- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janesz
őstag
sztem a fényképezője eléggé a móka kategória legalja..a k750i képeihez meg végképp nem hasonlítanám,mert az az egyik etelon ez meg a középkategória legalja sztem..
a gx30 fényképezője fényévekkel jobb volt mint amit azóta a sharp a nem csúcs modellekbe belerak..nem értem azt az 1mp-es optikát mért nem lehetett ebbe is beletenni..volt abban kamerafény meg makró mód is és nagyon szép képeket csinált ehhez képest!! -
Janesz
őstag
válasz
Viktor0610 #368 üzenetére
háttérkép megy a memóriakártyáról is..
videót viszont nem tudok csatolni a híváshoz/ébresztéshez..már láma módon megnéztem a leírást is de ott sem leltem a megoldásra..
a másik a beállítások menüben van a kapcsolatok menüpont azon belül a memókártya és azon belül olyan,hogy automatikus futtatás..nah ez nekem benne sincs a használatiban..és a menüpontok sem élnek benne..mire való ez egyáltalán? -
Janesz
őstag
válasz
Stormcrow #361 üzenetére
nemtom milyen hibákról beszélsz...ráadásul tömkelegről..
én imádom ezt a telót!!
a menüje hibátlan..szép az új live menü is!
de mivel a 4 irányú gomb és a felső 2 gomb is programozható így a menübe be se kell szinte lépni,mert ezekre a használt dolgok nagyrészét be tudod állítani..
mp3 fut a háttérben és nagyon szépen,a videóba bele lehet tekerni (k750i-nél nem lehet!!)
nekem az tetszik még nagyon benne,hogy emberekhez külön üzenethang is kapcsolahtó..sokszor ugrok az üzire,hogy de fasza pénz jött (otp direkt küldi az sms-t) de aztán látom,hogy valamelyik vízfejű havernak kell valami..ennek vége,mert más hangot állítottam be neki és rögtön tudom ha pénzforgalomról kapok sms-t
az adatkábellel semmi gondom nem volt..videót is tudok feltenni (csak az egyéb dokumentumok mappába kell tölteni,de onnan bármikor áthelyezhető ha kell)
korlátozásokkal nem találkoztam a telóban..15 megás mp2 simán elment..én is fogadtam nagyobb file-t (nyílván 4 mega alattit mondjuk a készülékmemó miatt,ami sztem a legnagyobb hibája!!)
szal sztem nyugodtan vehetsz ilyet..minőségben veri a többi gyártót simán! -
Janesz
őstag
gsm boltokban kapsz már csak..vagy apróneten esetleg..
sajnálom,hogy így eltűnt,bár így legalább nem lesz tömegteló...mondjuk amúgy sem lenne az ,mert úgyis mindenki valami segghülye Nokiát vagy valami sablon samsungot vesz inkább ennyiért..
személyes véleményem a telefonról:
még sosem volt ilyen telóm amit ennyire szerettem volna..régebben pedig nagyon rá voltam indulva a gsm dolgokra akkoriban mindig a legújjabb telóim voltak..
hihetetlenül testreszabható a telefon!
az tetszik igazán,hogy úgy egyben van..nem recseg,nem ropog..a kijelzője meseszép a menüje a live elenére hihetelenül szép és jó!!
az akksija nagyon jó (bár Viktor-ral azt beszéltük,hogy ez lehet,hogy azért van ,mert nekem egy full japán telót sikerült kifognom aminek a készülék része és az akksija is japán!!) haveré kínai és annyira nem is bírja jól..
negatívumként említeném,hogy a hátlap nem valami szép..nemtom mért nem lehetett olyan szép mint a gx17-esen..
jah meg a kevés készülékmemória!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest