t650, ők maradtak a rájátszásra. mellik gombjai kopnak jobban - a régin, szinte sehogy - , melliknél tartósabb a külcsín? a sar-nem döntő/nekem/, swf majd' ugyanaz, szóval várom a tippeket. köszöntem!
-
papi77
addikt
válasz
silentkiller #823 üzenetére
Azt mondta a srác,h tévedtek csak kék+zöld van magyar garral!
-
gizda
senior tag
válasz
silentkiller #824 üzenetére
soha többet használtat t650-et meg pláne nem
asszed nem néztem szét előtte volt 35k -ért is 0 perces 2év garral lecsúsztam róla -
Timocicu
senior tag
válasz
silentkiller #824 üzenetére
Szerintem már azt is bánja,hogy ilyen telefont akart!
-
papi77
addikt
+kérdezhetem,h mennyiért vetted?
silentkiller:[pedig itt az áll]
-
gizda
senior tag
na most már van nekem is egy ilyen ...om kössz kavics fasza a teló igaz be még nem tudtam bekapcsolni de legalább így nem bassza szét a sugárzás az agyamat ajánlom mindenkinek kavicssli kollégát igazán korrekt eladó
én meg egy nagy balek még egy telefont se tudok bekapcsolni
persze nincs is mit mert foliástól le van törve
-
papi77
addikt
Most 2 éves garral lehet kapni feketét is,az ujmobilok.hu-n!
47K
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Na figyuka!ez nem idevaló!De nem kell olyan sms-t irni! Éjszakás voltam ezt tudom bizonyitani az éjszakás topicba is!
Reggel lefeküdtem és most keltem fel!
A telefonra visszatérve4Amit 10 perce telefonon beszéltünk hogy előtte való délután úgy fényképeztem le a telefont hogy bevolt kapcsolva és még aznap is mondtam hogy nem kapcsolom ki a telót mert arra jön az sms stb stb! Nem 1 emberrel tudom bizonyitani hogy a telefon azután is kitünően müködött amikr megcsináltuk tsar kollegával! Ott a tel száma fellehet hívni irni neki PÜ-t!Ő csinálta meg nagyon precízmunkát végzett!
Mégegyszer kijelentem hogy NÁLLAM A TELEFON HIBÁTLANUL MŰKÖDÖTT.Semmi rossz szándék nem vezérlelt!Vannak pirospontjaim...utaltam már én is több 10000 ft értékbe el korrekt csávó vagy4De nekem ez nem fexik...Tudod ennyi erővel én is mondhatnám hogy nállam jó volt és nállad szart be! találun megoldaást ebbe biztos vagyok
de amig nem tudjuk mi történt felesleges kigyót békát hordanod rám!
a tööbit telón illetve PÜbe!
Most szólok hogycsak este22.00 után leszek NET közelbe -
gizda
senior tag
válasz
Viktor0610 #804 üzenetére
bocs már kértem a hsz törlését [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon régen nem volt már T típusjelzésű Sony Ericsson. Most van. És ez nem véletlen.
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest