- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem fontos a sebesség.Én már hozzászoktam P990i-n,hogy nem kell hosszú másodperceket arra várnom,hogy belépjen a menübe.Bár most a sok hack-től már igen csak belassúlt.
Igaz most a hármas sw-vel pillanatok alatt belép az üzenet kezelésbe.Kíváncsi leszek,hogy ha 5-600sms lesz a memóriában,akkoris ilyen fürge lesz-e. -
spedyboy
senior tag
én úgy vagyok vele hogy hamár ilyen telót veszek akkor használjam is ki!
és én mondhatni 90%ban kihasználom mindent csinálok vele.. ( mármint amit egytelefonnal lehetmielött valaki roszra gondolna) és így1 nap...
am kössz az infot h n80 rosszabb mert úgyvoltam vele h vagy e65 v n91 v n80.. és hát e65 nyertesetleg tudja valaki hogy hol lehet hozákapni készülék ház részeket?
előre is köszi a választ !
üdv:sb -
csab2
veterán
Ha egy képet egyszerűen csak beraksz háttérnek (pl. amit a telóval készítettél), akkor az kicsi lesz. Ha a képet lekicsinyíted ill. levágod 275x300 pixelre, akkor kicsit nagyobb lesz háttérként. Nem tölti ki a teljes kijelzőt, de jobb mintha simán tennéd be. Ráadásul nem foglal sok helyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest