Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Ez nem létezik! Azért nem másolt át számokat, mert a név túl hosszú volt neki. Ilyenkor nem hogy átmásolná amennyi fér (pl. Horváth-Kocsis Gá), hanem nemes egyszerűséggel egyáltalán nem másolt át semmit. Van olyan név is, ami nem hosszú és mégsem másolta át. Hogy, miért? Rejtély. Azért egy üzleti telefontól nem ezt várom.
-
Szabi1987
aktív tag
én régebben az n70emre konvertáltam videókat de nem szerettem,mindig szart csinált meg sok idő is volt,azért kérdeztem hogy vmi egyszerübb esetleg nincs.
Meg te most irtad ,hogy nem mentek a smartmovis konvertált részek a telódon.Akkor mivel konvertáltad?És fektetve teljes képernyőn nézed??
Mekkora igy 1 rész?mod:
Látom már válaszoltál.. -
gombóóc
csendes tag
én zenét is hallgatok és filmet is nézek
fura kb fél éve aztmondták nekem hogy nmtudom majd kihasználni a telót
de mindent használokzene,film,wifi,3g,fényképező,videózó,telefonálokis néha
miaz amit még ez ateló tud ésén nemhasználom?
várom az ötleteket!
nah hogy ne legyen nagyon off:kibírt 2 napot az akkum!csoda történt
és úgy hogy továbbtölötöttem mint amíg mondta szal jelzett hogy felvan tötve leszedtem atöltőrről és újra rá dugtam és így hagytam pár órát és utánakibírt 2 napot...
-
spedyboy
senior tag
hát akkor nemtudom..
mindent beállítottál jól? mikori sw van atelódon?-jah mostlátom h. most frissítetted!
házilag csináltad? nem lehet hogy valami hiba történt esetleg amikor frissítette? Más progik mennek? más olyan progik amik a netet használják! mert lehet h. itt van a hiba és újrakéne tenni megint az egészet... -
spedyboy
senior tag
nem tudom mi lehet a probléma!
de tuti h. nem a sebesség mert az éntelómon elöbb kikapcsoltam a 3g-t és így is felment... edge-n szóval nincsen ötletem
amúgy másoknak műxik a progi?
mert akkor lehet hogy a telód őrültmeg... nincsen véletlenül feltelepítve más msn kliens? lehet h. az zavarja!
üdv:sb -
spedyboy
senior tag
uhh hát 3gn-kapcsolódsz vagy wifin?
ha 3g-n akkor nézdmeg hogy mien erős a jel ha wifi-n akkor isnézdmeg mert lehet hogy ez is befolyásolja..
nekm sose írt még ki ilyet már p990i-men is ezt használtam.. sose volt problémám!
ha ezeksem jönnek be akkor esetleg (ha eddig nem tetted meg) telepítsd újra...
sok szerencsét!
spedyboy
senior tag
Nekem tökéletesen működik és nem is kellet buherálni azaz vissza állítani a dátumot vagy hasonlókat!
honnan töltötted le?Más: Holnap meglessz a 2gbos karim
az lenne a kérdésem hogy itt a csapatbban valakinek van benne 2gb os esetleg nagyobb kari? Mennyivel lassúbb a teló?
Ez nem azon múlik,hogy ki csinálja.Ha meg hallgatnál 10Db különböző újabb kiadású telefont, kb 9nél hallani lehet ezt a jellegzetes zúgást.Sött,még sok Mp3 lejátszónál,hűtőgép és mosógép LCD-nél,számológépnél stb...
Anno a P910i-im első kijelzője nem zúgott,de a második már igen,viszont a képe is jobb.
-
Joe bácsi
őstag
-
yash
senior tag
2 dolog kell: Nokia Software Updater a Nokia.com-ról, és a Nemesis software-e.
Első körben Nemesis progival átütöd a telefonban a Product kódot. Ez ezért kell, hogy az NSU a honlapjáról a megfelelő firmware-t töltse le hozzá a telefonhoz (tehát net kötelező a firmware update-hez).
Második körben simán Nokia Software Updater-rel felülirod a telefon teljes firmware-jét. Eztuán újraindul, és kész a 2,xx firmware ott csücsül a telefonon. Egyébként pár hozzászólással előttem Pompi is belinkelte mit honnan lehet beszerezni hozzá.
#495 -ös Pompi HSZ!
-
zoliiii81
csendes tag
Köszi csab2 a hozzászólást! Időközben sikerült megtalálnom a megoldást egy külföldi oldalon, így közzéteszem, hátha hasznát veszik az emberek. Egyszerű a dolog. Csinálni kell a telefonon egy hard reset-et. A billentyűkódja *#7370#, bepötyögöd, kérni fog egy kódot, ez alapból 12345. Minden adatot letöröl a telefonról, visszaállítja a gyári állapotot. Ezért célszerű csinálni előtte egy biztonsági másolatot. Most, hogy megcsináltam minden prímán működik rajta
Viszont a témáknál felmerülő "lejárt tanúsítvány" hibaüzenetet ez sem orvosolja, így kénytelenek leszünk arra az időre visszaállítani a dátumot. De hát ez legyen a legkisebb baj.
-
-
brainticket
aktív tag
Szerintem nincs a 3G-vel összefüggésben (persze lehet, hogy tévedek) de azt vettem észre, hogy bekapcsolás után először nem ajánlja fel soha, szét kell tolni a slide-ot, és vissza, hogy lezárja.
Az első lezárás után már felajánlja a listában.
Akkor indul újra, amikor sms-t kapsz, vagy amikor szétnyitod a telefont? Nekem szétnyitásnál rendszeresen behal. -
-
-
-
mhorvat
senior tag
Külföldön (pl Angliában) már pofátlanul alacsony árakon lövöldözik a vásárlókra E65 ágyukkal ezt a telefont. Magyarországon még a Nokia hivatalos weblapján sincs fenn a készülék (!!!). Amíg nem kerül fel oda, addig szolgáltatóknál biztos nem lesz. Ja egyébként azt mondják, hogy jön az új szoftver hó elején. Hát, kíváncsi leszek, hogy hozzánk mikor jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest