Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007-2012 között használtam (sajnos a végén beszart a töltőport).
Lassúcska is volt, de annyira imádtam a formátumát, hogy azt nehéz kifejteni.
-
Grillo
őstag
Sziasztok
Most váltottam előfizetest, ebben van 150 MB adatforgalom is (MMania XS). T-mobilos, és segítséget kérnék, hogy miért lehet, hogy nem megy a net.
Elvileg a beállítások azok megegyeznek a T-ben megadottakkal, a térerő kijelzés alatt ott az rendelkezésre álló EDGE jele, de ha a beépített böngészővel próbálkozom, akkor azt írja, hogy azonosítatlan csomagkapcsolat.
Ötlet? Ha valaki használ/t ilyet, akkor emailra milyen program jó? Úgyis nagyrészt erre kéne.Kösz
-
perempe
veterán
A beállításokat (általában) hogyan menthetem el?
-
Tomhun
csendes tag
Ez egy remek telefon, csak kár, hogy kimaradt belőle a wifi...
-
19csiga88
csendes tag
sziasztok! segítsetek lécci! Van egy e50-es telóm és nem működik a bluetooth , bekapcsolja mutatja is de ennyi , nem érzékel semmit, mi segítene rajta? szoftverfrissítés? és ha az se? lehet javítani ha igen hogyan és mennyibe kerülhet?:S
-
perempe
veterán
up
-
perempe
veterán
up
-
perempe
veterán
up
-
perempe
veterán
Növelhetem-e a készenléti időt jobb képernyővédővel? Nem kapcsolja ki teljesen a képernyőt, látható a dátum és az idő.
Hogyan tudom a beállításaimat menteni? Egy esetleges RESET után nem akarok vele vesződni. -
-
perempe
veterán
Kedden vettem egy E50-et, és jó is lenne, ha nem akarnak hajnal 4:30-kor felkelteni. Egy naptár jelenik meg és rajta egy kis harang. Ébresztés persze ki van kapcsolva.
-
csoda120
aktív tag
1.5 éve Hű társam egy Nokia E50-es,nincs is semmi bajom vele,csak sajnos kb 1 hónapja elhagytam róla a bekapcsoló gumicsíkot,ha valakinek lenne egy feleslegbe eladó akkor kérem írjon
Amúgy meg egyetlen egy bajom van az E50-el,hogy kicsit közel van a C és a híváslerakó gomb,így ezáltal sokszor törlés helyett teljesen kilépek,pedig nincsenek nagy ujjaim -
m@xsys
senior tag
válasz
Zoli329 #2037 üzenetére
Ez az E50 még egy jó készülék volt, nem úgy mint az E52.
Akkor ha még 1x Nokiára szavazók, akkor téged kérlek meg, h válaszd ki a tututtit. Szerencsésebb vagy
Pedig nekem több mint 70 telefonom volt eddig minden márkából.
Én nagyon belenyultam az E52-be is.
Köszönöm többet nem kérek a Nokiából. Meghagyom másnak ezt a sportot. -
Sztbeni
őstag
Újra van a Vodafone-nál:
-
Lenry
félisten
esett már meg valakivel, hogy a telefon nem jelezte, hogy volt nem fogadott hívás?
se a naplóban, sehol....? -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
És még egy bocs, itt a teszt végén írják, hogy be lehet szerezni 1150mAh-s akkut is.
Ez pontosan melyik lenne? -
meroly
veterán
Sziasztok!
Akku kinél hogy bírja? Elég jókat hallok róla, talán megvan a 6230i utódja???
A pöcök mennyire zavaró, ez az egy rémít meg egy kicsit.... -
Sztbeni
őstag
Igen jó lett ez is. Amikor megjelent, nekem az N73 és ez tetszett a legjobban. Utána jött az E51, akkor az tetszett. Most meg az E52
. Na, szóval a Nokia igen eltalálta ezt az E5x szériát. Ezt még most is elfogadnám. Decemberben Ausztriában egy óriási MM-ben voltam, és ott is kipróbáltam, még mindig jó a tudása is. Nem olyan lassú. 100 EURÓ-ért osztogatták. Annyit simán megér.
-
kmiki20
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám frissíteni az E50-em szoftverjét? A software updaterrel (v1.6.13HU) nem megy. Mindig ezt írja ki: "A telefon nem található", pedig a Pc-Suittal kapcsolom a gépre, érzékeli is, le/fel tudok vele másolgatni, akármit lehet, csak softot frissíteni nem. Win7-es oprendszerem van.
Jelenleg a 7.36-os soft van a telefonon. A nokia honlapján elvileg azt írta, hogy van frissítés, vagy benézhettem valamit
-
Monya78
veterán
Frissitettem a szoftot a legújabbra, azt vettem észre hogy egyes progik nem akarnak felmenni ami a régi szoftal ment, ráadásul kb. 2x olyan gyorsan merül le az aksi...
Más tapasztalt ilyet?
hogy lehet a régi szoftot visszarakni?
-
Monya78
veterán
válasz
(ak)zsálaB #2956 üzenetére
Tegnap találtam meg a megoldást, egyik oldalon olvastam, hogy a régi tipusú szignozással kapot cer, és key fájlok szükségesek az elindításhoz... ezek sajnos nincsennek már meg nekem úgyhogy feladtam...
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálta már az N-gage-s progik felrakását az E50-re?
Ez alapján a nem támogatott készülékre is fel lehet tenni: [link]
Mindent megcsináltam, de a játékok elindulásakor fekete kép fogadott, a játék zenéje hallatszott, de normálisan nem indul el.
Vajon a kevés memória lehet a hiba, vagy szoftver frissítés kellene végeznem (06.41.3.0-as a szoftom)?
-
libus
őstag
válasz
Rifleman10 #2951 üzenetére
Amit te írsz az a hívás utáni jelentés (lehet, hogy rosszul fordítom), az van nekem is!
De én azt szeretném, ha mutatná hívás közben is az eltelt időt!
Azért köszi a Help-et! -
libus
őstag
Én is E50-et használok. Hogy tudom a Hívásidőtartam kijelzést bekapcsolni???
Hogy mutassa aktív hívás közben, h mióta beszélek.
7.36-os szoftver van rajta, de nincs ez a lehetőség a menüjében.
Ez a lehetőség ebből a szoftverből hiányzik, vagy külön program kell?? -
Rifleman10
csendes tag
-
kártya
csendes tag
Én utána néztem a Telefonguru -ban és azt írják, hogy Video Player meg Music Player van benne. Ezek minden zenét, és minden klipet/filmet lejátszanak?
Én nem tudom eldönteni a képek alaoján és a tesztekben nem találtem egyértelmű válasz: Ez a telefon dzsojsztik ?
-
(ak)zsálaB
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken veszek egy full dobozos, használt E50-est 16e-ért. Előtte N81-em volt, de nem használtam ki annyira, azért váltok. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól buldogul a word fájlokkal? Sokkal lassabb lesz, mint az N81 volt? Gari nem lesz rá. A vásárlásnál mit nézzek meg? Milyen hibája lehet a telónak?
-
Sorbat
csendes tag
válasz
Csicska #2943 üzenetére
Nekem is hasonló hiba volt, de nem javították garanciában, szerintük én tettem tönkre. A nagyobb gsm alkatrészboltokban 1300 körül van a joystick + 3000 körül az előlap, a joy cseréhez kell ha jól emlékszem t5ös csavarhúzó, az előlapot könnyű cserélni. Ha googleban rákeresel az "e50 joystick" -ra akkor az első 5 találatban találsz boltot.
-
Csicska
csendes tag
Üdv! Volna egy olyan kérdésem, hogy egy olyan E50-et be lehet-e még vinni szervízbe (vodafone garis még), aminek rossz a joystick-ja, meg hiányzik róla a bekapcsológomb fedőlapja, meg a gombok alatti rész, amin a szolgáltatólogó van? Nem dobnak ki vele kapásból?
A joystick-ot meg tudják csinálni gariban, vagy nem garis hiba?
-
Grillo
őstag
válasz
Rifleman10 #2940 üzenetére
Szerintem az nem kikapcsolható, valahol olvastam, hogy azért, hogy ne lehessen titokban használni.
-
Rifleman10
csendes tag
Lehuzom egészen némára (Silent) és amikor fotót készítek akkor ugyis hangot ad ki.Azt hogy lehet kiszedni?
-
Lasy
veterán
válasz
Viktor0610 #2938 üzenetére
Ez a progi nem akar engem. 6megás netre kiírta h 25óra múlva lejön.
-
válasz
magyarattila #2937 üzenetére
S60 témaszerkesztő: [link]
-
magyarattila
tag
sziasztok! nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy ehhez a telefonhoz témaszerkesztőt tudnátok e nekem ajánlani egyet, amihez egy szőke ember is ért, valami olyat mint amit az Sony Ericssonokhoz csináltak. (Engem kértek meg hogy szerezzek ilyesmit, de nokia berkekben nem vagyok jártas sajnos csak SE ben, az meg ugye nem jó) Köszönöm a válaszokat.
-
Lasy
veterán
Csinàlt már olyat nektek,hogy minden térerõ fullon van,de mégse megy a net?
-
Lasy
veterán
használ valaki még ilyen telót?
-
zedii
aktív tag
help
sikerült úgy szoftvert frissítenem ,h elfelejtettem kivenni a memória kártyát, azt most lezárt a kártya. ilyenkor tudja valaki ,h mia teendó? milyen kódot kér tőlem a teló??? -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Na ma jutottam el addig a pontig, hogy beviszem szervizbe.
Hibajelenségek:
- Beszélek valakivel, közben van egy bejövő hívás, lerakom akivel beszélek, akkor lefagy
- Néha előjön az, hogy helyezzen be Sim kártyát, pedig benne van.
- A non plus ultra pedig az, hogy tegnap vettem ki a zsebemből, és a bekapcsoló gomb feletti szürke fólia simán ott maradt a zsebemben... Persze a telefonos ügyfélszolgálat szerint ez nem garanciális hiba. -
Niczo
senior tag
Hali! Most lett nekemis e50-esem, még ismerkedek vele. Eddig még nem volt Symbian-os mobilom. Letöltöttem rá néhány témát, de a szolgáltató neve alatt van egy szürke csík amibe nekem a dátumot irja ki. Sok témánál azonban átlátszik itt a mögötte lévő menü háttere (remélem érthető amit próbáltam megfogalmazni). Ki lehet kapcsolni ezt a szürke csikot?
-
trassher
addikt
6230i-ről váltanék erre. Semmi bajom a mostanival csak az 1280*1024-es képeket lassan görgeti a telóm. Az e50-nél éreznék gyorsulást a 6230i-hez képest vagy nem lenne észrevehető?
-
Rifleman10
csendes tag
Kegyetlenül lassú...!
Memóriakártyával már igazi lajhár.
Processzor:ARM 9, 235 MHz -
Mamuska
őstag
Akciós a nyiregyházi EW-ben most csak 30 ropi. Helybelieknek megéri.
-
Szabi2121
tag
SZiasztok, tudna valaki abban segiteni, hogy E50 mekkora memória kártyát tud kezelni, 1-2-4 Giga?
Előre is köszi!
-
salieri.
őstag
sziasztok! melyik szoftver a legstabilabb amit erdemes felrakni ra?
-
Saiid
csendes tag
Sziasztok, tegnap vettem egy ilyen készüléket, nagyon tetszik, elég kicsi, jó a fogása, szóval teljesen megvagyok elégedve vele (eddig).
Az előző mobilom egy Nokia 6630-as, aminek kutya baja, csak hát a mai szemnek már túl nagy, meg amúgy is érett már a csere, mert már négy esztendős.
Telepítettem az E50-re témákat, de a java alkalmazások sehogy sem akarnak felkúszni a telefonra, „Hitelesítés sikertelen” hibaüzenettel tarkítva. Kérdésem az lenne, hogy van-e erre valamiféle megoldás, esetleg kikapcsolható-e ez a menüből valahol?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #2913 üzenetére
Én is így gondolom, ezért írtam hogy egy próbát megér
-
-cobra-
aktív tag
OK. Köszi szépen mindkettőtöknek, azt hiszem holnap kipróbálom.
Üdv
-
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Dilemmázok a legújabb firmware telepítésén. Jelenleg 6.27-es gyári van rajta, szerintetek megéri feltenni a 7.36-ost? Fogok egyáltalán valami változást észrevenni? (elsősorban sebességnövekedésre gondolok)
Előre is köszi!
Üdv
-
palm treo 75
tag
Kár hogy a telefon nem 3g kompabilis amúgy e51 mobilhoz képest ezis ott van de adatátvitelbe.........
-
vadkörte
addikt
Üdv all!
Tavaly júniusban vettem meg az E50-emet. Fagyással kb. 2-3 alkalommal futottam össze, az sem az ő hibája volt.
Kb. 1-2 hónapja viszont elkezdett szarakodni, a töltést még egy napig is alig tartotta meg. 1 csíknál 20-30 perc között véletlenszerűen kikapcsolt.
Szervíz (nagyon készségesek voltak) majd felküldték Bp-re. Állítólag fődarabcserét és szoftverfrissítést kapott. Utóbbiban biztos vagyok, mivel a 7.akárhányas szoft van rajt, az előbbiben annyira nem. Az akku pl a régi maradt.
Pár napja azonban már be sem lehet kapcsolni. Ennek marhául tudok örülni, mivel határidőnaplónak is ezt használom és minden ügyfelekkel kapcsolatos cuccom is ezen van. Szerencsére egy régebbi állapotról van mentésem.
A "NOKIA" bootképernyőnél megáll és kikapcsol. Tölteni szintén nem lehet, bedobja ugyanezt a képernyőt ugrál rajt a felirat és pittyeg 5-10 s-enként. Az LCD pedig egyfolytában világít.
Ma újra megy szervízbe. Kérdésem, mi a faxom lehet a baja???
Nem érdekel, hogyan de nekem MŰKÖDŐKÉPES telefon kell! Ha cserélni kell, hát cseréljék ki. -
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Kérdésem, hogy be lehet-e állítani ebben a telóban, hogy a HS-23-as headset-el, vagy valami gomb kombinációval lehessen léptetni a számok között a zenelejátszójában? Bnőmnek vettem egy 6131-es Nokiát és abban a headset középső gombjára a köv számra lép...Na nem ragozom tovább a kérdés adott van-e erre valami beállítás, vagy sem
-
Ricardo
titán
-
robijr
csendes tag
Sziasztok. Megtetszett ez a teló és ezért gondoltam átolvas(gat)om a fórumját és kicsit megijedtem utána ezektől a lassulásoktól meg kihangosítós bugoktól. Szerintetek etől függetlenül érdemes megvenni? Jah meg egy szofverfrissítés mennyibe kerül ha itthon nem tom megcsinálni?
-
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E sorozat jelenlegi legkisebb modellje szerintünk hatalmas siker lesz.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest