Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
senior tag
Hali leírná nekem valaki hogy a teló alatt hogy kell beállítani a wifi-t?
-
yash
senior tag
Bocs a sok hsz-ért :S Lefrissitettem 2.xx -re a szoftvert sikeresen. Hát, majdnem olyan a telefon, mintha független lenne most már
we'n'wal magentáék jelzése eltűnt, helyette Web ikon van (foldgomb). Semmi nem utal a magentáék-ra, és mivel a telefonon kivülröl sincs a jelzésük, totál olyan mintha független lenne
TÖK JÓÓÓ! Pompi, neked hatalmas nagy köszönet az NSS tippért!!!!!!!!!!
Nélküled nem ment volna! THX!Akik frissiteni szeretnének, a jó (magyar menüs) E65 product code amit be kell irni NSS-nek: 0542334
-
Pompi
nagyúr
"Ez mitöl van???"
Nem jó a product code-od. Milyen forrásból van a telefonod?
Egy kis olvasnivaló ezzel kapcsolatban. -
yash
senior tag
Nekem is AD41 van, CX-400, E65. LCG használja a gombokat, kivéve ha háttérbe kerül, le is szoktam róla, jó a gyári lejátszó is (és az gombzár mellett is müxik). Egyébként equ presetek nem érdekesek, gyárin is meg azon is változtatható a csúszkákkal.
firmware ügyben olvasd el:
http://ne65.blogspot.com/És nem értem nekem miért nem talál uj szoftvert az NSU
Pedig már két különbözö gépen is próbáltam, és nem talál frissitést. Ez mitöl van??? -
Goose-T
veterán
Még valami: a piros modell egy pofás, lapos dobozkában érkezett, akkora volt, mint egy nagyobb könyv:

A kép a telefonnal készült. -
Goose-T
veterán
Na végre megjött múlt hét szerdán az E65-öm. Ingyen volt, nem fogom kímélni, majd nálam kiderül, hogy mit bír.
Az előző 6230-amat sikerült két és fél év alatt eléggé lerongyolni, de azért még működött, csak a hangja volt már kicsit rossz. Nagyon tetszik ez a telefon, pirosban rendeltem, sokkal szebb így, mint abban az unalmas barna színben. A WLAN-ja teljesen jó, az otthoni WPA PSK-val védett hálózatra simán csatlakoztam 1-2 dolog bekonfigurálása után. A fényképezője sem rossz annyira. A zenelejátszó is megfelelő, meg is támogattam egy 2 gigás kártyával meg egy Sennheiser CX-300 fülessel. Van hangerő bőven, az equalizer is egész jó. Telepítettem az LCG Playert, de az elég tré, nagyon szélsőségesek az equalizer preset-ek, nem kezeli az AD-41 átalakító gombjait egyáltalán (lejátszás/szünet/leállítás/léptetés/hangerő), és egyszer csontra fagyasztotta a telefont, csak aksilevétellel volt hajlandó újraindulni. Mondjuk azóta már fel is telepítettem az új firmware-t, azzal már lehet, hogy nem fagyna, de jó nekem a gyári lejátszó. Kinek mi a tapasztalata a legújabb (2.xx) E65 szoftverrel? Én csak öt napig használtam a régit (1.xx), nincsenek mélyreható tapasztalataim, nem is fogom így érzékelni a különbségeket. -
Pompi
nagyúr
válasz
Steve(AMD)
üzenetére
Többször ugye nem fogod ide spammolni a hirdetésed?!

-
Steve(AMD)
tag
Szóval ő lenne az:
[link] -
Steve(AMD)
tag
Üdv mindenkinek!!
Ha esetleg valakit érdekelne van 1 eladó E65-öm..
[link] -
Pompi
nagyúr
válasz
metaldog
üzenetére
1. a jobb alsó gombot (#) nyomogatod és amikor jobb olalon felül azt látod, hogy az Abc jelzés előtt van egy hosszabb és egy rövidebb vonal akkor be van kapcsolva (kb. ezt kell látnod: _Abc).
2. megynomod a ceruza gombot (ezen a telón jobb oldalon) és a megjelenő menüből kiválasztod.
-
metaldog
senior tag
Ezen a telón hogy lehet be meg kikapcsolni a predektív szövegbevitelt?
-
tuzpenge
addikt
A téma kompatibilitással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, én csak a kijelzőméretre reagáltam.
De nekem is lenne kérdésem a tulajdonosokhoz:
Az lenne a kérdésem hogy mik a tapasztalatok a telefon WIFI-jével kapcsolatban. Gondolok itt az érzékenységre, jelerősségre, illetve a stabilitásra. Valamint, hogy milyen a 2,2" kijelzőn netezni a teloval? "Élvezhető" vagy csak nagyon szükség esetben érdemes ezt használni netre? Az N95 elég mehetős, azt probáltam, de ugye az 2,6".
A válaszokat előre is köszönöm. -
metaldog
senior tag
Hello az a kérdésem lenne hogy E65-re témát honnan szerezhetek vagy milyet rakhatok fel? Mert nekem n73-om van aa hugom vett egy E65-öt és mivel mindkettőn symbian 9.1 van és mindkettő S60-as ezért lehet ugyanazt használni?
-
Joe bácsi
őstag
Mennyit bír a teló akksija átlagos használattal? (pár sms, néhány rövidebb hívás és kis nyomkodás)
-
Honnan tudok témákat leszedni az E65-re?Akárhonnan szedtem le,mindíg azt írta ki,hogy: hibás tanusítvány...
Esetleg van téma edítor? -
Hosszasan tépelődtem,hogy E65,N73 vagy E50 legyen,de végül az E65 győzött(meg nem mondom miért
).Eddig meg vagyok vele elégedve,csak azt nem értem,hogy ha a piros gombal lépek ki az alkalmazásokból,akkor nem háttérbe teszi,hanem bezárja,és ez nagyon idegesítő,mivel,már hozzá szoktam a teljes multi taskinghoz.
Esetleg be lehet ezt valahol konfigurálni,vagy BUG,vagy ilyen az S60 3rd? -
Menotti
aktív tag
Az nsu kimutatja:-)...
Nekem független van, a régi:1.0633.18.01
Az új:2.0633.6501
Szerintem elég nagyot ugrott,biztos sok mindent javitottak...
Reménykedjünk... -
rankesz
veterán
Pár napja kint van az új firmware az e65höz végre.
Na látjátok, csak le kellett cserélni az e50em egy ilyenre és a Nokia rögtön adott ki rá új softot...
-
Joe bácsi
őstag
Joker gsm-nél 2 év garival 76900 huf!

-
brainticket
aktív tag
A Saturn-okban most 74.990 az akciós újság szerint.
-
Joe bácsi
őstag
Hy E65 tulajok!
Lenne pár kérdésem.
1. van-e benne grafikus hangulatjel sms-nél?
2.Be lehet-e állítani a jobb választógombnak az ébresztőórát? (6230im-nél be) Tegnap 20 percet nyomkodtam MM-ban és ezt a funkciót nem lehetett (lehet csak béna voltam)
3. a bal választógombot be lehet-e állítani úgy, mint a 6230i-mnél,h. kedvencek gomb és ha megnyomom, akkor a számomra legfontosabb, leggyakrabban használt funkció van benne? Tudom van a Kedvencek gomb vagy mi a neve (Csillag van rajta), de érdekel azért, h. a bal gombot be lehet-e állítani.
4. sms-nél be lehet-e állítani, h. nagyobb legyen a betűméret?Ha kinyitott slippel nyomkodtam, akkor nem volt túl bíztató, h. a Menü gombot és a "C" gombot nyomkodva a slip nyöszörgött és volt egy kis mozgása is. A MM-ban kiállított darabnak a slipje még mindig pöpec módon működik a nyösztölések ellenére.
-
kp78
veterán
-
-
zoliiii81
csendes tag
Köszi csab2 a hozzászólást! Időközben sikerült megtalálnom a megoldást egy külföldi oldalon, így közzéteszem, hátha hasznát veszik az emberek. Egyszerű a dolog. Csinálni kell a telefonon egy hard reset-et. A billentyűkódja *#7370#, bepötyögöd, kérni fog egy kódot, ez alapból 12345. Minden adatot letöröl a telefonról, visszaállítja a gyári állapotot. Ezért célszerű csinálni előtte egy biztonsági másolatot. Most, hogy megcsináltam minden prímán működik rajta

Viszont a témáknál felmerülő "lejárt tanúsítvány" hibaüzenetet ez sem orvosolja, így kénytelenek leszünk arra az időre visszaállítani a dátumot. De hát ez legyen a legkisebb baj.
-
zoliiii81
csendes tag
Pár napja vettem meg az E65-ös telót, de lenne vele egy "kis" problémám. Ha telepíteni akarok valamilyen java alkalmazást, akkor a szokásos telepítési eljárás folyik, majd a telepítő csík is elindul, de a vége előtt valami miatt megszakad és hibaüzenetet ír ki ("nem lehet telepíteni"). Van valaki akinek hasonló problémája akadt? Van rá esetleg valami megoldás?
(A programok teljesen E65 kompatibilisek amiket próbáltam, ezzel nem lehet gond.)
Előre is köszi a segítséget!
-
medion0
csendes tag
Hali!
Végiglapoztam a hsz-okat de úgy látom nem nagyon mert eddig senki vodásat venni
Ha esetleg mégis lenne valakinek tapasztalata vagy infója, hogy végülis raktak-e bele valamilyen korlátozást vagy változtattak-e valamin a pirosak akkor azt nagyon megköszönném
-
Daweee
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
amint lesz új sw, leszededa nokia oldalárol a Nokia Software Updatert, adatkábellel rádugod, és felfrissíti. Ilyenkor nem tudnak hívni, nem hülye a Nokia, csak arra vigyázz, hogy az akksiban legyen szufla, mert ha frissítés közben lemerül, goto szervíz

-
Armando_19
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hú, ezt nem is tudtam.. Nekem 2007-01-11-es szoftver van rajta...lenne mit frissíteni.
PC suittal ezt meg lehet csinálni? Mennyire problémás a dolog? Pl közben valaki megpróbál hívni, nem szakad meg, és megy tönkre a teló? -
Daweee
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
eszerint nincs új sw
(kerestem PC-t by google) nem tudom mit csinál a nokia sw team-je, de le vannak maradva... N73-hoz is már hosszú hónapok óta nincs új, pedig ráadásul a jelenlegi legfrissebb itt-ott bugos
Dejó van megint [Szerkesztve]
És akárhányszor moddolom, 1X írja ki
-
tuzpenge
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs még ilyen telóm, csak gondolkodom rajta.
Elolvastam a hozzászólásokat és abból az derült ki hogy elég bugos még, és mindenki csak várja az uj szoftot.
Ezért kérdeztem meg. -
tuzpenge
addikt
Helló!
Jött már hozzá esetleg szoftverfrissítés ki?
-
syryus
tag
headset:
Mivel a legtöbb nokia alján ugyan olyan pop-port van --> gondolom minden pop-port headset csatlakoztatható.
(Ha nem akkor bocs)
-
baradi
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel...
-
yash
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Szabad rálátással 50 méter még megvan, ezt garantálom. Első emeleti lakás, router ablakmagasságban, 1,5 méterre ablaktól. Utcán 50 méterre 45 fokos szögben még simán MSN-ezek
A noti antennája azért erősebb
De Bluetooth után ez is marha jó. Lakásban természetesen totál full a jel falakon át is (3 téglafalat gond nélkül átvisz). -
superxaba
tag
Üdv evribodri!
Nem tudja valamelyikőtök véletlenül, N71-es gyári sztereó headsetje illik-e E65–ös csatlakozójába? -
syryus
tag
Csak igazolni tudom yosh hózzászlólását.
Zenehallgatás, wifi, játék, sms, msn, tehát állandó strapa ellenére nem tapasztaltam még minimális minőségromlást sem a slide-nál.
A bugokkal meg úgy vagyok, hogy biztos nekem valami tuti telefon jutott, de a sípoláson kívül nem sok hibát találtam(vagyis aszem egy kikapcsolódáson kívül semmit).
Tehát aki ilíen telefont akar venni, annak hajrá. -
syryus
tag
Csak igazolni tudom yosh hózzászlólását.
Zenehallgatás, wifi, játék, sms, msn, tehát állandó strapa ellenére nem tapasztaltam még minimális minőségromlást sem a slide-nál.
A bugokkal meg úgy vagyok, hogy biztos nekem valami tuti telefon jutott, de a sípoláson kívül nem sok hibát találtam(vagyis aszem egy kikapcsolódáson kívül semmit).
Tehát aki ilíen telefont akar venni, annak hajrá. -
Joe bácsi
őstag
Kössz a választ! Húú, de láma vok, bocs elírtam, tányleg nem flip, hanem slide. Volt is flippes telóm.

Csak a mechanika életének rövidsége, könnyű "hibásodása", elkopása miatt tartok a telótól. Mert mondjuk 1 év után is működik-e a mechanika? Ez tart vissza a telótól.
Meg azt nem akarom, h. a rugót mondjuk fél év után cseréltetem, persze ha lehet.
-
yash
senior tag
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Több hónapja nyúzom, az átlagosnál sokkal jobban (napi 50-10 nyitás csukás), mivel MSN-ezek rajta, meg mp3-azok, stb. Rendkivül strapabiro a slide-ja (és nem flip! az kihajthatót jelent). Rugús mechanika nyitja, rendkivül pöpec, és a fém alkatrészek megteszik a magukét. Bejáratódás után is tudni lehet, mikor csukódott be a telefon.
-
Joe bácsi
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h. a flippje mennyire strapabíró? Ez a kérdés azokhoz szól, akik TÖBB HÓNAPJA nyúzzák a telójukat.
Kössz! -
-
Eliot99
csendes tag
Olvasgatom a hozzászólásokat és egyre inkább az jön le nekem, hogy ez egy alapveteőn jó képességekkel rendelkező telefon (nekem a külseje is tetszik), ellenben rengeteg bug van a software-jában, és erre bizony nagyon ráférne egy soft frissítés, ami a tudtommal még mindig nem jött ki...
Hogyan lehet az, hogy a Nokia más telóknál ilyenkorra (a megjelenése után ennyi idővel) már rég kiad frissítést, de valahogy ennél a modellnél még mindig nem adott ki?
Tetszik a teló, szívesen vennék is egy ilyet, de ameddig ennyi rengeteg software problémával küzd, addig nem szívesen vennék. Szerintetek mikor jön már ki végre a softwate frissítés az E65-höz? Lehet, hogy hiába várom és nem is lesz?
-
baradi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerinted a Handy Keylock produkálhat ilyet?
Előre is köszi a választ! -
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Az lenne a problémám, hogy ha lenémítom a telefont akkor ha sms érkezik csak egyszer rezeg és azt is rövid ideig csinálja. Létezik erre vmi megoldás?? esteleg vmi néma sms hang ami rezeg?

-
baradi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Ha jól tudom, még nincs új sw, de ha lesz, megjátszom. -
Amennyiben többször előfordulna, szoftverfrissítés.
Sz.tem te otthon is megteheted (mármint a Nokia lehetőséget biztosít erre az oldaláról letölthető program segítségével), amennyiben nem menne vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni, a szerviz díjmentesen elvégzi a garancia első évében. -
baradi
senior tag
Sziasztok!
Kb. 3 hete van meg az E65, eddig semmi baja nem volt. A mai napon viszont azt vettem észre, hogy kikapcsolt magától.
Valakinek csinált már ilyet? 5let?Előre is köszönöm!
-
Armando_19
őstag
Próbáltad már más hálózaton is? Mert lehet a Router/Accses point beállításainál van valami olyan, amit nem komál a telefon. Én Pl a budaörsi IKEA-ba simán tudtam netezni a felső szinten, de a szomszéd kódolatlan routerével sehogy sem tudtam netet csiholni a telefonra. Mac szűrő tuti nincs neki, túl hülye hozzá. Próbáld meg valahol máshol is.
-
Salak
aktív tag
Nem értem, a cuccok nagy részét nem engedi telepíteni a telefon, pedig az alk. kezelőben ''mind''-re és ''ki''-re állítottam a dolgokat. Valami más ötlete van valakinek?
A másik pedig a wi-fi. Az suliban megpróbáltam csatlakozni, de nem igazán ment. Nem tudom valami extrát be kell-e állítani, én a wlan-varázslóval próbáltam. Megtalálta a hálózatot, rányomtam, akkor elvileg csatlakozott, de a böngészőben hiába írtam be akármiylen címet, csak a fehér háttér maradt. Miket kell beállítani wifihez?
Köszi szépen! -
heni79
csendes tag
Sziasztok!
Újra lett telepítve (frissítve?) lett a szoftver a telóm. És most, ha összecsukom, nem kérdez rá a billentyűzet lezárásásra.
Hol tudom beállítani? -
Armando_19
őstag
Srácok!
Másoknak is volt problémája telepítésnél a tanúsítványokkal? Nekem nem enged semmit telepíteni...
Használtam a keresőt, és a #359hsznél megoldódott.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
sztem meg jobban jársz, ha veszel hozzá külön egy 2gigásat, nem egy nagy tétel.
-
csab2
veterán
Szerintetek lehet cserélni az előlapon a kijelző körüli fém lapot?
-
Jadro
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
T-mobile adott hozzá 512-es kártyát. Ez biztos, a többit passzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen kívül nagyon jó.Gyorsan és egyszerűen csatlakozik.
Csak hát ahol eddig volt,most nincs WiFizés...
we'n'wal magentáék jelzése eltűnt, helyette Web ikon van (foldgomb). Semmi nem utal a magentáék-ra, és mivel a telefonon kivülröl sincs a jelzésük, totál olyan mintha független lenne
Nélküled nem ment volna! THX!
Mi van ha elcseszem?

Rettentően idegesít...
).Eddig meg vagyok vele elégedve,csak azt nem értem,hogy ha a piros gombal lépek ki az alkalmazásokból,akkor nem háttérbe teszi,hanem bezárja,és ez nagyon idegesítő,mivel,már hozzá szoktam a teljes multi taskinghoz.