- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Hiába veszed le a fényerőt ugy is olyan lessz csak sötétebb fehér foltot kapsz, most hogy este van kipróbálhatod-kisérletezgethetsz, én próbáltam már félig eltakarni a ledet de látszik az árnyék a fotón. Olcsi, ugy javitják ki mint ahogy a K750-ben van, ott is exponáláskor nagyot vilannak a ledek és még is tökéletes lessz a kép tehát a kamera driver hordja magában azt a beállitást amivel majd jó lessz ha a SE-ék tudnak róla egyáltalán és az ugy nem jó hogy ne villanjon nagyot és maradjon olyan fényerejü mint exponálás előtt, mert minnél nagyobb a fényerő annál kissebb expoziciós idő kell és ez jól jön a kéz remegés kiküszöbölésére ami élesebb fotót eredményez, mert ugye kissebb fényerőnek hosszabb exponálás kell és ez idő alatti apró bemozdulás jobban meglátszik a képen
-
-
LEFTHORSE1
őstag
Az első három linken látszik hogy miről beszélek, a negyedik linken a kedvenc hangszin beállitásom van, próbáld ki azzal és tekerd a hangerőt maxra (fülessel) hallgass meg többféle zenét és majd meg hallod hogy lehalkitsa az erőss részeket, a halkakat meg felhangositja, ez torzitás a javából és nem is bírom hallgatni vezetékes fülessel, szerencsére BT sztereó fülessel (HBH DS220) tökéletes a hangzás. Én nem Walkmanhoz hasonlitom hanem a K750-hez (R1CA021 szofttal). Az utólsó két linken látszik hogy a play-pause gomb elköltözött a BT fülesre, én nap mint nap használom és meg vagyok elégedve
-
-
Timocicu
senior tag
Én hirtelen ezeket találtam.
ezüst előlap: 6990.-
zöld billentyűzet keret: 2490.-
komplett ház kék: 12990.- -
-
kavicssli
addikt
Na figyuka!ez nem idevaló!De nem kell olyan sms-t irni! Éjszakás voltam ezt tudom bizonyitani az éjszakás topicba is!
Reggel lefeküdtem és most keltem fel!
A telefonra visszatérve4Amit 10 perce telefonon beszéltünk hogy előtte való délután úgy fényképeztem le a telefont hogy bevolt kapcsolva és még aznap is mondtam hogy nem kapcsolom ki a telót mert arra jön az sms stb stb! Nem 1 emberrel tudom bizonyitani hogy a telefon azután is kitünően müködött amikr megcsináltuk tsar kollegával! Ott a tel száma fellehet hívni irni neki PÜ-t!Ő csinálta meg nagyon precízmunkát végzett!
Mégegyszer kijelentem hogy NÁLLAM A TELEFON HIBÁTLANUL MŰKÖDÖTT.Semmi rossz szándék nem vezérlelt!Vannak pirospontjaim...utaltam már én is több 10000 ft értékbe el korrekt csávó vagy4De nekem ez nem fexik...Tudod ennyi erővel én is mondhatnám hogy nállam jó volt és nállad szart be! találun megoldaást ebbe biztos vagyok
de amig nem tudjuk mi történt felesleges kigyót békát hordanod rám!
a tööbit telón illetve PÜbe!
Most szólok hogycsak este22.00 után leszek NET közelbe -
-
silentkiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest