Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Az E65-ben tényleg nem lehet állítani a betüméretet?

-
Ramius
őstag
Sziasztok. Miért lehet az, hogy a telefonom minden előjel nélkül egyszercsak hibaüzenetet dob, ha fényképezni akarok? Nem volt leejtve, beázva, ilyesmi. Ujraindítás sem segített.
Ezzel riogat:
Általános: A funkció nem használható! -
válasz
spedyboy
üzenetére
Legalább jól válaszoltál volna.
neooen, azért nem elérhető számodra a 3. SW mert a te telefonod Vodafone-os és Voda SW van rajta, ami nem frissül olyan gyorsan mint a független SW-s telefonok. Sajnos a saját gomb is a Voda ajándéka .
Két dolog van.Vagy kivárod azt a 4-5 hónap késést, vagy át írod a Producte ID-d és frissíted normális SW-re, Voda módosítások nélkül. -
spedyboy
senior tag
bocs el de válaszolok helyeted!
ez ugy van hogya telokat különbözö régiokba osztják be és ennek megfelelöen kapják meg a product code ot!
és a sw frissitések nem miniden régioban érhetök el egyszerre és ezért ha minél elöbb akarsz frissiteni akkor át kell ird a telod product ját arra ahol van uj soft tehát annak a régionak megfelleöen. -
neooen
aktív tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Nem az volt a kérdésem, hogy hogy kell megberhelni a készüléket, hogy tudj a hármasra frissíteni, hanem:
Miért nem lehet mindenkinek frissítenie erre?! Miért csak bizonyos Product ID-sek rakhatják fel? Később mások is átállhatnak rá? Ha esetleg tudod, kifejtenéd, hogy hogy is van ez az egész? Előre is köszönöm!

-
spedyboy
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
eljött a várva várt pilanat!!!!
most feltöltöma képeket!
(elnézést akésésért de a notim beadta kulcsot és azon voltak a képek de már müxik)
tehát ezek a képek egy Nokia e65 tel készültek:
kutyám
keréék
o.föm és haverom mocin
a képeken semmi de semi változtatás sem történt minden ugy van ahogy anno kimásoltama telcsiböl
véleményeket várom -
neooen
aktív tag
Ja, és még valami.
Másnak is van olyan problémája, hogy a saját gombot nem tudja megváltoztatni? Nekem nem is az a neve, hogy saját gomb, hanem, hogy e-mail gomb. Két lehetőség van a változtatásra, vagy Alapértelmezett vagy Vodafone mail(tehát nincs lehetőség változtatásra). Ha pedig folyamatosan nyomom, akkor automatikusan az e-mail íráshoz visz.
Vagy én vagyok béna, vagy a Vodafone egy Tetű, vagy mindkettő!Már nem lehetett az előzőt szerkeszteni
-
neooen
aktív tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Szia!
Olvasgattam a topikot, mivel néhány napja engem is megfertőzött, ez az E-65-ös. Frissítettem a telefont 2.xxx-re. Tegnap "belebotlok" itt a hozzászólások között, hogy van már 3.xxx-es verzió is. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet mindenkinek frissítenie erre?! Miért csak bizonyos Product ID-sek rakhatják fel? Később mások is átállhatnak rá? Ha esetleg tudod, kifejtenéd, hogy hogy is van ez az egész? Előre is köszönöm!

-
<NewL>
addikt
-
Én ilyen hibával még nem találkoztam eddig.
Az nem lehet hogy a gépeden van a gond? Nekem anno a rossz Flash verzió miatt nem ment a frissítés. -
Nincs kedvem ennyit szenvedni vele. Meg aztán mindent visszatenni rá, programokat, neveket stb. Marad frissítetlenül. Csak azt nem értem hogy minek építenek be egy funkciót, ha nem működik? A nokia support fórumon az egyik legtöbb bejegyzést tartalmazó bug ez az E65-nél. Hihetetlen hogy nem tudták kijavítani.
-
<NewL>
addikt
Az enyém is onnan származik
Én sem tudtam felrakni rá a szoftvert,egyszerüen nekem nem csatlakozott.
Megoldás : Vidd be a Nokiához!
Ha közelben van,sokkal jobban jársz,ne szenvedj vele! Ez csak egy jó tanács. 1 óra alatt meg is csinálják.
De az itteni guru még segithet neked. Kérd eldiablo segitségét! -
Nektek működik a szoftverfrissítés? Nekem csatlakoztatáskor kiírja a telefon, hogy van új szoftververzió, majd amikor elindítom a nokia updatert (hu, legfrissebb verzió), akkor mikor megtalálná a telefont akkor kiírja, hogy:
"Connected Phone Not Recognized".Próbáltam angol NSU-el is, azzal se ment. Próbáltam minden usb portban a gépemen.
A telefon gyári kártyafüggetlen, Media Marktban vettem. Tipp? -
Lawn
tag
És a helymeghatározó mit jelent? gondolom külön szoftver kell hozzá...
-
Lawn
tag
Igen ezt is akartam kérdezni, hogy a GPS GPRS-en keresztül szedi az adatokat?
-
Lawn
tag
Na sikerult elernem oket telefonon. ADNAK hozza BT-s GPS vevot..

-
Ahogy nézem, több helyen el van rontva a leírás.
PL: 352x188 Videó felbontás(352X288), 50Mb belső memória(60Mb), Aku: BL-5f 1000mAh (950mAh).
A GPS-en meg sem lepődöm ezek után.
-
Lawn
tag
Irtam is egy mailt nekik, hogy adnak-e vagy csak parasztvakitas...
-
Lawn
tag
Akkor megeri 29k-ert elofizetessel

-
Lawn
tag
Ugy irtak hogy E65 GPS vevovel. Akkor lehet adnak hozza kulsot. Mennyibe kerul amugy egy kulso vevo?
-
Lawn
tag
Sziasztok!
Most akarok venni egy E65-ot Vodanal, es ott azt irjak van benne GPS.
Itt azt olvasom h nincs.... Akkor most mi az igaz? -
-
<NewL>
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az E65el készitett képek 90%a nálam használhatatlan.
speedy én kiváncsi lennék azokra a szép képekre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
<NewL>
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Akkor rászoksz lassal a fotózásra
,pont egy olyannal!speedyboy : nemhiszem el,h még most is azt mondod ,h azok a képek jók voltak. Tiszta szemcsés vacok.De nem csak azt kell nézni h nappal csinál néha néha jó képet. Estefele ,kevesebb fénynél abszolut semmitse lehet látni. Nekem a régebbi N70emben is 2mpes kamera volt,de az éjszaka jobb képet csinált vaku nélkül mint ez. Ezért megy a háztól!!!

-
válasz
hebling
üzenetére
Hát nekem is kibír 4-5napot,ha csak vegetál az asztalon,amúgy az én életvitelem mellett 1-2nap.Nem azért de ugyan ilyen 950mAh-es akkuval az M600 3,5-4 napig bírja.
A WiFi-je meg elég gyenge a P990i-hez képest.
Kamera,nos én elég sok mindennel próbálkoztam(talán az itteniek tudják) de nagyon nehéz bármit is kihozni a képekből.Nekem ezen a téren az etalon a P990i.Na az fotóz rendesen.
-
<NewL>
addikt
válasz
hebling
üzenetére
Ha olvasgattál volna a topicban régebben,tudnád h eldiablo-nak 2ő is besz@rt
,tényleg rossz darabokat fogott ki. sajnálom
A képek ha meg neked jók,akko nemtudom mi a rossz,eddig vga kamerás telefonod volt? ezzel a telefonnal készitett képek szvsz siralmasak.szemcsés vackok. De a telefon nem is fényképezésre való,vagy legalábbis a régebbi E szériás,üzleti mobilok! -
hebling
tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Hát te elég rossz darabot fogtál ki!Nekem éjjel nappal megy a telo és használom is igy elmegy 3-4 napot!Wifivel semmi gondom nem volt eddig tökéletesen müködik!A teloval készült képeket pedig fel kell tenni gépre!Ott már nem olyan rosszak!Negativumnak talán a vaku hiánya és mivel symbian ezért talán lassu egy kicsikét!
-
vosimo
aktív tag
Mondanátok pár jó és rossz dolgot erről a telóról? Köszi
-
hebling
tag
Hello!Kérdésem az e65 tulajokhoz szolna elsösorban!Vettem magamnak ujra egy ilyen telot se sajnálattal vettem észre hogy nincs világitás az also billentyüzeten!Rendeletem a gigateltöl egy uj billentyü panelt de hála istennek a felsö panelt küldték nekem és nem amit rendeltem alsot!Viszont a telot szétszedtem és nincs is az also panelon led!
Viszont amikor elöször volt ilyen telom ugy rémlik hogy volt rajta világitás!Honnan lehetne beszerezni ledes panelt? -
-
Nzothan
tag
sziasztok!
lehet ebbe a telcsibe gps-t telepÍteni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bocsi,lejárt a mod idő.