Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
Thuglife #397 üzenetére
Csak kiváncsiságból
kérdeztem! Majd 2 gigás karit szeretnék venni bele! A karival nem lassúl be a tela!
Én mekkora láma vagyok!ezt a menüpontot behoztam már csak mindig kiléptem belőle...(én még levoltam ragadva annál hogy csak kiírja az imei számot meg pár infot)
Softot hol lehet megnézni melyik a legújabb! Neked milyen van a telón? Érdemes frissíteni? Gondolom igen -
Thuglife
senior tag
válasz
kavicssli #396 üzenetére
Te jó ég, minek 4gb egy T650i-be?? Még ha okostelefon lenne akkor oké
Én is sok zenét hallgatok de az 1gb bőven elég.... Szerintem 2gb neked is elég kell hogy legyen, ne kockáztass....
Szervízmenü: >*<<*<* (a nyilak a joy iránya, a csillag az csillag gombLÁMÁK kedvéért)
-
kavicssli
addikt
Azt olvastam hogy ez a tella csak 2Gb ig kezelei az M2es mem karikat! 4Gb os mem karit ne is vegyek? Esetleg soft frissítéssel..Lenne egy láma kérdésem!Ilyen szervizmenübe hogy kell belépni? mert ovastam másik oldalakon de nekem nem tudtam megcsinálni...sorry
-
badacsony
őstag
válasz
Thuglife #388 üzenetére
Nem lehet. A .thm egy csomagolt fájl, abban van egy theme.xml, az tartalmaz egy hivatkozást a megfelelő .swf-re, amely a főmenü kinézetét adja.
utolsó 2 hsz
olvasnivalónike_: Feleslegesen, mert nem lehet.
-
nike_
addikt
Csicskáztatjátok itt szegény badacsonyt!
-
badacsony
őstag
Fogsz egy bármilyen .thm fájlt; kicsomagolod; Theme.xml-t megnyitod, beszúrsz egy olyan sort, amely a .swf fájlra hivatkozik / ha eleve .swf-re hivatkozott, módosítod; becsomagolod (.tar-ba, majd átnevez .thm-re); feltöltöd a telcsire, élvezed.
De ha több flash menüt akarsz, akkor .swf feltöltés miatt be kell törni a FS-be, bár ezt te tudod. -
kavicssli
addikt
..szetrintem talált de semmi normálisat nem találtam!Mondjuk nekem nagyon bejön a gyári téma is!Az on land téma miszerint változtatja a szinét?Mert én azt vettem észre hogy időközönként barna illetve zöld a téma illetve a hozzá tartozó ikonok!
Érdekesség képpen előlap+hátlap+gombsor+a körbefutó krom csik 15.000ft!
-
Thuglife
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #371 üzenetére
A videót azt inkább hanyagolni kell ezen a mobilon... nagyon gáz... De a telefon hibátlan, gyönyörű és nagyon jók a fényképei...már 3 hónapja gyilkolom és tökéletesen működik!
-
kavicssli
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #371 üzenetére
Most elfelejtettem megtörölni utánna jutott eszembe
videót nem hiszem de még azt nem próbáltam vele...
-
kavicssli
addikt
Valaki olyan helyet ahol lehet venni előlapot illetve hátlapot erre telóra tud?
-
bal10
csendes tag
azt szeretném megkérdezni, hogy az ok, hogy a billentyűzetvilágítás az előlapon a betűk-számok körül is látszik kicsit ?
-
kavicssli
addikt
Tessék!Itt van pár kép amiket csináltam...pictures
-
kavicssli
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #363 üzenetére
oksa!Természetesen..
-
kavicssli
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #361 üzenetére
köszönöm szépen! Csak attól félek hogy vékony a hátlapja...szerintem a nokai 6300 nak mintha "erősebb" lenne a hátlapja! az tuti hogy jó kis mintákat lehetne graviroztatni bele!
Ez tuti jól nézne ki -
-
kavicssli
addikt
Sorry!Ennek a hátlapját lehet poliroztatni? vagy gravirozni? esetleg előlapot illetve hátlapot honnan lehetne rendelni?
-
kavicssli
addikt
Boldog tulaja vagyok egy ilyen telónak!
-
Dr.Anonymus
addikt
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #350 üzenetére
na igen de ha már ezek elmaradnak ne rontsunk még tovább a helyzeten!
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #348 üzenetére
nekem igazából ráadásul csak az lenne fontos hogy ha zsebben van a mobil akkor mennyire veszélyes mert én amilyen keveset telefonálok biztos nem lesz ebből gondom.
ha netezek rajta akkor elég távol van zenehallgatásnál ugye zsebembe van fényképezésnél szintén megvan a kellő távolság. -
Dr.Anonymus
addikt
csak most kerültem gépközelbe...
SAR: ha fáj a feje az illetőnek telefonálás közben, az tényleg problémás...
de kérdés hogy ha nem tudta volna hogy ilyen relatíve "magas" a SAR érték, akkor is fájt volna??
bár ha én két órát telefonálok valakivel - akár vezetékes telefonon- abba így is úgy is belefájdul a fejem...
-
Petíció
csendes tag
Nem tud valaki olyan boltot (ha lehet kelet mo-n), ahol egy vodás shine-t beszámítanának egy ilyenbe? Itt db-ben van egy bolt ahol 58k lenne ez, de nem akarják beszámítani az lg-t. Van még elfekvőben egy samu e720-am is.
-
blueMerle
veterán
ezt a frekvenciahullámot a headsetek vezetéke nem képes sem fogni, sem továbbítani, és mivel a headset nem az antennára van csatlakoztatva, hanem a belsö elektornikára, mely ezen része már szeparálva van az antenna-résztöl, így teljesen kizárt hogy ezen bármilyen sugárzás is továbbítódjon
-
AMD Power
titán
válasz
Dr.Anonymus #339 üzenetére
Ha bemész a belvárosba délután 2-kor és bent vagy 1-2 órát az is majdnem olyan káros mintha elszívtál volna egy doboz cigit.
-
joey04
titán
válasz
pontosan erről van szó hogy van ezernyi más a világon amitől bajod lehet + nagyon kevesen élnek tényleg egészségesen és ezért nem is érdekelt eddig a SAR érték mert ez a kicsi ide vagy oda már mindegy legalábbis így gondoltam, de azért az jelent valamit ha egy magas SAR értékű telefonnál használat közben fáj a feje...
arról nem is beszélve hogy nekem a munkám is olyan amiről nincs bebizonyítva hogy nem kapsz sugárzást de soha nem volt még ilyen gondom hogy attól fájt volna a fejem, egyáltalán semmilyen panaszom nem volt még ettől.
-
blueMerle
veterán
válasz
Ebben igazad van, viszont ha nekem egy bizonyos modellnél, melynek köztudottan nagyobb a SAR értéke, hosszabb telefonálásnál elkezd fájni a fejem, úgy, hogy akkor még nem tudtam a teló ezen értékéröl, az azért több mint fura. Leszarom hogy nem káros, ha kényelmetlen vele a telefonálás. Mert ugye elvileg ezek értunk vannak, ugye...
-
Dr.Anonymus
addikt
"Szerinted mennyire kell aggódni emiatt a sugárzási érték miatt?"
beszarok az ilyen kérdések tömegétől, az emberek 95%-a leszarja hogy milyen zsíros kajákat eszik, és hogy emiatt hány évvel hamarabb fog meghalni szív és érrendszeri betegségekben...
az emberek 98%-át az se érdekli mi az összetétele az élelmiszernek amit megvesznek, pl. hogy a felvágottak / sajtok az utóbbi évtizedben mind tele vannak E250 nevű anyaggal, magyarul nátrium nitritel, ami bizonyítottan rákkeltő hatású!!!!!!!!!!!!
nem baj, csak zabáljuk
sport??
hányan sportolnak itt rendszeresen?? tudjátok hány élet évet pazaroltok így el...
városban élsz?? tudod hogy a szennyezett levegő bizonyítottan mennyire árt az egészségnek??elárulom nektek, hogy rengeteg kutatás folyik világ különböző pontjain a sugárzási értékek miatt, már csak azért is mert felkapott téma...
óriáis szenzáció lenne hogyha kiderülne hogy káros.... sokat hozna a konyhára egyeseknek... még se tudják bebizonyítani sok-sok éve...nem akarok senkit leszólni, csak arra felhívni a figyelmet, hogy a "szálkát" észrevesszük a "gerendát" nem...
-
Thuglife
senior tag
válasz
blueMerle #336 üzenetére
Én erre az egész "hajcihőre" azt mondanám, hogy még senki nem halt bele h sokat telefonált... Én nem egyszer telefonáltam egyfolytában 30-40 perceket a T650i-mel, de max annyit éreztem h kicsit melegedett a fülem! A telefon meg normális mértékben melegedett (+ persze a kezemtől). És mi ez a Nokia 6300-hoz képest??? Ott felforrósodik a ház már 20 perc telefonálás után is! Az tényleg sokkal jobb...
Úgyhogy ezt az egész SAR-t én leSARom
Nem kell egyből az SE-t fikázni, Nokia sem szent...
-
blueMerle
veterán
Jelen pillanatban annyira fiatal ez a technológia, hogy igazság szerint nem lehet kimutatni hogy ennek van-e, és ha van akkor milyen káros a következménye.
Viszont: az N73-asom azért adtam el, mert egy kicsit fájt a fejem telefonáláskor, és ha jól tudom annak sem kicsi a SAR értéke. Azóta sem volt olyan magas SAR értéku telefonom, és nem is jelentkezett a probléma
A T650i-nél viszont már brutálisan sok ez az érték. Én nem vennék T650i-t
Igen, pontosan ezvégett
-
joey04
titán
válasz
blueMerle #334 üzenetére
Szerinted mennyire kell aggódni emiatt a sugárzási érték miatt?tőled kérdezem mert azért te jobban belelátsz/benne vagy a dolgokban!
nem tudom jól teszem-e de engem nem nagyon érdekel szerintem nem komoly a veszély de ez teljesen csak és kizárólag a saját véleményem egyedül annyival tudom alátámasztani amit fent is írtam hogy én azt olvastam hogy ezek az értékek úgy vannak kitalálva hogy ha még határán is van a teló akkoris bőven biztonságos. -
Cloud_s
aktív tag
A Nokia 6300 szintén fémházas, és 0.57 W/kg a SAR érték, szóval bármennyire is szeretem őket, azt kell hogy mondjam, hogy itt az SE k*rt el valamit...
A "nem baj, használj headset-et" dolgot én sem igazán értem, hiszen a vezeték simán továbbíthatja a sugárzást. Nameg ilyenkor a zsebben simán sugároz a telefon, csak mondjuk nem a fejet éri a sugárzás, hanem a heréket...
-
BLC
tag
Köszönöm a válaszokat.
Olvastam a TCO álltal kiadott javaslatot. Igaz, 2001-es. De úgy tünik, egy mobil gyártó sem veszi figyelembe.
Sajnos nem nagyon tudok más márkát ami fém házas telónál alacsony SAR értéket hozna. (nem N8800-ra gondolok).
Az megdöbbentö számomra, hogy az EU ilyen gyenge szabványt állít fel. Bár nem csoda.Még egy apró OFF: Nagy paraszt vakítás a headset-es monologok is. Hogy, ha azt használ az ember nem éri annyi sugárzás.
Érdemes kicsit átgonolni a rádióhullámok kontra vezetők, és jelerősség növelőket. -
Cloud_s
aktív tag
Igaz, hogy az amerikai limit 1.6 W/kg, viszont ezt 1 gram szövetre átlagolva nézik, az európai 2 W/kg-ot pedig 10g-ra. Nem lehet a két mérés eredményét összehasonlítani, átváltani, új mérést kell csinálni. Pl. van olyan telefon, ami az európában elfogadott mérés szerint nagyon alacsony SAR értékkel rendelkezik, viszont az amerikai szerint alulról nyaldossa a határt (és viszont).
Mindenesetre a TCO a 10g-os mérés szerinti 0.8 W/kg-os határt javasolna, ez szerintem több mint elgondolkodtató...
-
joey04
titán
Valahol mintha azt olvastam vona hogy az ilyen felső határokat 45-50% ráhagyással határozzák meg.ha így vesszük akkor még az amerikai szigorúbb szabvánnyal számolva sem lehet veszélyes.abban szerintem is igazad van hogy a fémház miatt lehet magasabb az érték.Meg kéne nézni pár másik fémházas teló értékét.
de én nem aggódnék emiatt, pedig nekem is fontos az egészség. -
BLC
tag
Sziasztok!
Komoly netes tanulmányok után még mindig kételyeim vannak. SAR érték. Külföldi szaklapok (EU) is értetlenül állnak előtte. De az hogy a 2 W/kg szabvány alatt van az ok. Az USA és Canada 1.6-nál, megengedettnél meg több, kissé ambivalensé tesz. Mit jelent ez az 1.8 W/kg. Miben jelentkezik? Ezen költői kérdések foglalkoztatnak. Vagy csak egy vagyok a modern hipochonder marketing célpontokból. Sugárzás van, volt lesz. Így a szintén komoly SAR teljesítményű N73-m szeretném lecserélni, de mire, ha nem erre.
ÜDV: BLC
ui.: Elvileg a fémház maga árnyékol. Nem ebből adódik a nagy teljesítmény?
-
Thuglife
senior tag
Én csak ajánlani tudom a telefont, én 2 hónapja használom és nem cserélném le semelyik másik mobilra! A hangszoró ugyanolyan jól szól mint a többi SE-n, egy a bibi vele h kicsit ráfekszik az asztalon de ha mondjuk 8as skálán 7esre teszed akkor tuti h még messzebbről is meghallod! A fém házon kicsi hajszálkarcolások vannak már de eltörni tuti nem fog szóval strapabíró nagyon! Zene tökéletes, ahogy a fényképező is... Szerintem az optikát védő üveg tényleg üveg, talán olyan mint a kijelző... karcálló! És tényleg nem karcolódik.. nagyon pöpec! Szóval rosszat nem is nagyon tudok mondani.. Akksi is jól bírja 3 -4 napot! LG után meg...
Tényleg megváltás
-
Petíció
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #315 üzenetére
Nekem samu után lett lg-m, igy ezért nem tünt vészesnek.
Bár az asszony karácsonyra kapott tőlem v630-at, és annyira megtetszett, hogy majdnem magamnak is vettem egyet. -
Dr.Anonymus
addikt
bár maga a teszt kitér ennyiben a kérdésedre...
"A készülék kihangosítva nem túl lehengerlő, a hátlap alatti egy szem hangszoró ennyire predesztinálja."
hát ez nem túl jó hír, de szerintem a media markt/electroWorld/Saturn-os kollégák biztosan megengedik hogy kipróbáld... -
Petíció
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #313 üzenetére
Köszi!
Megmondom őszintén, nem gáz annyira a shine, a legnagyobb bajom vele, hogy e900, 6234 mellett a leghalkabb, ha nem nézek rá pont, nem veszem észre hogy hívásom van. A páromnak v630-a van, túlzás nélkül legalább 3X olyan hangos. És tetszik, hogy témázható.
Mivel nekem alap, hogy csak fém telefont veszek, ezért szemezek ezzel.
Az egyetlen ellenérv a sar érték, de pont ma néztem meg az mm-ben és nagyon tetszik. -
Dr.Anonymus
addikt
úgy tudom nem sérülékeny az optika, a hangszóróról nem tudok semmit, talán privát üzenetben kérdezd meg az egyik tulajt, ha ide nem válaszol
egyébként szerintem a shine után ez a telefon kész megváltás lesz...
hidd el...
lg után SE...
ég és föld, és főleg a szoftverben sokkal európaibb az SE, nem fogod megbánni... -
Petíció
csendes tag
Én is szemezek egy kicsit férfiasabb szinü t650-el, de akinek van az hogy látja azt a kidülledő optikát? Nem túl sérülékeny?
Mennyire hangos a hátsó hangszórója? Most shine-om van és veszett halk. Sose hallom meg.
Még annyit hogy itt debrecenben már 57900 ft. 1 év bolti garral, de legalább van tel. beszámítás. -
papi77
addikt
válasz
Dr.Anonymus #310 üzenetére
ez nagyon érdekes,lehet,h lesz akinek tetszeni fog...
-
Dr.Anonymus
addikt
ezek komolyan gondolták
én meg azt hittem valamilyen photoshop tréfa...
áhhhh -
LEFTHORSE1
őstag
Tényleg sok szép kép van, kaptam T650-nel készülteket is, de Pixel forumtárs K750 képeit is felleltem és meg kell mondjam hatásuk alatt vagyok... az a babás az anyuka vállán és az a bogyos, annyira szépek. Pixel, a K750 topikban kérlek oszd meg a tudásod hogy honnam töltötted le azt a kamera drivert. Bocs az off-ért
-
Thuglife
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #305 üzenetére
Szerintem érdemes megvenned, én 2 hónapja használom és még mindig ámulok, bámulok! Ha visszaolvasol, a #262-es h.sz.nél töltöttem fel képeket!
-
ancsma
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #305 üzenetére
[link]
Nem néztem meg de biztos van pár kép. -
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Dr.Anonymus #300 üzenetére
Hát ez egy rosszindulatu szinösszeállitás, ha kellene választanom egy szintiszta arany és egy zöld ezüst keményfém burkolat között, hát az utobbit választanám, egyébként minap járt a kezemben egy T650 és külsöre jobban tetszik mint a K850, és a gombjai még puhábban müködnek és nem igaz hogy szurnak. Egyedül a kamerát furcsállom, olyan mint egy elölapi kamera. Hol tudnék T650-nel készült képeket nézegetni? Nagyon fontolgatom e tel beszerzését
-
AMD Power
titán
válasz
Mi ez a hányadék?
-
Enjoy
addikt
válasz
Tipikusan férfias formához ilyen színt társítani..
ááhh NC -
pikszel
addikt
Ez olyan kis puncitünci lett...baaahhh
-
Ricardo
titán
válasz
Ez ritka gusztustalan
Azt hiszik hogy attól lesz elegáns hogy valaminek arany színe van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon régen nem volt már T típusjelzésű Sony Ericsson. Most van. És ez nem véletlen.
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest