Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz
kavicssli #517 üzenetére
Engem ez a kép fogad Ma go szervizbe!
-
mrlujoak
veterán
válasz
kavicssli #509 üzenetére
Amikor a SEUS kiírja, hogy a legfrissebb szoft van a gépeden, akkor Te a "Folytatás mindenképpen"-re kattintva tudod ugyan azt a sw-t mégegyszer feltenni.
Ezt kell látnod (kivéve a K850i-t)...
mrlujoak
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
kavicssli #501 üzenetére
Tehåt az esèsektöl lelassult a kamera szoftver? A minap åttettem a K850-böl a 2GB M2-es memkarit, persze elöre megformåztam a PC-n is a telònn is, ugy teljesen üresen löttem egy fotòt ès akkor jött a meglepetès, a kèp elmentèse 18 måsodpercig tartott (stopperrel mèrtem) na mondom megpakolom zenèvel, tettem rå 1,5 GB-ot azt mår simån vitte lassulås nèlkül, ha meg vissza teszem az eredeti 256MB-os karit akkor mår csak 4-5 mp kell egy fotò elmentèsère. Ugy gondolom a szoft miatt van, ezèrt ma viszem vissza a forgalmazòhoz frissiteni meg a magyar nyelvet is fel kell tegyèk. Ha van olyan tulaj köztetek aki 2GB-os karival ès legujabb szofttal hasznålja az elmondanå hogy nåla produkålja-e ezt a 18 mp kèpmentèsi idöt?
-
kp78
addikt
válasz
kavicssli #501 üzenetére
Részvétem
Én is sokat dobálom a másod telefonnak használt V630-at, sokszor nem is értem, hogyan, és mégis landol a földön. Bár a Te napi négyedtől szerencsére még messze vagyok.
Persze nem hordom övön fekvőtokban, mint a "fő" telefonomat, de akkor is, egyszerűen képtelen vagyok vigyázni rá. -
LEFTHORSE1
őstag
válasz
kavicssli #467 üzenetére
Nagyon låtvånyos ez a mobil, nekem bejött az biztos, a gombvilågitås meg mint egy fényorgona, most låtom az sms èrkezèsekor nemcsak a håtån levö csik villog hanem az 5-ös ès a 2-es gomb is de nem fehèr szinben hanem zölden. Az aljån az a kèt kicsi lyukacska a nyakba akasztò zsinòrnak van? Gondolom neked a legùjabb szoft van rajta, pròbåltål makrozni segédfènnyel, tulvilågitot kèpet csinål?
-
-
Thuglife
senior tag
válasz
kavicssli #396 üzenetére
Te jó ég, minek 4gb egy T650i-be?? Még ha okostelefon lenne akkor oké
Én is sok zenét hallgatok de az 1gb bőven elég.... Szerintem 2gb neked is elég kell hogy legyen, ne kockáztass....
Szervízmenü: >*<<*<* (a nyilak a joy iránya, a csillag az csillag gombLÁMÁK kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon régen nem volt már T típusjelzésű Sony Ericsson. Most van. És ez nem véletlen.
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest