- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Azt tudom hogy ki lehet rakni bármit, csak én úgy gondoltam hogy kiírná a neveket egy olyan sorban mint pl azt hogy Wlan kerese
i.
Épp én is a Nokiaprogramok.hut nézem de nem találom ami kell nekem. N-Gage-esíteni akartam a telóm de az ottani leírások használhatatlanok mivel amit írnak megcsinálnám csak ugye ott kezdődik a gáz hogy a rompatcher-t nem engedi felrakni a teló miközben ki van kapcsolva mindenfajta védelem meg tanusítvány kezelés. Szignózásról meg nem is álmodok, a kínai kricc-kraccok nem az én világom. Fél óra tökvakarás után inkább hagytam a dolgot.
-
blueMerle
veterán
Nem vagyok boltos. Van egy boltom, én a tulaj vagyok, régóta nem szerelgetek
Egyébként nem ez a fö foglakozásom sem
14 éves korom óta foglalkozom telefonokkal, az elsö dolog volt hogy szétszedtem
Nálam ez hobbi.
Ha tanulni szeretnél, erre vannak manapság nagyon jó tanfolyamok. Sok kárba veszett telefont és pénzt megspórolhatsz. és ott el is magyarázzák mi merre hogyan.
-
-
blueMerle
veterán
Tescóban all-in torx csavarhúzókészlet: 790 Ft
Nem kell idegelni hogy jó lesz-e: megfizethetetlen
Nem vonom kétségbe a tehetséged, sem azt hogy nem tudnád megcsinálni. Mindezek ellenére azt mondom: NE cseréld ki otthon. És ha még ilyet nem csináltál, pláne ne egy E65-össel kezd, mert nagyon nem egyszerü téma, nekem is 20 perc, pedig ezzel foglalkozom (hozzávetölegesen egy 6300 4-5 perc alatt megvan) . Ez nem olyan müvelet, mint barakni egy VGA-t. Nagyon nagyon nagyon nagyon.....rengeteg sok telefont hoznak így be hozzánk hogy otthon szerelgették, csavarozgatták, házcsere miegymás és hát hupsz...nem úgy sült el a dolog ahogy kellett volna.
Nálnuk egy ilyen móka 5 euró, ami kb. 1400 Ft, és biztos vagyok benne hogy a közeledben lévö gsm boltokban sem lehet sokkal több, ennyit szerintem megér a telefon épsége. Tudod az ördög sosem alszik
-
Kelvin
őstag
-
spedyboy
senior tag
jojo lehet hogy nem a best és igazábol nincs is kedvem tovább xar 2 megás optikákal szorakozni... 5700 is nagy kalap xar volt kamerát tekintve... e65 az enyémet verte p990i is!
most kilesz probálva az 5 mega ha az se lesz jo akor meg rá kell jöjjek hogy telefon nem fényképezö gép -
Nincs kedvem ennyit szenvedni vele. Meg aztán mindent visszatenni rá, programokat, neveket stb. Marad frissítetlenül. Csak azt nem értem hogy minek építenek be egy funkciót, ha nem működik? A nokia support fórumon az egyik legtöbb bejegyzést tartalmazó bug ez az E65-nél. Hihetetlen hogy nem tudták kijavítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest