Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
És mp3-ban vannak azok a zenék?
Én akárhogy nézem nekem az üzemmódnál csak a gyári hangok vannak meg a ki és a letöltés ...(#2029) eldiablo: Sajnos ezek az okosabb nokiák mind ilyenek, nekem is volt pár és a legtöbb cimborámnak is nokia van annak ellenére,h mindnek volt szervízbe..meg lesz is. Amúgy gondolom a többi gyártó sokat tudó telefonjai is romlanak azért...
(#2031) kirkri: Nem fogod megbánni
Csak 5-6 proginál ne tegyél rá többet és akkor még gyors is marad (effective)
-
Kelvin
őstag
Szia, én is próbáltam már az üzemmódok testreszabásánál de ott csak az előre def. hangok vannak nekem.A mem.kártyámon ha egy mp3-ra rányomok ott van olyan választás, h beállítsa csengőhangnak de csak annak. Gondolom valamilyen mappába kéne átraknom a az mp3-at ahol ezek is vannak de nem találom....
(#2026) eldiablo : mi volt vele a baj? (csak nem hívás gond? )
-
csab2
veterán
Elméletileg tehetnek bele plusz dolgokat, de az e65 esetében nem igazán vettem észre ilyen dolgokat. Ahogy az előttem szóló is írta talán gyorsabb lett kicsit, de ez sem biztos. Valaki írta, hogy 30 perc lehet a legkisebb érték az e-mail-ek automatikus letöltésénél. Nálam ez most 5 perc.
Egyébként tegnap este megjártam: béna voltam és elejtettem a telót az meg naná, hogy az asztal sarkán landolt kijelzővel! 13 ropi a csere.
((
-
csab2
veterán
"Új" Szimbit nem tudsz rétenni. Ez a teló a 9.1-es Szimbit tudja, nem lehet rátenni a 9.2-est pl. A kimondottan erre a telóra készült legújabb szoftververziót tudod rá feltenni. Maga a szoft frissítése kb. negyedóra, de ha a szükséges progikat is még fel kell előtte telepíteni, akkor az értelemszerűen hozzáadódik. Plusz előtte mentést sem árt készíteni. Az megint hozzáadódik.
-
-
kornél1
aktív tag
igen látom köszönöm... viszont nem tudtam témát telepiteni és----->
viszont amit irt eldiablo, a képforgato progi... elakadtam... tanusitvány.. kilöttem a beállitásoknál is ahogy már feljebb irva voltak, söt a dátumokkal is jáccottam, de nem megy... mi lehet a baj? pedig ez hasznos lenne, filmnél, netezésnél stb...
msn en fenntvan, doksik fenntvannak, játék, téma, és ez a progi nem megy...
-
vamosip
tag
Szia!
Gmail helpjében nagyon szépen le van írva, hogyan kell Symbianos telefonon beállítani.
Megy simán.
Annyi gondom van vele, hogy ha 2 óránál sűrűbbre állítom az automatikus e-mail letöltést, akkor nem bontja a kapcsolatot, és néha najlandó meghülyülni... 2 órás nagyon szépen működik IMAP-pal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest