Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
--Nozbert-- #1014 üzenetére
Igen, a K810-en nem volt moddolni való, mivel ködös fotókat csinált anyumnak adtam, az F480-al nem lehetett semmit kezdeni, aztán a K750, N95, K850, W980, T650 mind átesett valami külső moddoláson, a tartozékokat sem kimélem, sőt tartozékokat is (még egy) készitek
-
FraFer
tag
válasz
--Nozbert-- #967 üzenetére
És még a sokkal kevésbé minőségi tapintás, a kevésbé masszív külső, nincs hozzá se állvány, se tok. Mindkettőt kipróbáltam, de valahogy egyik sem. mindkettőből hiányzik nekem valami.
Ráadásul én tényleg aránylag sokat videotelefonálok, így nekem az előlapi kamera hiánya is gond.
SE-t akartam venni, ahogy szoktam, de végül más lett belőle. Kicsit sajnálom, mert szeretem ezt a márkát, de ha egyszerűen egyik sem tökéletes nekem, akkor nem fogom megvenni: ez egy ilyen bicikli.
-
Olcsi
senior tag
válasz
--Nozbert-- #888 üzenetére
Akármit csinálok a hangerővel az a bizonyos furcsa, halk sípolás mindig hallatszik.
Másik: melyik sony ericsson kijelzőjére optimalizált téma jó a t650i-hez is? A zedge.net-en nem találtam konkrétan erre a telefonra témákat... -
Olcsi
senior tag
válasz
--Nozbert-- #886 üzenetére
Köszi! Remélem nem fogok benne csalódni...bár most észrevettem, h mintha telefonálás közben/után sípolna, ill. zúgna kicsit a telefon. Kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a tv-nek is van egy fajta sípolása... Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon régen nem volt már T típusjelzésű Sony Ericsson. Most van. És ez nem véletlen.
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- Gran Turismo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest