Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Mostanában fedeztem fel hogyha a fájlkezelőben full kijelzőn használom a képnézegetőt és nagyon gyorsan kezdek lapozni egy rövid idő után saját magától kezdi a képeket görgetni jó gyorsan, azon gondolkodok hogy ez most bug vagy így van megálmodva?
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #1015 üzenetére
A k850-en mi az a piros meg zöld bigyó? Valami előtét lencse? Ne bassz...
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
--Nozbert-- #1014 üzenetére
Igen, a K810-en nem volt moddolni való, mivel ködös fotókat csinált anyumnak adtam, az F480-al nem lehetett semmit kezdeni, aztán a K750, N95, K850, W980, T650 mind átesett valami külső moddoláson, a tartozékokat sem kimélem, sőt tartozékokat is (még egy) készitek
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #1007 üzenetére
Nekem nagyon tetszik,egyáltalán nem jut eszembe róla,hogy sufni lenne.
Hihetetlen,mit művelsz Te a telefonjaiddal,ha jól tudom,gyűjteményed majdnem minden darabján végrehajtottál valami módosítást... -
Olcsi
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #1012 üzenetére
Lehet, hogy élőben másképp hat, de így eléggé agresszívan elüt. Mindenesetre az mindenképpen hasznos, hogy a hangerőgomb jobban kidomborodik. Egyébként nekem tetszett a sok-sok króm alkatrész a telefonban, én úgy szerettem, ahogy volt, kellemes és könnyű volt használni, nekem pont minden kézre állt! Jó lenne még egyszer egy ilyen...
-
LEFTHORSE1
őstag
Pont az volt a cél hogy nagyon láthatóak legyenek, hisz annyira aprók, amugy kartávólságból nézve már elég diszkréten viritanak, ha megfigyeled a hangerő gombokat, láthatod hogy meg vannak magasitva hogy álljanak ki a teló síkjábol, igy nadrágzseben keresztül is nagyszerüen kitapintható és nyomkodható zenevezérlés céljábol, ilyen közeli makrókon látszódhatnak az apro hibák, a való életben tökéletesnek hat, amugy 100%-osan elégedett vagyok az eredménnyel, lényeg hogy eltünt róla a króm bevonat és nyugodtan veszem kézbe a T650-em, hisz rengeteget használom, eddigi hozzászólásaim 90%-át erről a mobilról írtam
-
Olcsi
senior tag
válasz
Azért eléggé elüt ez a piros az eredeti színétől...nekem nem tetszik, de nem is nekem kell, hogy tetszen.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Sztem eléggé sufni tuning, gyárilag sokkal szebb...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Nagyon jólett.
Az a piros kegyetlenül jól áll neki.A fast-portod kissé viseltes, látszik hogy barkácsolod a telót.
Tényleg szép lett.mrlujoak
-
Ricardo
titán
válasz
A piros nem az én színem, de nem rossz. Szerintem a zöld is jól állna ezeknek az alkatrészeknek, így megmaradna a telefon zöld/ezüst színvilága.
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #1004 üzenetére
"króm bevonatokat lekapartam a gombokról és a keretről, az utóbbit le is festettem feketére, és persze az exponáló, hangeró, bekapcs és hátlapkioldó gombokat pirosra, a szám és választó gombok most csupaszok és több fényt juttatnak ki, sötétben rövid távolságokat jobban megvilágit, az elő és hátlap érintetlen."
Tudsz linkelni képet? kíváncsi vagyok milyen lett.
-
LEFTHORSE1
őstag
Egyetlen bajom van ezzel a telóval, ha a zsebemben van lenémitva, bejövő hivásnál nem érzem a vibráját annyira gyenge, gondoltam nehezebbé tehetném a vibramotor félsúlyát akkor erősebb lenne de félek hogy így felszakad az alaplapról. Más, van egy You Tube alkalmazásom de nem akar működni, hiába regeltem be oda nem akar lejátszani semmit, a szolgáltató lenne a bűnös vagy a teló nem ér fel odáig?
-
LEFTHORSE1
őstag
Nos jelentem, tényleg a T650-em nem tartalmaz olyan fémeket amelyre én alergiás vagyok (nikkelt), két napon át tartottam a bőrömre ragasztva a hátlapot és nem történt semmi elváltozás a bőrömön, viszont a króm bevonatokat lekapartam a gombokról és a keretről, az utóbbit le is festettem feketére, és persze az exponáló, hangeró, bekapcs és hátlapkioldó gombokat pirosra, a szám és választó gombok most csupaszok és több fényt juttatnak ki, sötétben rövid távolságokat jobban megvilágit, az elő és hátlap érintetlen. És már én is sokkal jobban vagyok mióta az öszes ruhámat extrém mennyiségü vizzel öblitem és főzöm, a mosóporokat meg száműztem az életemből, mosódió rulez, vesszen a nikkel!
-
Ricardo
titán
válasz
LEFTHORSE1 #1001 üzenetére
Zöld /fekete? Az szép lesz ha jól sikerül. A piros biztos kell bele? Így látatlanban csak elképzelni tudom... Kíváncsian várom az eredményt.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Thuglife #1000 üzenetére
Szerencsére akad a gyüjteményemben müanyag mobil mint a K850 és W980, ezt a kettőt hordom, a T650 szét van szedve izeire, és arra vár hogy lefessem a fém részeit. Apropó, válaszolt a SE Email-ben, és azt állitják hogy a T650 burkolata nem tartalmaz nikkelt vagy egy bizonyos tipusu krómot sem, ez mindenképp örvendetes csakhogy nem hiszem el, csak akkor fogom ujra bátran a kezembe fogni ha le lesz festve, és nem lesz szétbarmolás, nagy tuningosnak tartom magam, tuti hogy szépre fog sikerülni, marad zöldnek az alsó része, a felső fém részek feketék lesznek, és a kromozott rétegü müanyag keret piros lesz, a gombsor meg egyszerüen le lesz csupaszitva, így majd több fény jut ki és remélem látványosabb is lesz, a reakciotokra nagyon kiváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon régen nem volt már T típusjelzésű Sony Ericsson. Most van. És ez nem véletlen.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest