Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Van arra lehetőség, hogy a gyári témákat valamilyen programmal szerkeszthessem? Csak egy nyomorult hátteret akarok berakni fullscreenbe. S60 theme editor most ment az agyamra

-
Ramius
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Beszéd közben némítja a mikrofont. Asszem.
-
Ramius
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Hm, ezekhez nincs gombsor. A felső részen a 4 irányú gombról igencsak hamar lekopott a cucc, azt akarom majd rendbe hozni.
-
Ramius
őstag
Mennyibe kerül egy gyári előlap? És az utángyárott mivel rosszabb?
-
Ramius
őstag
Na visszakaptam a telefonomat. Szervízben volt a korábban említett kamerahiba miatt múlthét kedd óta. A panel ki lett cserélve, mivel nem lehetett javítani, a "belseje" tehát teljesen új.
-
Ramius
őstag
Nem a kijelző, hanem a gombsor világítása zümmög. Nekem is egyébként.
-
Ramius
őstag
Tudna valaki linkelni egy működő snake játékot? Sehol sem találok.
-
Ramius
őstag
Csinált már olyat valaki telefonja, hogy egyszercsak nem működik a hívásindító gomb? Nekem most művelte másodszor. Újraindítás segített, de érdekes, hogy gondol egyet és nem hajlandó felhívni senkit még az opciók->hanghívás menüvel sem.
-
Ramius
őstag
Nekem január óta van meg, és csak most fordult meg a fejemben először, hogy messzire dobjam, mikor észrevettem, hogy a kamera sztrájkol. De lenyugodtam gyorsan, jó kis telefon ez

-
Ramius
őstag
Hát újdonságot nem találtam, viszont a menü sokkal gyorsabb lett. Az óra ugyanolyan lassú.
-
Ramius
őstag
Hát megpróbálkozok egy szoftverfrissítéssel, hátha megoldja a problémámat. Ha nem akkor nem kamerázok. Nem küldöm 2 hétre szervízbe.
Új symbiant fel tudom tenni rá? És kb mennyi ideig tart ez a folyamat? -
Ramius
őstag
Sziasztok. Miért lehet az, hogy a telefonom minden előjel nélkül egyszercsak hibaüzenetet dob, ha fényképezni akarok? Nem volt leejtve, beázva, ilyesmi. Ujraindítás sem segített.
Ezzel riogat:
Általános: A funkció nem használható! -
Ramius
őstag
Kérnék szépen egy magyarázatot, hogy az internettelefont hogyan tudom használni. Az elejétől kezdve.

-
Ramius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Majd egy türelmesebb pillanatomban lehet, hogy nekiállok.
Nekem a legzavaróbb tulajdonsága az, hogy a háttérképeket nem rakja ki full képernyőre, csak ami a témában van. Erre nincs valami külön program? -
Ramius
őstag
A témáktól nekem is belassul, változó mértékben. Nagy kár, már unom a gyárit

-
Ramius
őstag
Egy gmailes postafiókhoz hogyan tudnék kapcsolódni? Sehogy nem sikerül
Tudom, hogy van külön prog erre, de nekem az aktív készenlétre kellene. -
Ramius
őstag
Na megvettem, szuper telefon

Ennek az akksiját is kell 16 órát tölteni, vagy ez már nem érvényes?
-
Ramius
őstag
Másik kérdésem. Lehet ebbe a telefonba valami erősebb akksit venni? Engem nyugtalanít az a 2-3 nap amit a nagy többség mond.
-
Ramius
őstag
Erőt vettem magamon, és átolvastam a topic 95%-át. Napokon belül le akarom cserélni a telefonomat, és az E65 - E51 között vacilláltam. E51 újabb, jobb, de engem az E65 kinézete nagyon megfogott.
Kérdésem: tudja valaki, hogy ez a telefon mennyibe kerül most a MM-ban, vagy Euronics, meg hasonló helyeken? Tehát érdemes-e Pestre utaznom érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tudom, hogy van külön prog erre, de nekem az aktív készenlétre kellene.