Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
vadkörte #2069 üzenetére
Szia!
Minthogy nekem felvan rakva a SmartGo és a TomTom is + van GPS jelvevőm is...annyit tudok mondani hogy a TomTom mérföldekkel jobb,
SmartGo ''szimulációja'' csak főutakkal összekötött városok között müködik...magához a GPS-es navigáláshoz pedig mivel totál Nokia program meg kellene vásárolni a progit...
SmartGo egyedül csak a térkép böngészésében jobb...
TomTom ''szimulációja'' minden esetben müködik, van hangvezérlés (akár magyar is), sokmilió beállítás, kiegészítések, plusz ha már véletlen rákerült a telefonodra a GPS navigálás is müködik, méghozzá elég hatékonyan.
''prérin hogy boldogul?'' Sehogy! a lakásom nem ''fő''utvonal mellett van, de elmentettem a poziciót, utánna egy másik helyről hiába utasítom hogy a lakásomra akarok menni egyszerüen azt írja ''nincs útvonal''...tehát csak a térképen is látszodó utcára navigál el...
Alternativák: I-Go és a wayfinder ezeket még nem próbáltam ki, de elvileg jobbak mint a fennti kettő
Hasznos progi még a NokiaSportTracker...iszonyú mennyiségű adatot szolgáltat, amikről 3 féle diagrammot és egy térképet is készit a progi, és mindet el menti magától, amit bármikor elő tudok keresni...pl. tegnap egy palánkra kosarazgattam 50 perc alatt 4 km-t tettem meg, max seb: 14km/h, átlag 4,8km/h stb...
Ha valami kérdésed van, vagy valamit próbáljak ki...nyugodtan szóljál... -
Pompi
nagyúr
válasz
vadkörte #2069 üzenetére
''Mivel sokat járok a természetben - természetfotós vagyok - így nem árt, ha tudom hol is vagyok épp.
A TomTom mennyivel jobb, pontosabb, bővebb? Esetleges alternatívák?''
Ezek a navigációs progik utca szintü navigálásra vannak kihegyezve. Szerintem nemagyon fogsz tudni a természetben bandukolni vele, mert vagy megpróbál rárakni téged a legközelebbi utcára, vagy a nagy semmi közepén leszel. -
dilipok
veterán
válasz
vadkörte #2063 üzenetére
Hát van 1 fájdalmas megoldás. Én ezt alkalmaztam...
lementettem a régi telefonomről a számokat, majd mikor megvettem az E50et, akkor csatlakoztattam a géphez, és szépen be ctrl+c, ctrl+v-ztem 1essével a számokat... Nem a legelegánsabb megoldás, de tuti jó
1 fél óra alatt meg is voltam vele, annyira nem vészes. De azért még várj vele, hátha lesz aki okosabb nálam
[Szerkesztve] -
töttöröö
csendes tag
válasz
vadkörte #2040 üzenetére
elmeselem milyen tapogatasra. en mar tapogattam elo peldanyt. micsoda elmeny
van sulya, es a fejeben van a sulypont, erzed hogy van valami a kezedben. egy kicsit olyan mint egy 6310es csak a gombok kisebbek es le vannak csuszva. persze megsem olyan mert fem a hatlap es massziv az egesz.
a menu pedig symbianos, ilyen ecceru. vagyis nem ecceru. de ha lattal mar symbianost, akkor olyan. de a regieknel jobb mert van az aktiv keszenlet menu ami szerintem nagggyon jo. nem kell turkaszni a menukben csak kirakod amit hasznalsz.
es joyt en sem cserelnek, az biztos a gari veget jelenti. -
Pompi
nagyúr
válasz
vadkörte #1999 üzenetére
''Az ébresztője mennyire tré? Be lehet állítani úgy, hogy a hét bizonyos napjain ugyanazon időpontban kajabáljon, de hétvégén kusshadjon?!''
Ami alapból van rajta az nagyon egyszerü, egy időpont és slussz. De ezért jó, hogy op. rendszeres mert lehet rá telepíteni olyat ami tudja amit szeretnél.
''A Tom-tom-ot ajállották valahol. Az mennyire használható?''
Szerintem használható. I-GO-t nem ismerem - lévén, hogy nincs Symbianra - azt mondják ahhoz részletesebb a magyarországi térkép, de a TomTom-mal is el lehet boldogulni, folyamatosan frissül, az utolsó verzióba az előzőhöz képest rengeteg új utca került, de azért így is van olyan település amin alig vagy egyáltalán nem ismer utcákat.
A sebesség dolgogra nem tudok érdemben reagálni, de szerintem amennyire emlékszem a Z600, T610 sebességére annál nem lesz lassabb, de mondjuk ezt ki tudod próbálni valamelyik üzletben könnyen. -
sztikac
őstag
válasz
vadkörte #1999 üzenetére
Hali! Szerintem nyugodtan vedd meg az E50-et, kevesen bánták meg eddig. A 3410 és az E50 között kb. annyi a különbség mint egy trabi és egy BMW között
Egy jó ideje már használom és szerintem egy masszívan, precízen összerakott teló, kiváló joyjal(!). Ezen már 9.1-es symbian van S60 3rd ed. kezelőfelülettel. Nem mondanám lassúnak, néha gondolkodik egy-két másodpercet de szerintem ez más telónál is előfordul. Mivel ez symbianos telcsi szinte minden feladatra van rá progi (ébresztőórából is van pár, szinte mind olyan amilyen neked kell). Tom-tom HU lefedettsége kb. 40% (persze azért fejlesztik), Ny-EU jobban áll ilyen téren. Amúgy érdemes azt a 2000 hsz-t átnyálazni egy csomó mindenre választ kapsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E sorozat jelenlegi legkisebb modellje szerintünk hatalmas siker lesz.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest