Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beave
csendes tag
Jó híváskezelő progit tud valaki?
Hadd puffogjak egy kicsit:
Az igaz hogy nagyon részletes napló van, de pl összegzés nincs benne, én legalábbis még nem találtam. Úgy értem jó hogy megjeleníti pl egy adott kontakttól fogadott 69 db hívásomat de azt nekem kell összeszámolgatnom h ezek hívásideje mennyi is volt összesen.
Ráadásul nem ír részleteket a listában, hanem mindegyikre egyenként kell kiválasztani a menüből h adatok megjelenítése.
A másik hogy időpontra, időintervallumra, hívás időtartamra stb nem lehet szűrni. Nem lett volna nehéz beletenni ezeket a dolgokat.
Igaz hogy részletes a napló csak éppen azokat a funkciókat hagyták ki belőle amire való, amitől használható lenne. Az egy dolog hogy letárol mindent de ez sok esetben használhatatlan ha nem tudod úgy megjeleníteni ahogy neked kell.
Vagy nagyok az elvárásaim? Igen. ez egy üzleti telefon, és qrva drága is.
Ja, hogy ha nem tetszik az alap akkor telepítsek nekem megfelelő progit, azért symbian.
Ezt aláírom, várom a javaslatokat jó híváskezelő progira! köszi! -
ecxchq
csendes tag
hali
hogyan lehet temat eltavolitani ? -
-
vicces
addikt
válasz
brainticket
üzenetére
irtátok, hogy igy a fém burkolat, ugy a fém burkolat..

a fekete is fémből van??
üdv! -
-
zh71
csendes tag
Az USB adatkábel tölti is a telefont?
-
Bélaapu
csendes tag
Sziasztok!
Támadt egy kis gondom, a háttérképet lekicsinyíti majd középre helyezi a telóm, van valami használható ötletetek?
-
Ferenc.v
tag
Én a Vodafone-nál vettem, az értékesítési csomagban a következők találhatóak:
Nokia E50 készülék, BL-5C akkumulátor, AC-4E hálózati töltő és CA-44 átalakító, CA-53 adatkábel, HS-5 mono (egyfüles) headset, 128MB micro memóriakártya és micro-SD adapter, felhasználói kézikönyv, telepítő CD.
[Szerkesztve] -
HewjR
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök egy ilyen telót venni és azt szeretném kérdezni, hogy mi volt a csomagban (esetleg adatkábel, CD...), illetve, hogy a hitelesített email szerverekkel hogy boldogul (főleg Gmail érdekelne, küldés, fogadás egyaránt.).
Előre is köszi a választ!
és BÚÉK !!!! -
Zoli329
addikt
Sziasztok! Felmerült a kérdésem. Éppen telefonálok miközben úgy gondolom, hogy most ki szeretném hangosítani. Oké, megnyomom a jobb felső gombot, amire kihangosít. De ekkor a hívó félnél is pittyen egyet. Ezt ki lehet kerülni valahogy?
-
iqon
csendes tag
Szia Wayne1!
Köszönöm a segítséget ! Meg persze minden hozzászólónak is ...

-
zh71
csendes tag
válasz
brainticket
üzenetére
Ismer valaki automatikus profil váltó (profile switcher) programot, ami E50-en fut? Letöltés?
Vagy ami este kikapcsolja, reggel pedig be a telefont... -
Pompi
nagyúr
Az S60-as telcsiknek van a létező legfullosabb naplója. Semmit nem kell hozzá feltelepíteni. Csak ne a zöld gomb megnyomásával lépj be, hanem a menüből. Mostanában a Saját mappában van alapból a Napló. Ha megnyílt az első fülön lesz az utolsó hívások, hívásidőtartam és csomagkapcsolt menüpontok, de ami neked kell az a következő (eggyel jobbra) fülön lesz - ez az igazi Napló.
Na itt beállítás szerint 1 / 10 / 30 napra visszamenőleg megvan az összes, ismétlem az összes kommunikáció bejegyzése. Hívások, SMS, GPRS, WIFI (persze ha van). Időpont, irány (ki/be), időtartalom, ha adatkapcsolatról van szó akkor a fogadott ill. a küldött adatmennyiség. Egyszóval minden!
És ezekre az adatkora szűrni is lehet, azaz meg tudod nézni pl. hogy egy adott emberrel mikor hányszor beszéltél, ill. egy hány sms-t küldtél, vagy, hogy hányszor kapcsolódtál a netre.
A hívás közbeni időtartalom mutatása is egy egyszerü beállítás kérdése amit szintén az előbb említett Napló beállításai között tudsz bekapcsolni.
Napló / Beállítások / Hívás időtartama
Tehát csak egyet kérek, mielőtt legagyizol és lepocskondiázol valamit informálódj! -
wayne1
senior tag
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom...a teló híváskezelője (Napló) enyhén szólva gagyi...csak azt írja utoljára mikor hívott egy illető...se azt hányszor mondjuk a héten vagy hogy mennyi ideig...nekem ezelőtt D600-am volt, az úgy mutatta egy emberről kb 10 bejegyzésig hogy mikor hívtam vagy hívott és hány percet beszéltünk...ha 0 másodpercet, még azt is...de ez a nokia...elég fura...ja igen és még egy nagyon nagyon zavaró dolog számomra..miért nem írja a hívásidőt beszélgetés alatt?????? igen csak hasznos dolog lenne..ezekre van megoldás?? mert én ilyen progit még nem találtam...

-
Rezi
tag
Állítólag van új SW, sok ember aki dec. 27 után vette már azzal kapta. Kérdés, hogy mikor lehet letölteni, mert a nokia update progi nem talál semmit.. Ha valakinek van infója szóljon

-
martin555
aktív tag
szia Jenci!
én is x éve nyüstöltem a CMD J 7-esemet, és most álltam át Nokia E50-re.
ugyanígy érzek mindkét telóval kapcsolatban.
eddig relatív meg vagyok vele elégedve (41.000 + áfáért, kiemelt csomagban
)
az új nokia communikátorban nagy kerek, lapos joystick van, az jobban tetszik nekem, ha ebbe beleférne, mint ez a pöcök.
gyári nokia tokot vettem hozzá, az oldalt gumis, két lapból állót- ne vegyetek olyat!!!
várom, mikor lesz SKYPE symbianra!
üdv, Marci. -
Ferenc.v
tag
Szerintem egyszerűbb lenne átolvasnod a használati utasítást, nem?!

Az aktív készenléti állapot parancsikonjait/alkalmazásait a Főmenü/Eszközök/Beállítások/Telefon/Készenléti állapot menüpont alatt tudod módosítani - konkrétan ha itt belemész az Aktív készenlét alkalmazásai menüpontba, ahol a 6 hivatkozáshoz hozzá tudod rendelni a megfelelő alkalmazásokat egy listából.
Bal oldali gombok: hangerő +/-
Jobb oldali gombok:
- a felső a telefonkönyvet hívja elő, de ha folyamatosan nyomva tartod, akkor hang alapján lehet vezérelni a telefont - utasításokat adhatsz: hanghívás, üzemmód, stb.,
- az alsó gomb a PC-ken megszokott CTRL+C, CTRL+V funkciót látja el, tehát szöveget tudsz átmásolni vele egyik helyről a másikba. -
Pat
tag
...ma én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telónak

első benyomások: nagyon minőségi darab, gyönyörű kijelző(bár anyám nem tudná elolvasni a kicsi betűket
), fémburkolat megteszi hatását 
de van egykét apróság amit nem értek.. (első symbianos telefonom)
hangbeállítások hol vannak?? pl sms-hang, bill.hang, emlékeztető stb.. még szerencse hogy a csengőhang megvan..
főoldal kinézetét/ 6 ikonját nem lehet módosítani?!
és témafile-okat hova kell felmásolni?
egyébként adatkábelen a kommunikáció teljesen joo. igaz a legtöbb alkalmazást nem telepíti, hiába s60-ra írták.
hja. és a memóriakártyát hogy a rák ba kellkivenni?
(pedig van körmöm)
segítsetek pls!
köszi...
[Szerkesztve] -
wayne1
senior tag
bocs de már lecsúsztam a MOD-ról

iqon ezt most találtam egész jó kis ébresztő progi:
[link]
és még magyarul is tud is
[Szerkesztve] -
iqon
csendes tag
Koszi a valaszt. Megneztem az Alkalmazas Kezeloben a ''Mind'' van kivalasztva. Egy korabbi kerdesemre azt tanacsoltak, hogy a nokiaprogramok oldalarol tegyen fel az Alarm Manager progit. Probaltam, de nem sikerult...Otlet ???
Ha esetleg valakinek sikerult az please mondja el, hogy csinalata...
-
wayne1
senior tag
Hali!
Az első dolog amit nézz meg az az, hogy az Alkalmazás Kezelőben a beállításoknál a Szoftvertelepítésnél a Mind legyen bejelölve. a Másik pedig az, hogy csak 9.1-es symbianra írt progik telepíthetőek. Ami nem erre az op. rendszerre készült azt nem tudod felrakni. A nokiaprogramok oldalán már elég sok progi van ami ehez a telóhoz jó. -
iqon
csendes tag
Sziasztok,
E50-es telefonra csak sisx-es kiterjesztésű file-okat lehet telepíteni ?
Pár .sis kiterjesztésű alkalmazást nem tudtam telepíteni...

-
Ferenc.v
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, Nokia E50 esetében én sem tudok más módszert erre...
-
-
iqon
csendes tag
Sziasztok,
Ha a 6230i-as telefonon megnyomtam a piros (lerak) gombot akkor a 1-2 masodpercre felvillant a kijelzo hattervilagitasa. Van arra mod, hogy az E50-ben is hasznaljam ezt a funkciot ? -
Zoli329
addikt
válasz
Ferenc.v
üzenetére
Ezek az audio adapterek nem tudom, milyenek... Nekem volt egy gyári, de eladtam, mert rosszabbul szólt, mint pl a HS3/23. Sztereo volt de nem volt az igazi... Nem tudom, az újak milyenek. Nekem a HS23+gyári lejátszó egész jó, találtam egy jó EQ beállítást.
De ha nem elég, ott az LCG Jukebox, ami jobban szól a gyári lejátszónál... -
ecxchq
csendes tag
Hali
Nem vettem meg semmi fulest hozza csak a maradek HS-3 mal hallgattam...azzal iszonyu halk.
A HS-23-mal hangosabb ?
Csak olyan verzio erdekel amivel a hivasokat is tudom fogadni, gondolom az adapteres cuccal nem. -
iqon
csendes tag
Sziasztok!
Az alabbi kerdesem lenne: felraktam a telora egy ebreszto programot (handy alarm) (kivaltva ezzel az alap ebresztest), de ha beallitom, akkor nem latszik a kis csengo ikon a kijelzon...pedig jo lenne tudni, hogy most aktiv-e az ebresztes vagy sem
Egyebkent koszonom a hozzaszolasokat a forumban, sokat segitett az uj telefon valasztasaban
-
Menotti
aktív tag
A csudába,pedig mindent agyon néztem,ez az egy elkerülte a figyelmemet.Jó lett ,köszi...
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Én egy hete vettem a Vodánál,eddig nagyon megvagyok elégedve vele.
Feltettem a Tomtom-ot,most készülök venni hozzá egy Nokia gps modult.
Viszont egyvalamit nem tudok.A zenelejátszót normálisan használni.
A számokat a memkarira másoltam,de csak úgy tudom hallgatni,ha onnan inditom el.
tehát mindíg csak egyet.Hogy lehet a zenelejátszón belül megadni a listát?
Előre is köszönöm. -
barnamed
csendes tag
sziasztok kinek hány progi fut egyszerre?nekem az opera mini+gyári zenelejátszó együtt sok a telónak,automatikusan leállitja az egyiket,vagy mind2öt!!nálatok is van ilyen problem??egyébként vettem hozzá audio konvertert,egy sony fülessel nagyon szépen dübörög! boldog karit még mára
-
zh71
csendes tag
válasz
brainticket
üzenetére
Ezt hogy tudod futtatni az E50-en? Nekem nem megy - S60 3rd!
-
Zoli329
addikt
Egyébként pedig Boldog Karácsonyt minden E50 tulajnak!

-
ECO_PRO
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora memóriát lehet az E50-be tenni?
Kösz! -
Ferenc.v
tag
Nem ismeri valaki véletlenül az alábbi hozzászólásban található telefonon lévő témának a nevét? Tetszik, le szeretném tölteni...
[link] -
Ferenc.v
tag
Az SMS küldéses dologgal a szervizhez kell fordulnod - sok sikert hozzá. Nekem is ez volt a baja, aztán másodszori beadásra tudták megjavítani.
A teló névjegyzéke intelligensebb, mint gondolnád. Ha Kovács Jánost akarod megkeresni, akkor a KO-t írd be és azonnal megtalálja. Amúgy a készülék egyszerre szűr kereszt-, illetve vezetéknevekre, ezért jött fel nálad az Aba Kornél bejegyzés (K, mint Kornél, K, mint Kovács).
[Szerkesztve] -
gpegpe
csendes tag
Sziasztok!
E50 tulajdonos vagyok 4 napja (T-mobil). Néhány problémám és kérdések:
- SMS-t nem küldi el. Miért, ill. be kéne állítanom valamit?
- Névjegyzékben ha keresni akarok, beírom a kezdőbetűt, de a telefon a teljes névlista első azonos találatánál megáll, függetlenül attól, hogy az nem a kezdőbetű (pl: Keresném Kovács Jánost..., beírom: K....., megáll az első általa talált K betűnél: Aba Kornél.) Ez roppant idegesítő. Kérdés: Be lehet valahol állítani, hogy név kezdőbetűjére ugorjon?
Segítségeteket köszi.
Üdvözlettel. -
Beave
csendes tag
Sikerült már valakinek az üzenetek menüben levő email részt használnia?
Én Gmail-hez próbálom bekonfigurálni se sehogy sem akar tudni csatlakozni.
Elvileg minden beálítás és port jó.
Vagy lehet hogy vodafone wap-pal nem megy, csak internettel??
(A gmail saját java-s alkalmazása tökéletesen működik) -
BusyChild
tag
latom sokan meg vagytok elegedve ezzel a teloval!
ideje lenne h essen mar a telo ara, igy soha nem jutok hozza pedig nagyon bejon
ha vki meg akar tole szabadulni olcson szoljon
-
-
m@xsys
senior tag
Kedves E50 tulajdonosok!
Gondoltam szólok, hogy az ExtremDigitalnál lehet kapni 490 Ft-ért 1 db-os + törlökendő 2'' kijelző foliát a telóhoz, ami nagyon jónak tünik. Nem kell vagdosni, pont méret.
Viszont most írtó sokan vannak, így
40 perc várakozás is lehet a kiszolgálás. -
Zaji
őstag
Olyan fájlkezelőre lenne szükségem amiben van a telefon újraindítása opció. Aki tud ilyet kérem írja meg. Köszönöm!
-
JoeMiller
tag
Döntsétek már el, hogy a telefon van értetek, vagy Ti vagytok a telefonért!
Üvöltözni tudnék azzal a barommal aki délben közli, hogy le fog merülni és amikor megkérdem, hogy miért nem töltötte fel este, azt válaszolja, hogy ''de hát még nem merült le...''
Nekem egyébként nem bírt ki 2 hétköznapot (egyszer kipróbáltam
...
A billentyűk megvilágítása sztem is kritikán aluli
Amit viszont nem értek: mindenhol azt írják róla, hogy a kijelző 265e színű, miközben, ha fotóknál megnézed a tulajdonságokat ott is 16milliót ír, ill. letöltöttem 1 szerviz programot, ami a az összes műszaki adatát jelzi és az is azt mondja, hogy 16millió (amúgy mindegy, mert a kijelző kifogástalan).
Ami érdekes: a proci sebessége 235200mhz!
Synbian: miért nem bírnak betűméteret változtató szoftvert írni hozzá???
Pedig ugye nem ez az első próbálkozásuk... 
Ja, amúgy eladnám...
Vodás, fehér... -
Zaji
őstag
válasz
hedgehog01
üzenetére
Nekem egyik téma sem lassítja le, pedig van egy két témám.
Akksi témához cak annyit, hogy nekem két napot megy el egy feltöltéssel, viszont én elég sokat használom.
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
ponti_ak
üzenetére
Kis kiegészítés még az akksi témához:
Utánaszámoltam, december 4-én vettem a készüléket, és még aznap le is merült, mert csak a gyári kraft volt benne, ugye... másnap reggelre, dec 8-ra feltöltöttem, tehát ha holnap lemerül, akkor 13 napra jut 3 feltöltés, ez cca 4 nap nálam (és közben volt olyan is, hogy 1 napig kb 0 térerőm volt, mert otthon vidéken szinte semmi lefedettség nincsen sajnos..)
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
jani0625
üzenetére
Hmm.. az kicsit kevésnek tűnik nekem. Az enyém a múlt héten pl. hétfő reggeltől péntek délutánig bírta egy szusszal.
Akkor feltöltöttem, azóta megy, és most van 1 pöcöknél.. szerintem holnap töltés lesz...
Nem nyomogatom sokat amúgy (kivétel egyszer, amikor 2,5 órát ment kijelző, mert a tutorial cuccokat néztem rajta végig..), meg néha fotózok csak de beszélek rajta rendesen. A 3. feltöltésig (asszem a múlt heti volt a 3.) összesen 4óra20 percet dumáltam vele (kimenő+bejövő).. -
jani0625
aktív tag
sziasztok!
lehethogy bennem van a hiba, de nekem még 2napig is alig bírja az akksi. 1,5 nap körül felteszem töltőre mert félek hogy akkor merül le amikor kell.
-
Zoli329
addikt
válasz
hedgehog01
üzenetére
Ez a teló nem is videózásra való

Téma lassít? Nem tudom, nem vettem észre... -
hedgehog01
tag
Na, csütörtök óta én is E50 tulaj vagyok. Az első pár nap tapasztalatai:
Átlagos használattal 3 napig bírja az aksi, bár én nem beszélek sokat. Viszont hallgatok zenét, meg játszom mindenféle játékokkal...
Az első nap rettenet volt. Az eddigi 6100-som után csigalassúnak tűnt a menü. Néha még most is türelmetlenkedek, de már kezdem megszokni.
A joy nekem tökéletesen megy, a széle tényleg kicsit vág, de precíz szerkezet.
Egyszer sem fagyott le, pedig próbálgattam elég sok programot. Egyszer viszont újraindult, amikor a scummvm-mel akartam futtatni a Monkey Island 1-et, úgyhogy azt egyelőre hanyagolom.
A videofelvétel minősége kritikán aluli. Arra talán jó, hogy egy elefántot lefilmezz, de kisebb tárgyak nem nagyon ismerhetők fel. Félhomályban-sötétben pedig akár elő se vegyük. A fényképek már egész tűrhetőek, egy ismerősöm 6230i-jével összehasonlíva majdnem döntetlen az állás.
Nagyon jó témákat lehet találni hozzá a neten, de a legtöbbje nagyon belassítja a menü kezelését, úgyhogy egyelőre maradok a nokia témánál.
A zenelejátszó minősége szerintem teljesen elfogadható, persze nem egy technics hifi minőségét kell elvárni egy ilyen szerkezettől.
Hát egyelőre ennyi. Én meg vagyok vele elégedve. -
Kolbee
tag
Hanghívás beszaratós. Olyan neveket fölismer, amiről álmomban sem gondoltam volna. Eddig hibátlan.
Azt tuja valaki, hogy a telefonkönyvben a nevej előtt megjelenő kis mobiltelefon ikon az mit jelent? És miért csak azoknál a neveknél van, amit névjegykártyaként küldtem át magamnak bluetooth-on a régi telómról, és amit újonnan írtam be (pedig szintén mobilszámok), azoknál miért nincsen ilyen ikon? -
Ferenc.v
tag
Ez a teló kicsit jobb annál, mint a nem Symbian-os társa(i), ha nem kell neked, add nekem

Az automata billenytyűzár progit letöltöd (pl. innen: [link]), majd telepíted a telóra. Ezen túl sok más programot is telepíthetsz még a telefonodra - meglátod, hogy nem is olyan rossz az E50-es
A fenti művelet előtt (mivel feltételezem, hogy nem vagy járatos a Symbianos telefonok ilyenfajta kezelésével kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban) feltétlen olvasd el a telefon használati utasítását és telepítsd fel a gépedre a készülékhez mellékelt CD-n lévő Nokia PC Suite progit (újabbat a Nokia honlapjáról tölthetsz le [link]).
A névlistás dolog engem nem zavar, de biztos van erre is vmi megoldás - amúgy hidd el, hogy az E50-es telefonkönyve jobb az átlagnál.
-
Coagsi
csendes tag
Sziasztok !
Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet a névjegyzékben a névlistás nézetet ''név és szám'' -ra átállítani ? Remélem hogy lehet...
A másik gondom az automata billentyűzár hiánya, nem lehet valahogy megoldani ezt a problémát valahogy ?
Nincsenek nagy igényeim egy telefonnal szemben, de azt hittem ez a minimum, már minden nokiában benne van egy ideje, nemhogy egy üzletiben.
Az, hogy Symbianos -e vagy nem, vagy hogy ez mivel is jár nem iérdekelt a vásárlásnál, de azt hiszem ki fogom dobni ha ezeket nem lehet rajta megcsinálni....
előre is köszi -
liba21
tag
válasz
brainticket
üzenetére
Az nem az a fekete!

De valójában nekem is a teljessen fekete változat jön be
, de hallottam olyant is, hogy nálunk nem biztos, hogy kapható lesz. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valóban..

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)