Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Hali!
Alapból mi a telefon biztonsági kódja??
Üdv
-
rendar
tag
HandyClock probléma megoldva! Egy másik fórumon olvastam, hogy +00:00- ra kell állítani, és akkor jó! Frankón műxik!
Lenne 1 problémám: Nem tudom beállítani a hívásszűrést. Azt szeretném, hogy a teló csak egy csoport tagjainak v. egy számnak csörögjön, a többinél pedig ne. Láttam hogy vannak blacklist progik, de ezt az előző telómon (Siemens S65) lazán be tudtam állítani. Próbálkoztam a beállítások/hívás korlátozás/bejövő hívások- menüben itt kéri h adjam meg a korlátozó kódot. Ide beírtam a telefonkódot, de erre kiírja h kérés... majd kiszüli h kérés nincs teljesítve. Mi a megoldás? Előre is köszi a segítséget.
-
rendar
tag
Lenne egy kérdésem. Ha megnyomom a bekapcs. gombot, a profiloknál legalul van hogy Telefon lezárása. Ez mit takar? Repülős módot? (emlékeztetők kikapcs stb. ?) Olyan csúnyán hangzik, nem merem kipróbálni

-
rendar
tag
Üdv! Tegnap vettem egy E50 metal black- et. Hála az égnek eddig semmi gondom vele. Kicsit féltem a symbiantól, de naggyon jó! Bátran ajánlom mindenkinek! Egyszer symbian, mindíg symbian!
A Handy clock nevű progival kapcsolatban van egy észrevételem: A teló bekapcsolása után frankón lezárja a billenytűket és megjeleníti a naptárat képernyővédőnek. Ez eddig OK. De ha feloldom a bill.zárat és visszazárom, akkor megint a "régi" képernyővédő jön be. Tapasztalt már vki hasonlót? Előre is köszi a választ! -
ExtrAct_
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, de mivel az előző - esetlegesen rossz - akksi nem forrósodott ennyire, ezért nem hiszem, hogy köze lenne a telefonnak ehhez. Nem szeretném beadni a telefont, karcmentes, vigyázok rá nagyon, a szervízesekben nem bízom...
-
-
ExtrAct_
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
A telefonom akksija beleesett a hibás szériába, így kicserélték egy vadi új akksira, mint sokunknak itt. Az lenne a kérdésem, hogy nem fordult-e elő valakinél, hogy az új akksi jobban melegszik, mint az előző. Nálam ez a probléma áll fenn, a Nokiának írtam, ők azt mondták, hogy vigyem be szervízbe a telefonom, akksim, töltőm. Ezt nem szeretném, na meg nem is hiszem, hogy a telefonnal lenne a gond, hiszen az előző, esetlegesen rossz akksi nem melegedett ennyire, mint ez az új.
Szerintetek ha beviszem a Nokiáoz az akksit, kicserélik? Ki kéne cserélniük, nem?
-
Jaaku
csendes tag
Bocsánat ha Off lenne, de a napokban kell döntenem, és nem volt erőm végig rágni a fórumot...
Két telefon között vacilálok, az egyik az E50, a másik a 6300. Nem igazán tudok dönteni, az hogy melyiket választanám 10 percenként változik,és bárkit kérdezek mást ajánlj, remélem ti tudtok segíteni.
Igazándiból a legfontosabb szempontom hogy megbízható legyen, nem szeretném, például egyszer csak mondjuk egy nyaralás alkalmával meghalna a szerkezet...
Engem a szívem iganzándiból az e50 felé húz, hiszen mindig is vonzottak a komolyabb dolgok, de nem tudom hogy szükségem lenne-e egy ilyen telefonra.Szóval annak is nagyon örülnék ha valaki elmondaná hogy mitől is jó ez teló, és az os ami fut rajta, illetve hogy megéri-e egy 17 éves (ergo, nem üzletember) embernek.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
duffbeer
őstag
Üdv mindenki!
Kilátásban van ez a telefon és érdeklődnék mi az általános vélemény róla?
Gyári hibák, szoftverhibák, RAM hiány stb. Szóval minden jó, illetve rossz érdekelne.
((Nem kevés az a 32MB RAM?))Előre is köszi a választ!
-
most olvastam el négy tesztet erről a telefonról, de egy kérdésemre sehol nem tértek ki: a word doksik szerkeszthetőek is, vagy csak olvashatóak? (E sorozat révén gondolom szerkeszt is. de nem írták egyik tesztben sem.)
Válaszolna valaki?
-
polarx
tag
Hello mindenki!
Kaptam egy msi pc2pc bluetoothot és nem tom összehozni a pcsuite-tal. A bt progija látja a telefont és tudok rá molsni stb.. de nekem kéne a pcsuite-tal való kapocsolat is. Ezt hogyan tudom megoldani? -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, átadom a szerviznek, hogy javítsák meg. (Ehh, már másodszor megyek az E50-el, úgy látszik, nincs szerencsém...)
-
-
anaqer
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azzal - kért egy kódot az akksi alól, beírtam, és magától felajánlotta a 7.36ost.
Igazából csak a füzetecske miatt aggódok, ami azt mondja, hogy
What is not covered?
1. [...] Nokia does not warrant that any Nokia software will meet your requirements (eddig ez még ok), [...] that the operation of any software will be uninterrupted or error free or that any defects in the software are correctable or will be corrected.Ez most vajon csak annyit akar jelenteni, hogy nem fognak minden apró bugot befoltozni, vagy hogy ha SW elszáll akkor ez van, köszönjük...?
-
-
anaqer
veterán
7.36os szoftra frissítés közben elhalt a telefonom - a telepítő fél óráig állt a legelső csíknál, program not responding, utána csak lehúztam, persze be sem kapcsol.
Jól sejtem, hogy ezzel max. ki fognak röhögni garis javíttatásnál (nyolc hónapos)... ? Ha igen, mit és főként mennyiért lehet vele kezdeni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az E50-es telefonom tetején a bekapcsológombot takaró gumírozott csík csúnyán megkopott, a ragasztása is elengedett. Ezt lehet cserélni? Ha igen, hol, és hogyan?
Ezt a hibát javítják garanciában? (Még garanciális a készülék.)
-
Kenyvicelol
csendes tag
ha estleg valakit érdekelne egy E50
[link] -
shinewalk
csendes tag
Szerintetek a szürke e50 kevésbé kopik mont a black??
Nyugtassatok meg ,hogy nem! -
Grillo
őstag
Frissítettem a telefont, és azóta nem tudo rá semmit telepíteni, nagy részénél azt írja ki, hogy lejárt a tanusítvány, stb.
Ötlet?
-
rlph
tag
hello!
nah szóval nem tudtam teljesen megoldani ezt a doc megnyitásos problémát.
feldaraboltam a nagy fájlt 9 részre, kb. egyformák. az elsőt nem akarja megnyitni, a többit pedig simán megnyitja. nem ír ki semmit sem, csak nem nyílik meg.
van vkinek vmilyen ötlete, hogy miért van ez?köszi
-
Zoli329
addikt
Feltettem en is az uj szoftvert. Minden oke, kiveve, hogy minden bekapcsolaskor telepiteni akar valamiket, ami persze nem sikerul. Sehogy sem tudom kiloni. Regebben is volt ilyen gondom, de mar nem emlekszem, hogy oldottam meg..
-
rlph
tag
250 kb-os a fájl. De rájöttem, ha feldarabolom a fájlt akkor jó.
de köszi szépen
-
-
rlph
tag
sziasztok!
meg tudnátok mondani, hogy miért nem nyitja meg nekem a telóm bizonyos doc fájlokat?
köszi
-
evasmall
csendes tag
Igen, nekem is ez lenne tulajdonképpen a problémám. Hogy lehet flash animációt képernyővédőnek beállítani? Már sokféleképpen próbáltam, de sehogy se akar összejönni...
Köszi! -
radix
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kb. egy hete vettem E50-es kártyafüggetlen telót, eddig összességében elégedett vagyok vele.
Azt szeretném megtudakolni, hogy pl van egy .swf kiterjesztésű fájlom, ami a letöltött témához van. Mivel alapból nem akarta berakni képernyővédőnek, ezért megpróbáltam beállítani manuálisan a Menü-->Eszközök-->Témák-->a kiválasztott témánál Opciók-->Szerkesztés-->Energ.tak mód menüpont segítségével, de itt nem kínálta fel lehetőségként. Gondoltam biztos azért, mert a memóriakártyán volt, ezért átmásoltam a teló memóriájába, de így sem tudtam beállítani képernyőkímélőnek.Feltételezem a hiba bennem kereshető, megköszönném, ha valaki felvilágosítana.

Üdv, radix
-
HoryThePooh
aktív tag
Hi Mindenki,
csak jelzem ma a PC Suite kijelezte, hogy a telcsi soft frissíthető.
Háá akkor nekiestem..és IGEN most már 07.36.0.0 van rajta.
Üdv Néktek!
-
evasmall
csendes tag
Hello! Már nagyon szenvedek.
Szeretnék flash playeres (*.swf) animációt felcsúsztatni a telefonra képernyővédőként. Próbáltam a KISS60-at, de képtelen vagyok plusz fájlokat beletenni a progiba, csak azt a 4-5 darabot játssza le, ami az előbb említett pr. telepítésével együtt átmegy, aztán kész. Megáll a tudomány. Help pls! Thx! -
Puma4
tag
Sziasztok!
Kénytelen vagyok vezeték nélküli heatsetet hasnálni, most egy HS26W-t, de mindenki panaszkodik, hogy olyan, mintha kútból, távolról beszélnék, szóval nincsenek vele jó tapasztalataim. Ajánljatok már egy olyan vezeték nélküli heatsetet E50-hez, amivel jó tapasztalataitok vannak! A BH-900-at néztem ki, ennek a mikrofon része a száj elé hajtható, van valakinek róla tapasztalata? Kipróbálni sajnos nem engedik...
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
hedgehog01
üzenetére
Hi, nem nyúltam hozzá sehogy csak nekiengedtem 1 software upgrade-t.
Nekem is még garanciális, de T-Mobil szerint nincs friss szoftver... pedg van és szerintem gyorsabb. Szóval hajrá!!
Lementeni az adatokat, beállítást, esetleges zenéket Nokia Soft updater mehet rá mint ördög, töltőt bedugni!!! visszatölteni mindent..
-
hedgehog01
tag
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Hello!
Tényleg felment rá az új szoft? Király! Én már 3-4x próbáltam frissíteni, nekem is Trémobilos van, de soha nem sikerült. Nem írtál át semmilyen product code-ot?
Ha van még rajta garancia, akkor a szervíz is felteszi nekem?
Üdv! -
HoryThePooh
aktív tag
Hi,
T-Mobilos telcsit eddig sose sikerült frissítenem, lassú volt mint a csiga.V.06.27.1.0
T-Mobil is azt nyilatkozta nincs új szoftver, nincs új szoftver..
Erre mi van?? Tegnap sikerült!!!!
Mitől, nemtom.. talán az új 1.4-es Nokia Software Upgrader??
Mindenesetre felkúszott a 07.13.0.0 és ég és föld, hasít mint a gép, kb 30-50%-ot gyorsult főleg Névjegyek, de mindenhol jobb.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

ui.. ja egyébként a legfrissebb a 07.36.0.0 ( http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=E50 ) de nem ezt rakja fel az upgrader..
-
vadkörte
addikt
Hi all
Mint már írtam július eleje óta boldog E50 tulaj vagyok. Imádom! A Pannonnál vettem adtak mellé egy BT fülest is.
Eleinte hiányoztak olyan dolgok amik a SE Z600-amon természetesek voltak. Pl. az ismétlődő, napiszinten megadható ébresztés. Pár nap alatt megoldódott a probléma. Azóta mindenre találtam progit amire kellett... Egy valamire még nem, de azt majd a végén.
A Tom-Tom 6-os verzióját is használom rajt, egyelőre csak offline térképnek, GPS modult még nme tudtam venni. Jó, pontos, korrekt térkép progi, csajk kár a ~40%-os lefedetettségéért.
Egy 1GB-os Kingston mSD karit van benne. Viszonylag régi fw van rajta a V 06.41.3.0 24-10-2006 RM170 (c) Nokia verzió, de (kopp-kopp) tökéletesen mindenféle hiba nélkül fut a teló. Se fagyás, se bugok... Szal én messzemenőkig elégedett vagyok vele. Az akkum se akar a fülemre robbanni, bár ha töltés alatt telefonálok piszkosul melegszik.
A PCSuite az asztali PC-men viszont nem hajlandó lementeni a telefon tartalmát. 1% után a kapcsolat megszakadása miatt kilép, a vicc, hogy ugyanaz a progi a notimon simán ment mindent...Ami miatt a segítségeteket kérem az az, hogy szeretnék feltenni egy progit, ami bejövő/kimenő híváskor/sms-nél kiteszi a kijelzőre a hívó/küldő eltárolt képét (ha van) mivel a jelenlegi minuatűr indexképes megoldás nem szimpi. Amit a nokiaprogramok.hu-n találtam, az vagy nem S60 v3rd-hez való, vagy kilép a telepítő.
Thanx.
-
-
Joe bácsi
őstag
Mennyit bír a teló akksija átlagos használattal? (pár sms, néhány rövidebb hívás és kis nyomkodás)
-
Sziasztok.
Miben különbözik az Vodás E50 egy független változattól?Brand stb...
A válaszokat előre köszönöm. -
Ricardo
titán
válasz
Joe bácsi
üzenetére
1. Nincs
2. Az órát lehet a választógombra rakni, és ott állíthatod be az ébresztőt.
3.Nem tudom, nem használom. Minden ami kell elérhető egy gombnyomásra. beállítás kérdése.
4. Aprók a betűk, alapból nem növelhető, de van rá program (symbian előnye)A háttérképet az eszközök/témák menüpontban is tudod módosítani, ez nem több mintha a beállítások menüt használnád.
-
Joe bácsi
őstag
Hy E50 tulajok!
Lenne pár kérdésem.
1. van-e benne grafikus hangulatjel sms-nél?
2.Be lehet-e állítani a jobb választógombnak az ébresztőórát? (6230im-nél be) Tegnap 20 percet nyomkodtam MM-ban és ezt a funkciót nem lehetett (lehet csak béna voltam)
3. a bal választógombot be lehet-e állítani úgy, mint a 6230i-mnél,h. kedvencek gomb és ha megnyomom, akkor a számomra legfontosabb, leggyakrabban használt funkció van benne?
4.Tényleg aprók a betűk pl. sms-nél (6230i-hez képest). Betűméreten nem lehet állítani?Nem értem, h. miért nem lehet a háttérképet a Beállítáok/Kijelző menüpontban beállítani (mint pl. 6230i-nél), minek másszak be a Galériába!

Árban most jó az ára (meg is venném), DE az E51-nek a gombjai képek alapján jobban használhatónak tűnnek. Kb. 80000 HUF-ot meg nem ér meg azért az E51!
-
ecxchq
csendes tag
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg meg tudnátok mondani, hogy az Ébresztőnél be lehet állítani MP3-at?
Illetve mik a típushibái a készüléknek? Bocsi, hogy nem olvastam végig a topic-ot. Tervezek egy ilyen telefont venni. Nagyon tetszik a fekete színű...Előre is köszönöm!
Üdv:
Totis -
Petyo18
csendes tag
Sziasztok
Egy kis help kéne.
Lefrissítettem a telómat a V 07.36.0.0 -ra de lehet hogy én vagyok a hülye mert ezern én nem látom magyar nyelvet. Hogy tudnám magyarrá tenni?Előre is köszi
-
ecxchq
csendes tag
Eleg sulyos nalam is az akkucsere.dolog

aug 16-an regeltem es semmi
most hivtam a nokiat ... nyugtatgattak, hogy nemsokara ...
ez mar igy eleve sokara van most is, ha ma megjonne,
tehat ezekutan barmikor is jon az mar csak sokara lehet
-
Dativ
csendes tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Sziasztok,
átnéztem a hozzászólásokat és kicsit korábban érintettétek a sztereó bluetooth átvitel lehetőségét, aztán annyiban maradt
Valaki hozzáértő megtenné hogy kifejti ezt kicsit részletesebben? Most működik, vagy nem működik?
Esetleg a sztereó füles monóban szól?
Sajna az adatkábellel nekem is vannak paráim, olyan kontakthibás, hogy "öröm nézni".Köszi előre is
-
Monya78
veterán
Srácok, csak nekem nem hozza a postás a robbanos aksimat kiváltó friss ropogos megigényelt aksit?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elgurult a Cavingtonom és nem tudom, h. hova!

-
Messor13
csendes tag
válasz
Messor13
üzenetére
up
A biztonsági kódos dolog megoldódott de a rohadt memkártya még mindiíg jelszót kér.....ezt nagyon nemértem...próbáltam fényképezővel meg gépre kötött kártyaolvasóval is beolvastatni de fel sem ismerte...a fényképező kiírta h memkártya hiba, írásvédett kártya.
Sztetek most beszart a kártya is vagy tényleg az a bajaj hogy le van védve jelszóval. -
-
Joe bácsi
őstag
Hy!
Van a telóban automata billentyűzár? -
adalbert1
veterán
A 7.13.-ra való frissítés úgy tünik hogy nem oldotta meg a problémámat, még mindig fagy néha ha bontom a hívást... Így holnap szervíz... Addig is előásom mindjárt a 6610-esemet, azzal legalább sose volt semmilyen gondom (kopp-kopp).
-
evasmall
csendes tag
Frissítettem hétvégén a V 07.36.0.0 -ra. Előtte fagyogatott a kicsike, mostanság viszont nem volt vele ilyen problémám egyáltalán, remélem eszközölték ezt a sokak által ismert problémát! Igaz, még csak 3 nap telt el azóta, de tényleg nem tapasztalom már ezt az igencsak bosszantó lefagyást. Frissítsetek bátran!

-
Jadro
veterán
Oké már értem a problémát. Én sem tudtam rájönni a hosszú listából való hívásra. De olyan rithkán használom hogy eddig nem okozott gondot.
-
Messor13
csendes tag
Üdv!
Kéne egy kis segítség.
A helyzet az hogy frissítettem az sw-t a legújabbra és előjött 1-2 probléma.
Lehet h én csesztem el vmit de most h frissítettem, kódot kér a memkártyához és a régi biztonsági kódot sem fogadja el, sőt az alap biztonsági kód sem jó hozzá.
Csinált már ilyet vkinek?
Jó lenne ha nem kéne formázni a memkártyát emiatt.
Bárkinek van vmi ötlete az meghallgatnám.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Assetto Corsa Rally
- Napelem
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!