- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Viktor0610 #363 üzenetére
hát, igazából nem tudom többre használni mint a régi Sharp GX15-ösömet. Ami nem baj, de azért szerettem volna többet kapni...pl az akaszott ki a legjobban, amikor képként akartam buszmenetrendeket föltölteni rá hogy meg tudjam nézni telón mikor mennek buszok, és a föltöltő software-rel csak úgy tudtam föltölteni hogy lekicsinyítette és tömörítette annyira hogy teljesen olvashatatlan lett az egész menetrend...
szerk..egyik haverom vett használtan egy motorola mpx200-at, és miután megnéztem az én nagy ''3G''-s telefonom elég fpaadosnak tűnttudom nem egy kategória meg stb, de akkoris
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
Viktor0610 #336 üzenetére
hát nemtom, fölraktam mindent ami kell, de nem látja a telefont, csak a számítógép mappáit....a handset manager a képek menünél. fönt a telefon ablaka tök üres
-
MUŁĐER
addikt
helló
le lehet valahogy menteni számítógépre a teló képeit adatkábellal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest