- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
silentkiller #823 üzenetére
Azt mondta a srác,h tévedtek csak kék+zöld van magyar garral!
-
gizda
senior tag
válasz
silentkiller #824 üzenetére
soha többet használtat t650-et meg pláne nem
asszed nem néztem szét előtte volt 35k -ért is 0 perces 2év garral lecsúsztam róla -
Timocicu
senior tag
válasz
silentkiller #824 üzenetére
Szerintem már azt is bánja,hogy ilyen telefont akart!
-
kavicssli
addikt
válasz
silentkiller #780 üzenetére
Ááá a fekete megvan de pszzt
Sikerült megcsinálnunk a telót ..mármint a kéket!!!
Bevittem a céghez szétszedtük és azt tapasztaltuk hogy a forrasztás elég hiányos volt de egy újraforrasztás megoldotta a problémát! és jobb mint új korában! Ha véletlenül isten ments hogy az ördögöt a falra fessem de ha a kamera baszkódik gondoljatok erre a lehetőségre is hogy ez a baja!
Gondoltam megosztom a tapasztalokat veletek -
~Mate
tag
válasz
silentkiller #767 üzenetére
Végül nem rendeltem meg, mert nem volt megfelelő garival megfelelő színben (csak zöld volt), és amikor már elindultunk Pestre, hogy megvegyek 1-et kékben, pár napos használat után 35k-ért, kaptam egy SMS-t a tulajtól, hogy "Szia! Sajnálom, de elkelt a telefon." - mikor már megbeszéltük... (Erre most nem mondok semmit...) Úgyhogy nemtom most mi lesz, mert nagyon bejön az N73 is.
-
joey04
titán
válasz
silentkiller #740 üzenetére
Nem te vagy az első aki ezt tapasztalja.
(talán blueMerle tapasztalta még itt a fórumon)
-
válasz
silentkiller #747 üzenetére
Ma beszélek egy min. 30 percest a haverommal,utána írok...
-
copin
őstag
válasz
silentkiller #747 üzenetére
De amikor telefonáltál, valahol a koponyádban ott motoszkált a gondolat, hogy egy mikrohullámú sütőn beszélsz.
Őrült szerszám kapitány.
-
válasz
Jobbulást!
Van egy rossz hírem:
"de majd akkor veszek inkább egy K810i-t másodtelefonnak."A K810i SAR értéke: 1,15. na azzal kb 25 perces beszélgetéssel hasonló eredményt produkálhatsz...
Amit mindenki - aki aggályait felyezi az SAR értékekkel hapcsolatban - elfelejt, hogy az SAR érték egy olyan MAXIMÁLIS TERHELÉSNÉL mért érték, amit laboratóriumban mérnek, olyan terhelás mellett, amit egy átlagfelhasználó nem fog elérni.
mrlujoak
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Mióta nekem megvan (1,5 hónap) összesen 11 percnyi beszélgetésem volt, és mindig a BT fülessel vettem fel vagy kezdeményeztem hivást, még volt evés közben kihangositón lebonyolitott beszélgetésem, amugy én nem komálom egyik mobilomat sem a fülemhez rakni, vagy kihangositva vagy fülessel, igy a karom sem fárad-fázik vagy ha esik az eső nem áztatom el a mobilt
-
ans
aktív tag
válasz
Egyébként a T650i tényleg erősebben melegíti a fejedet, mert a SAR értéke 1,8 ami igen magasnak számít, de még a határérték alatt van (ami 2,0).
-
kavicssli
addikt
válasz
silentkiller #712 üzenetére
Szoft hibára gyanakodtam de a kamera bemondta az unalmast!
Csak annyiban külöknbözik hogy kék az kék a fekete meg fekete!
-
~Mate
tag
válasz
silentkiller #705 üzenetére
Kösz a linket, átnézem!
(Húú de ritka, hogy én ilyen korán itt vagyok!)
-
válasz
silentkiller #699 üzenetére
nekem is előtte 6300-ám volt! az recsegett,ez + nem!!!
-
trapi80
tag
válasz
silentkiller #695 üzenetére
Szia!
Köszike szépen!
Ciao
-
válasz
silentkiller #692 üzenetére
jól tetted!
-
válasz
silentkiller #688 üzenetére
Csak azzal az a baj,h beviszed egy szoftfrissítésre,és ha szerencséd van akkor 2 hét múlva visszakapod...( mégnagyobb szerencsével,nem összekarcolva)
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
silentkiller #676 üzenetére
Az enyèm is pont ezt produkålja, bånom is hogy nem nèztem meg jobban, ès recseg is hajlik is, de a håtlapra belül ragtapaszokat ragasztva elèg jòl el hallgatott, ettöl függetlenül egy èkszer, szåmomra is a zöld a legszebb a többi szinben nem jön be
-
válasz
silentkiller #676 üzenetére
enyém csak akkor mozog egy picit, ha nagyon erősen, szinte feszítem jobbra-balra
-
Thuglife
senior tag
válasz
silentkiller #667 üzenetére
Nekem fél év után sem lötyög a hátlap... MM-ben tuti leharcoltak vannak...
-
Orient84
aktív tag
válasz
silentkiller #637 üzenetére
hol ígérték ennyiért?
-
AMD Power
titán
válasz
silentkiller #637 üzenetére
Ez egy picit drága.
47K-ért már van gáz garival.
1 év EU garancia: 47 000 Ft -
válasz
silentkiller #616 üzenetére
Én is +kérdeztem pár helyen,és azt mondták,h most nem beszerezhető! Lehet,h pénteken én vettem + az utcsót...
Lehet,h azért vitték le az árát,mert kiárusítás volt az utolsó darabokra
-
Thuglife
senior tag
válasz
silentkiller #618 üzenetére
Nem lötyög... teljesen stabil a hátlap... Megnyugtatásul elmondom még h a kamera lencséje is karcálló, nekem fél év után sincs karc rajta! A SAR értékkel meg nem foglalkozom pedig sokszor egyfolytában beszélek 30-40 perceket... Talán megérem a nyugdíjaztatásomat
-
Thuglife
senior tag
válasz
silentkiller #615 üzenetére
Persze, megvan... és szerintem még sokáig meg is lesz! Egyszer már el is dobtam, kőtörmelékre esett... Azt hittem vége lesz de semmi nem látszik rajta!
Strapabíró, okos, szép és remek képeket készít! Peace
-
válasz
silentkiller #612 üzenetére
A k800-nak 5,2 mm a lencséje. A t650-nek szemmel láthatólag kissebb...
Ma még rakok fel képeket! -
válasz
silentkiller #591 üzenetére
Igen ebben van valami,csakhogy ez lehet beállítás kérdése is! + nem tudjuk,h hányadik próba után rakta fel a honlapra...
-
gizda
senior tag
válasz
silentkiller #588 üzenetére
a k770-es képek nagyon jók az a dugóhúzó
profi fotós
-
~Mate
tag
válasz
silentkiller #559 üzenetére
Egyébként hogy érted azt, hogy a T650i-nek "aránylag jó a kamerája", a K770i-nek meg "elképesztően jó a kamerája", mikor a 2 kamera ugyanaz a 2 teloban. (3.2 MP+AF)
-
válasz
silentkiller #581 üzenetére
Amint készítek minimum 20-30 képet a t650-el is (hogy legyen összehasonlítási alap)
-
gizda
senior tag
válasz
silentkiller #563 üzenetére
két töltő az jó de akkor már lehetne 2akku is
Sztereo headset (HPM-70, Walkman szerű)
a hpm70 az walkman füles ha csak "walkman szerü" akkor nem hpm70-es
-
AMD Power
titán
válasz
Én itt is a K770i-re szavazok.
-
joey04
titán
válasz
T650 vs K770 egy érdekes kérdés.
Én második telónak biztos hogy egy T650et vennék.Ha viszont elsődleges lesz a kicsike akkor inkább K770. -
gizda
senior tag
válasz
- az egyik legjobban felszerelt telefon (gyári kiegészítőkre gondolom)
ezt kifelytené valaki bővebben kössz -
LEFTHORSE1
őstag
válasz
silentkiller #499 üzenetére
Elolvastam a 6500 clasic tesztjét de azt kell mondjam hogy nem lehet versenytársa a T650-nek, csak jóval mögötte kullog a sorban. Csodálom a T650 karcálló kijelzőét, elképesztő, ez még 1 év használat múlva is ilyen szép karcmentes fog maradni
-
kavicssli
addikt
válasz
silentkiller #497 üzenetére
nekem a pitypangtetszik a legjobban
-
Baadu
csendes tag
válasz
silentkiller #457 üzenetére
Nem kicsi, de nem is nagy. Telefonálni sms-t írni kényelmes, a fényképeket meg úgyis csak monitoron látod igazán. Ami zavarónak hat, hogy pl a 6300-hoz képest 2-3 mm-rel kisebb a kijelzője, mégis pár milivel szélesebb maga a telefon és ezért néz ki "kicsi"nek. Mindazonálltal ezt kényelmesebb fogni, és a kisebb kijelző kevesebbet fogyaszt
Meg kell nézni élőben, az igaz hogy felső-közép kategoriás készüléknél nagyobb kijelzők szoktak lenni. -
janika8202
tag
válasz
Egyáltalán nem kicsi, és mivel a kijelző és a kijelzőt borító üveglap egyben van ezért nagyon szép kontrasztos a képe ami napfénynél is jól látszik.
-
kavicssli
addikt
válasz
Persze hogy nem kicsi! De én pl egy Samu i450 után váltottam erre a telóra! :d
ezt a Blog bejegyzést vágja valaki! én nem tudom hogy kellene megcsinálni próbálkozok de nem akarja az az igazat! -
válasz
silentkiller #440 üzenetére
Csak azok szidják, akiknek nincs ilyen/olyan modelljük.
Nekem volt W810i-m, és van K850i-m, emellett egy Sony Walkmant (NW-E003F) is nyúzok még, így van viszonyítási alapom.
Aki azt írja, hogy messze nem hozza ezt meg azt a szintet, az bizony téved, ráadásul meghívnám hozzám egy bemutatóra, mit is tud a SonyEricsson zenei téren!A T650i pedig gyönyörű.
mrlujoak
-
Atlantis
veterán
válasz
silentkiller #440 üzenetére
Nos, nem mintha ennek itt helye lenne, de szerintem meg sokkal jobb a Megabass a k850-ben, mint a w810-ben volt. Nem torzít annyira, lágyabb lett, nekem jobban bejön.
k800-ban meg nem is volt Megabass, így annál csak jobb lehet.
-
válasz
silentkiller #423 üzenetére
Akkor lehet, ezért lett főnökömnek nagyobb a feje???
(
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest