- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az E65 elég lassúcska, annyit mondhatok. A WiFi meg olyan közepes. Az E51 talán jobb választás lenne, vagy egy E63, E61(i).
-
válasz
Quiksilver #2153 üzenetére
Esetleg kapsz egy olyat, ami kevésbé zúg. Vagy olyat, ami tönkremegy hamar.
-
A mai napon megváltam szeretett E65-ös készülékemtől anyagi okok miatt...
-
Nem csak a sok progi lassítja a telefont, hanem a téma is. Volt olyan témám, ami tele volt giccses animációkkal, ikonokkal és iszonyatra lehúzta a telefont. Most hogy egy szimpla 130Kb-os téma van rajta, így viszonylag jó a sebessége. Illetve nem kell a háttérben hagyni mindent. A menüből pl nem érdemes kilépni, de persze az E51 sebességét, még így sem karcolja, de sebaj, nekünk ez is jó.
Akit meg érdekelnek az SW-s különbségek, az olvasson vissza, mert leírtam mindent ide a fórumba. -
válasz
spedyboy #1984 üzenetére
Legalább jól válaszoltál volna.
neooen, azért nem elérhető számodra a 3. SW mert a te telefonod Vodafone-os és Voda SW van rajta, ami nem frissül olyan gyorsan mint a független SW-s telefonok. Sajnos a saját gomb is a Voda ajándéka .
Két dolog van.Vagy kivárod azt a 4-5 hónap késést, vagy át írod a Producte ID-d és frissíted normális SW-re, Voda módosítások nélkül. -
válasz
spedyboy #1980 üzenetére
Mind olyan E65 színvonalu.
Na és ezek közül szerinted melyik jobb kép, mint amilyet a P990i készít? Ugye még emlékszel erre a kijelentésedre?!neooen, [link]
Elég lett volna vissza olvasni. -
Én ilyen hibával még nem találkoztam eddig.
Az nem lehet hogy a gépeden van a gond? Nekem anno a rossz Flash verzió miatt nem ment a frissítés. -
Ahogy nézem, több helyen el van rontva a leírás.
PL: 352x188 Videó felbontás(352X288), 50Mb belső memória(60Mb), Aku: BL-5f 1000mAh (950mAh).
A GPS-en meg sem lepődöm ezek után. -
válasz
hebling #1920 üzenetére
Hát nekem is kibír 4-5napot,ha csak vegetál az asztalon,amúgy az én életvitelem mellett 1-2nap.Nem azért de ugyan ilyen 950mAh-es akkuval az M600 3,5-4 napig bírja.
A WiFi-je meg elég gyenge a P990i-hez képest.
Kamera,nos én elég sok mindennel próbálkoztam(talán az itteniek tudják) de nagyon nehéz bármit is kihozni a képekből.Nekem ezen a téren az etalon a P990i.Na az fotóz rendesen. -
-
válasz
benjoepapa #1842 üzenetére
6E Ft-ért megoldják.
Nem veszélyes,csak jó kódot kell beírni. -
válasz
benjoepapa #1839 üzenetére
szia.
Bocs hogy eddig várattalak.
Itt a progi: NSS
CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE!!!
1.telepíted
2.elindítod utánna nagyító a jobb sarokban(scan for new device)
3.amint megtalálta a csatlakoztatott eszközt utánna Phone Info utánna a Product data edit keretben kattints a read opcióra
Ha felismerte a telefont,akkor a product codeot kell látnod és még egy-két infót,ami most nem fontos.
4.Product Code átírás mindössze annyi,hogy a kívánt kódot beírod és Write Visszajelzés nem dob fel a program,csak a jobb alsó sarokban ki írja hogy done
Vigyázz,nehogy rossz kódot írj be,mert azzal ki nyírhatod a telefonodat!
Sok sikert! -
válasz
benjoepapa #1837 üzenetére
Egy megfelelő programmal.Holnap feldobom valahova.
-
Nekem fontos a sebesség.Én már hozzászoktam P990i-n,hogy nem kell hosszú másodperceket arra várnom,hogy belépjen a menübe.Bár most a sok hack-től már igen csak belassúlt.
Igaz most a hármas sw-vel pillanatok alatt belép az üzenet kezelésbe.Kíváncsi leszek,hogy ha 5-600sms lesz a memóriában,akkoris ilyen fürge lesz-e. -
válasz
benjoepapa #1831 üzenetére
benjoepapa,A telefonod Product ID-je az oka.Ha nem garis akkor érdemes átírni.
(bocs az újabb post-ért,de lejárt a mod. idő.) -
válasz
benjoepapa #1828 üzenetére
Szia.
Az az igazság,hogy az egyes SW-ben sok bug van,de gyors.A kettes SW már szinte rovarmentes,de baromi lassú.A hármas SW szerintem abszolute rovarmentes és gyors,de sajnos nem annyira mint az egyes,de a ketesnél határozottan jobb, plusz került bele néhány újítás is ami nem feltétlenül hasznos.
Hogy érdemes cserélni a kettest a hármasra?Határozotan igen. -
Nos,egy haszna volt a szervízben töltött napoknak,mégpedig az,hogy független 3.06333.69.00 SW-t kaptam rá.
Ami bekapcsolás után azonnal szembe tűnik,az az,hogy a telefon induló dátuma 2008.01.01. Néhány beállítás után meglepően hamar a nyitó képernyőn találtam magam,de mivel rutinos vagyok,nem aléltam el ennyitől,hanem irány a menü.Na,itt a megszokott várakozás fogadott de miután betöltött onnantól kezdve nem volt gond.
Nemsokkal azután hogy vissza kaptam a készüléket,hívtak,de mivel semmi nem volt a telefon könyvben ezért ugye nem azonosította,csak a számot írta ki.Beszélgetés befejeztével,gondoltam felveszem a számot a névjegyzékbe,ami pár pillanat alatt meg is történt.Gyakorlatilag semmit nem kellett várnom,minden azonnal megtörtént.Ez szerencsére mindennel így van kivéve a galériánál,de ez nem olyan lényeges.Még csak eddig jutottam.
Ami a lényeg,hogy a telefon általános sebessége drasztikusan javult,de még nem az igazi.
-
válasz
kornél1 #1775 üzenetére
Már írtam neked párszor,hogy minden ugyan olyan mint a független verzión.Még a vodás üdvözlő animációt is ki lehet kapcsolni,tehát SEMMI nyoma az SW-ben a Vodafone-nak.
Spedy,akkor neked valmilyen extra kiadásu lehet mert nekem is mind a kettőhöz monó füles volt és 256Mb-os kártya.
-
-
válasz
kornél1 #1751 üzenetére
A procival semmi gond.Az SW van szarul megírva.Mint ahogy már írtam az alap 1.xxx-es szoftver legalább kétszer gyorsabb mint a2.xxxx-es.A 3.xxxx sw-ről nincs még tapasztalatom.
Szabi1987,nem én rontottam el a telefont.3 év alatt ez az első olyan Symbianos telefon amivel gondom volt.Egyszerüen pechem volt és kész.
Ha jól értesültem az SW frissítésbe a Nokia telefonok nagyrésze bele döglik.Legalábbis a nokiaprogramok.hu-n ezt írták.Spedy,Nem egy kártyát használok 2 telefonban,hanem 3db kártyát 3db telefonban.Ezért kell a P990i,P910i és az E65.Ebből persze csak egyet hordok magamnál rendszeresen.Most egy kártyámat nincs hova tenni,de nem halál.
-
Na,ezt jól megszívtam.
Ezt is központi szervízbe kell küldeni és ez is 5-10 munkanap.Az igazság az,hogy egy jót röhögtem az egészen.
-
-
Na,úgy tűnik,meghalt ez az E65 is
Rohadt Update közepén megszakadt.
Vajon a SE frissítési rendszerével miért nem volt ilyen gondom???Rengetegszer használtam és soha nem volt gond,erre a Nokia Update meghal a frissítés felénél.ehhez csak gratulálni tudok a gyártónak.
Bocs de most marha pipa vagyok...
-
Ezzel a Product ID-vel elérhető az új 3.0633.69.00SW frissítés E65-re: 0542334
Persze magyarul.
-
válasz
benjoepapa #1723 üzenetére
Jó-e? - Szubjektív a dolog.Nekem jó.Fotózásra teljesen alkalmatlan telefonnak viszont korrekt.
Megéri-e? - Neked kell tudnod,megéri-e neked.
Veszélyei? -(agyrák) Zúg a billentyűzet világítása.Van akit zavar,én Pl lesz... szóval nemzavar.Másról nem tudok...
Menyit érdemes érte adni? - Minnél kevesebbet minnél jobbért -
Érdekes dolog történt az új E65-ömmel.Eredetileg lötyögött a fliprésze,úgy hogy nem lopta be magát a szívembe,de kb a 20-25. kitolás után teljesen beált.
Magyarán már egy hangyányit sem lötyög. Furcsa,de örömteli.
Az is furcsa,hogy ugyan azok a programok vannak ezen,mint az elődjén de egy hangyányit sem lassult az eredeti állapothoz képest.
Lehet az előző gyári hibás volt,azért szívtam vele sokat. -
Na,már meg van az új E65-öm.
-
Voltam a Westendben lévő Nokia üzletben és gariban beadtam SW frissítésre.Másfél óra mulva amikor vissza mentem közölték hogy nem SW hiba lesz,ahnem valami más úgy hogy 5-10 munkanap.Remélhetőleg sikerül addig beszereznem egy N73 vagy egy másik E65-öt.Majd kiderül.
Spedy,gondolod az akksi kivétele megoldja ha bármi baja van?Ez nem egy Quartz óra bazz!
De ez nem csak neked szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest