- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
-
silentkiller
senior tag
Köszi fiúk
-
silentkiller
senior tag
Nem azt mondtam, hogy belehaltam és most egy kupac porszemként írom e sorokat.
Azon az oldalon amelyiken telefonáltam, felmelegett és csengett a fülem, megfájdult a fejem. Hidd el, nem hiszem, hogy placebo volt mert nagyon teszett a telefon, nagyon jó volt nyomogatni és élveztem, hogy első bekapcsolás után és majdnem 1,5 napot ment. Tök jó volt a kamerája, szép képeket lehetett vele lőni és a hátlap sem mozgott csak nagyon komoly tekerésre. Nem azon járt az eszem, hogy "úristen mennyit sugároz". Egyszóval minőségi telefon... miden téren.
-
silentkiller
senior tag
Fiúk, kövezzetek meg... Visszavittem a telót mert tegnap és ma (bár az akksija még első feltöltéssel is prímán bírja) délután és reggel volt egy-egy 15 perces beszélgetésem és úgy fájt a fejem utána, hogy fájdalomcsillapítót kellett kérnem (nem vagyok az a fejfájós típus). Nem akarok mélyebben belemenni ennek a mibenlétében, de két különböző alkalommal, mind a két esetben a telefonhoz köthető ez a furcsaság. Köszönöm, szép volt jó volt, az egyik legjobb SE amit valaha fogdostam a K750/K800i/K810i után... de majd akkor veszek inkább egy K810i-t másodtelefonnak.
Lehet, hogy másnak más a véleménye de nem szeretnék flame-et elindítani ezzel, csak közöltem.
-
silentkiller
senior tag
(itt figyel mellette egy - a legjobb szériából származó - magyar, N82-es. Ez nem porosodik, nem nyekereg, imádom... csak viszonyítási alapként)
Srácok, köszönöm mindenkinek a sok-sok infót amit írtatok erről a telefonról és nem flame-eltetek ki amikor még filóztam a cuccon... Mostmár értem, hogy miért volt az a "nyugalom" a T650i tulajoktól
Itt van a kezembe, besz*rás ez a telefon, ez egy rohadt kőszikla
tényleg irracionálisan kell tekergetni a hátlapot, hogy egy tized milliméternyit is megmozduljon a jobb vagy a bal sarka. Az én átalam vásárolt telefon sokkal-sokkal jobb állapotban van, mint amit a hétvégén néztem az MM-be. Elképesztő... Csak a Nokia 6300-hoz tudom hasonlítani! Aki még az SE feeling-et újra akarja élni, szerintem nincs ennél jobb telefon hozzá... az az érzésem, hogy nem is lesz
na de sebaj, addig kell venni, amig van
Csak hogy a mérleg nyelve se billenjen ki: nem tetszik a gombok melletti karakterek háttérvilágítása (a led nemcsak a szöveget, a hátteret is megvilágítja - ez nekem kicsit funky-s, bár szerintem megszokható) és nagyon karcos a doboza
(útolsó darab volt??)
-
silentkiller
senior tag
Köszi
Évek óta (lassan nyugodtan mondhatom, hogy több száz telefon után, hiszen a kollégáknak is én veszem) náluk vásárolok, megbízhatóak, korrektek. Szóval full SE 2 év garis, kék, 48 peso. Ha megjött, írom a beszámolót
A másik kedvenc helyem a lóherés bolt, ez drágább, de szinte mindig van hivatalos garis telefonjuk...
-
silentkiller
senior tag
Megrendeltem... délután érkezik, 2 év SE garancia, kék színű... Hát kiváncsi leszek (mondjuk másodtelefonnak fogom használni az N82-m mellett)...
-
silentkiller
senior tag
A telefon bekapcsoló gombja melletti zár nem tartott annyira. Tizedmilliméterekt mozgott a hátlap mind a jobb, mind a bal sarkában (fent).
Remélem nemsokára megtudok majd nézni egy másikat is...
-
silentkiller
senior tag
Srácok, hétvégén a MM-ban megnéztem ezt a telefont. Egy darab volt, dobozban, kibontották, ugyanolyan szarul lötyögött a hátlapja, mint a K770i-nek (csak annak gagyi műanyag). A gombok rendben voltak, viszont a csalódásom óriási, mert a kiállítási darabok között volt egy leharcolt 6300, ami kb.: fél év után masszívabb volt, mint T650i a dobozból kivéve, fóliásan. Sajnálom, de azért köszi az infókat, sok sikert a T650i-vel...
-
silentkiller
senior tag
Én is nagyon komolyan filózok egy ilyen telefonon, bármilyen meglepő, a zöld igencsak tetszik... de egyszerűen nem tudom túltenni magamat azon, hogy a sugárzási értéke 2-3x-a a mostani, piacon kapható telefonoknak (persze kivétel SE, mert ott igen sok magas SAR értékű telefon van). Nagyon jó áron van, nagyon jó kis telefon... de...
-
silentkiller
senior tag
Érdekes, utánaérdeklődtem pár GSM boltban és már nem lehet kapni a T650i-t, semelyik színben...
-
silentkiller
senior tag
Thuglife-nak még megvan a T650i-je?
-
silentkiller
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #603 üzenetére
Ezek a képek nagyon ott vannak... Minden elismerésem!
-
silentkiller
senior tag
Én meg azon filóztam, hogy símán lehet "állítgatni" bármit a képen, aztán újra rátölteni az EXIF adatokat... Mondjuk nem értem, hogy miért tenné, de ez is lehet megoldás...
A lényeg, hogy a T650i még mindig nagyon tetszik és úgy is másodtelefonnak venném csak sajnos még nem találtam sok olvasnnivalót a "SAR sugárzás káros hatásai" címmel
Ha ezzel a tudattal megbarátkozom akkor benevezek egy... nemtudom még milyen színűre...
-
silentkiller
senior tag
[Ez egy magyar] versenyző képei, nekem nagyon tetszenek, látjátok, a K770i képei mintha "tisztábbak" lennének...
-
silentkiller
senior tag
[K770i tesztképek] itt ajánlom figyelmetekbe a bulgár "nokialovera" képeit és akkor látni fogjátok mire gondolok...
-
silentkiller
senior tag
-
silentkiller
senior tag
Régi "motoros" vagyok SE-ügyben. Bár most N82-esem van (sajnos ilyen telefonja manapság nincs az SE-nek) én is gondolkodom T650i vagy K770i-n, másodtelefonnak. Én nagyon leegyszerűsítettem a dolgokat. Feltéve, hogy nagyjából azonos a két telefon "belseje" a különbségek:
T650i
- fém
- igazi SE design
- az egyik legjobban felszerelt telefon (gyári kiegészítőkre gondolom)
- aránylag jó a kamerája- a kicsi kijelző és a magas SAR érték viszont zavar
K770i
- műanyag
- olyan "k750" feeling, szerettem azt a telefont
- elképesztően jó a kamerája, jobb, mint bármelyik SE-nek
- alig adnak hozzá valamit, pedig közel azonos árban van a T650i-vel- kicsi kijelző és a recsegő ropogó műanyagok elriasztanak
-
silentkiller
senior tag
Fogdostam ilyen telfonokat az EW-ben, nagyon tetszik... Nem olyan vészes a kijelző mérete, kisebbre számítottam :-) Kár, hogy nem lehetett őket bekapcsolva kipróbálni! A másik versenytárs a 6500 Classic, feketében az is nagyon ott van. Másodtelefonnak kéne, már unom a wm6 nyújtotta "szolgáltatásokat"!
-
silentkiller
senior tag
Szubjektive nem kicsi ez az 1.9-es kijelző? Napi használatban "hozzászokik" az ember szeme?
-
silentkiller
senior tag
Nekem mostanság ez az egyetlen telefon ami tetszik a használatban lévő N82-esem mellett. A K770 eléggé plasztik... ez meg egészen jó kis áron van és sok cuccot adnak hozzá...
Viszont a SAR adatokon még mindig nem tudok túljutni
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest